Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF FEBRUARI
 2020

Maak kennis met Het Nieuwe Snoezelen
SHX
Wilt u méér kunnen doen met uw cliënten met beperkte mogelijkheden? Zou u het begrip Snoezelen meer diepgang willen geven? Wilt u ervaren hoe u interactie creëert in een snoezelruimte, hoe u klassieke elementen kunt inzetten voor educatie of therapie, en hoe u met nieuwe elementen iedereen kan laten meedoen?
 
Kom dan op woensdag 4 of donderdag 5 maart naar onze gratis workshop in Utrecht!
 
 
Mondstylus met blaasfunctie
TubusOneTubusOne is een nieuwe, ingenieuze mondstylus voor het handenvrij bedienen van tablets en smartphones. U houdt de TubusOne met het mondstuk in uw mond en wijst met de spriet naar het scherm. Door vervolgens licht te blazen in het riet, schiet de styluspunt naar buiten om het scherm aan te raken. Daardoor zijn minder hoofdbewegingen nodig dan bij een klassieke mondstylus. De TubusOne werkt uiterst eenvoudig en vereist minimale inspanning, kracht en longcapaciteit.
 
 
Inzicht in de duur van taken en activiteiten
Resetea
Resetea is een slimme klok die de duur van taken en activiteiten visueel maakt. Met pictogrammen of andere plaatjes laat je zien welke activiteiten er op het programma staan. Een lichtgevende tijdbalk daaronder maakt inzichtelijk welke activiteit aan de beurt is, hoeveel tijd er al is verstreken, wanneer de taak is afgerond en wanneer de volgende start.
 
 
Voor beginnende communiceerders
iTalk2SuperTalker en Italk2 zijn twee eenvoudige communicatiehulpmiddelen voor beginnende communiceerders. De Italk2 heeft 2 spraakknoppen, de SuperTalker heeft een flexibele indeling met 1 tot 8 toetsen. Op allebei de apparaten kunt u gemakkelijk zelf spraak opnemen en papieren symbolen bevestigen. Beide apparaten zijn onlangs vernieuwd en nu verkrijgbaar in onze webshop.
 
 
Spelen en ontwikkelen met oogbesturing
Look2LearnDe softwarepakketten EyeGaze Learning Curve, EyeFX en Look2Learn zijn nu ook verkrijgbaar in onze webshop.
 
Deze pakketten bieden boeiende interactieve spellen en activiteiten voor beginnende gebruikers van oogbesturing en/of voor personen met een zeer laag ontwikkelingsniveau.
 
 
Grote draadloze schakelaar
iSwitchDe iSwitch is een grote draadloze schakelaar voor het bedienen van de iPad of een Android tablet. Speel spelletjes, blader door de muziekbibliotheek of bekijk foto's met alleen deze ene grote knop. Ook de iSwitch is nieuw in onze webshop.
 
 
Award voor de Vibe
VibeDe Vibe heeft vorige maand in België de Henry van de Velde Gold Consumer Award 2020 gewonnen.
 
Vibe is een meeneembaar communicatiehulpmiddel voor actieve gebruikers. Vibe was het eerste dynamische communicatiehulpmiddel met een meeleesscherm aan de achterzijde. Meer informatie...
 
ATIA 2020: oogbesturing voor iPad
Oogbesturing voor iPadIn januari werd in Orlando weer de jaarlijkse ATIA Conference gehouden. Opvallend en interessant dit jaar waren de ontwikkelingen op het gebied van oogbesturing voor de iPad. Daar wordt inmiddels door meerdere bedrijven hard aan gewerkt.
 
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.