logo

Abonneren - Uitschrijven - Delen op sociale netwerken


Nieuwsbrief 12 november 2021

De voorbije dagen heb ik weer verschillende keren telefoon gekregen van een schimmig platform waar ik zogezegd een account zou hebben geopend eerder dit jaar. En nu staat daar toch wel een kleine winst op zeker! Ze proberen vervolgens op het platform te tonen hoe ze voor jou meer winst kunnen maken en vragen dan om geld te storten. De website is op het eerste zicht goed gebouwd en het platform ziet er niet slecht uit, maar ik kan van mijlenver zien dat het hier over oplichting gaat. Op het internet is over het platform verder niets te vinden en opzoekingen bij de regulatoren geven geen enkel resultaat. Geld dat je overmaakt aan deze oplichters ben je gegarandeerd kwijt. Trap dus niet in dergelijke verhaaltjes! Verder in deze nieuwsbrief vind je een gelijkaardig verhaal van beleggingsfraude via dating websites.

Eens zo'n partij je telefoonnummer te pakken heeft, geraak je er niet meer van af. Lijsten met telefoonnummers worden doorverkocht en telkens zijn er weer nieuwe partijen die je contacteren om geld te ontfutselen.

Blijf dus steeds op je hoede en kies alleen voor betrouwbare aanbieders en geloof geen mensen die je plots via telefoon contacteren. Geniet van het weekend!

Steven


Cryptocurrency


Aandelen


Interessant op onze zusterwebsites

  • BUX stelt vast dat nieuwe beleggers tuk zijn op ETF's.

  • De Belgische beurswaakhond FSMA waarschuwt voor beleggingsfraude via online dating. Wekenlang wordt er een relatie opgebouwd om daarna het slachtoffer te plukken via een frauduleus beleggingsplatform.


Uitzoomen op de lange termijn

Op lange termijn zijn de dagelijkse schommelingen in de bitcoin prijs niet meer zichtbaar.

coin

h/t @CedYoungelman


Mijn tip op Youtube

  • PlanB en Willy Woo bespreken in deze video de analyse van de bitcoin markt via on-chain data, waarbij je uit de blockchain kan aflezen wat grote groepen van mensen aan het doen zijn.


Privacy Policy - Uitschrijven nieuwsbrief

Niets uit deze nieuwsbrief mag beschouwd worden als financieel advies. Beleggen blijft altijd risicovol. Gebruik meerdere informatiebronnen, vorm zo een oordeel over een belegging en bescherm steeds jouw vermogen. Doe geen zotte dingen met geld dat je niet kan missen!