***********************************************************

 
Smart Cities - изложение и конференция за интелигентни градове за
Югоизточна Европа
 
Здравейте,
Като организатор на международната изложба и конференция Smart Cities представители на Виа Експо за втора поредна година посетиха топ-събитието в този бранш - European Utility Week (EUW16). То е водещо в европейския календар за технологични форуми, обединяващо всички значими играчи под един покрив. Нашата мисия е да популяризираме смарт технологиите в България и региона на Югоизточна Европа.  В Барселона се срещнахме с лидери в областта на оптимизация на мрежите, системи за интелигентни градове и домове, управление на данни, енергийна ефективност, възобновяема енергия, технологии за съхранение на енергия и много други.
В този бюлетин представяме нашия визуален поглед от EUW2016, за да получите представа за обхвата и интензитета на събитието. Само през тази година участваха 450 лектори и 600 изложители, а 12.000 чуждестранни специалисти посетиха изложението. Това още веднъж доказва, че в днешно време изложбите остават най-добрият инструмент за среща с клиенти и създаване на нови бизнес партньорства.
 
Не забравяйте предстоящото международно събитие Smart Cities за Югоизточна Европа (7-9 март) в София! Заявете своето участие сега! Ние работим за привличане на вашите потенциални клиенти няколко месеца преди изложбата.
 
Интервю с г-н Холгер Лииболд, директор на фирма Фалком, Германия – изложител на Smart Cities. Фирмата търси нови дистрибутори и партньори в България и Югоизточна Европа.
***********************************************************
 
 
Falcom ще участва за втора поредна година в Smart Cities. Кажете ни нещо повече за Вашата компания. 
Компанията е водещ разработчик и производител на M2M решения за интелигентно отчитане, SCADA, автоматика за дома, локализиране на превозни средства, телематични приложения и др. Освен това, през последните години FALCOM разработи независима уеб-базирана платформа за проследяване (D2Sphere). Нашите продукти са проектирани и произведени в Германия и са добре известни със своята надеждност, гъвкавост и дълъг живот. 
Продажбите на продуктите се извършват чрез дистрибуторска мрежа в цял свят или директно към големи клиенти. Основният пазар е EMEA, с все по-голям фокус върху САЩ и Азия. Днес, със своите 30 квалифицирани служители, FALCOM е една от световните водещи компании в този сектор, с възможността за извършване на безжични решения с първокласна поддръжка.
Вие предлагате широка гама от решения, може ли да дадете повече информация за продуктите, които ще представяте на Smart Cities през март 2017?
Ще представим:
1) E220 Router: Този нов високоскоростен 3G / 4G рутер е насочен към индустриалния пазарен сегмент на интернет на нещата. E220 е компактен, износоустойчив и е лесен за монтаж, идеален за M2M приложения
2) FOX3-3G / 4G: Ново универсално компактно устройство, комбиниращо 2G / UMTS / HSPA + връзка с високоскоростен обмен на данни с най-новите технологии GNSS, което го прави идеален при приложения за M2M, изискващи 3G / 4G в промишлеността.
 
 
Нов партньор - БАИТ
 
 
Българската асоциация по информационни технологии потвърди отново партньорство за събитието SEE Smart Cities.
БАИТ е най-голямата и влиятелна браншова организация в сферата на информационните и комуникационни технологии в България. Асоциацията обхваща фирми от всички сектори на ИКТ - хардуер, софтуер, системна интеграция, мрежи, телекомуникации, доставчици на Интернет услуги и др.
Фирмите, членуващи в БАИТ, формират над 69% от пазара на информационни технологии в България.
Асоциацията провежда последователна политика за създаване на нормална пазарна среда в България в областта на информационните технологии. БАИТ подпомага с експертно мнение формирането на държавната политика в областта на информационните и комуникационни технологии, при планирането и изпълнението на големите инфраструктурни проекти в сектора на ИКТ.
БАИТ е учредител и на престижната годишна награда за значим принос в развитието на информационните и комуникационните технологии – т.нар. Награди на БАИТ.
БАИТ е учредила и Национален трансферен офис в сферата на ИКТ за улесняване на процеса на трансфер на технологии между новатори, изследователи и потребители на иновации в практиката. TTO-ICT има за цел да насърчи комуникацията между предприемачи, фирми в областта на ИКТ сектор, бизнес организации и университети в България и в чужбина.
 
За повече информация относно събитието, не се колебайте да се свържете с нас!

Поздрави,
Таня Булдеева
T 032 512 905, 0886/793172    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
Сподели с приятел: 

Открий ни в социалните мрежи:
       
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.