NIEUWSBRIEF DE MASTELUIN
zondag 4 september 2011
Hallo
Volgende week donderdag 1 december kan je volledig gratis een avondlezing bijwonen over het gebruik van etherische oliën.

 Reikt je kennis over etherische oliën niet veel verder dan het gebruik van eucalyptus en lavendel, dan loont het beslist de moeite om deze avond vrij te maken. Maar ook voor diegenen die al iets meer ervaring hebben, valt er beslist nog iets te leren.
Enige tijd geleden hebben wij een nieuw gamma van etherische oliën in assortiment genomen, namelijk van het merk Physalis. Onze keuze viel hierop omdat we bijzonder tevreden zijn over de hoge kwaliteit en het uitermate fijne aroma.
Ervaren aromatherapeute Nancy Popieuil, die reeds eerder 2 maal een lezing voor ons verzorgde, komt ons dit mooie gamma voorstellen.
Zij vertelt op een boeiende en aangename manier wat je allemaal met deze wondermiddeltjes kan doen. Ze zal graag een antwoord geven op mogelijke vragen.
Uiteraard heeft zij van alle verschillende geuren een staal bij zodat de geïnteresseerden alles eens kunnen ruiken. Ook kan men kennismaken met verschillende nieuwe toestellen om aromatherapie in de huiskamer te gebruiken, van heel eenvoudige tot de meest doeltreffende.

Elke deelnemer krijgt als geschenk een gratis etherische olie van Physalis.

Een tip voor een gezellig én leerzaam avondje uit! Een unieke kans!  Niet te missen!
 
Wanneer? Donderdag 1 december om 20:00

Waar?  Huize De Sterrewijzer, Sterrenwijzer 7, 2250 Olen.
(zijstraat van de Keinigestraat)
 
Inschrijvingsgeld?  5€  (op voorhand te betalen bij ons in de winkel of over te schrijven op reknr.: 230-0555593-94). Dit wordt nadien volledig terugbetaald bij aankoop van 2 etherische oliën van Physalis in De Masteluin!
Jouw gegevens:
Telnr.:
GSM:
Verjaardag:
Gezinsbond:
 
Gegevens van je partner:
GSM:
Verjaardag:
Klik hier om je gegevens zelf in te vullen. Vul ook je verjaardag in (en ook die van je patner)! Wij sturen verjaardagskaarten die je recht geven op 10% verjaardagskorting.

Deze mail in je browser lezen? Klik hier !

De vorige nieuwsbrieven bekijken in het archief? Klik hier!

Deze nieuwsbrief doorsturen naar een vriend? Klik hier!

Uitschrijven? Klik hier!
 
 
NATUURWINKEL DE MASTELUIN
Witbos 9 2200 Noorderwijk
Tel.: 014 261695