Click here to view this email in your browser
  Unsubscribe / Change Profile
За поредна година в рамките на установеното изложение за Региона 'Save the Planet' ще се реализира Австрийски павилион с участието на компании, които ще представят технологии и продукти в сектора на рециклирането и управлението на отпадъци.
 
В този брой на бюлетина ще ви запознаем с новаторско решение на фирма EREMA, един от традиционните изложители в Павилиона, за елиминиране на миризмите и контрол цвета на рециклираните материали.
 
Свържете се с нас, ако имате въпроси или се интересувате от участие или посещение на изложението: tanya@viaexpo.com, 032/512 905, 088 679 31 72 

Остават само 2 дни до края на ОТСТЪПКАТА - 15.11! Заявете своето участие в изложбата сега!

Запишете се в групите ни/абонирайте се за бюлетин тук: 
 
Интервю с г-н Габор Ференц, регионален мениджър продажби, EREMA Engineering Recycling Maschinen und Anlagen GesmbH

     
Уважаеми г-н Ференц, EREMA е известна като новатор в сектора. Кои от Вашите продукти ще бъдат представени на изложението през март 2018?

EREMA ще представи системите QualityOn и ReFresher:

QualityOn

Като допълнение към характеристиките на машината специално интегрирани сензори (QualityOn) могат да се използват в бъдеще за записване и оценка директно в машината на MVR (Melt Volume-Flow Rate) (индекс на стопилката) и на цвета.
 
 
     
QualityOn дава възможност на фирмите за рециклиране и производителите да направят рециклатите си с постоянно качество, в съответствие със специалните изисквания на клиентите си. Също така, използвайки онлайн събиране и анализ на данни, фирмите могат да документират процеса на рециклиране. Веднага след като измерените стойности излязат извън определените допустими граници, това се отчита автоматично... Интервюто продължава тук.
 
Браншова Асоциация Полимери (БАП) е партньор на SEE Save the Planet от основаване на събитието през 2010. Виа Експо продължава своето добре установено партньорство с БАП и във връзка с предстоящото деветото издание на SEE Save the Planet през 2018. Цялата информация може да намерите тук.

Recycling Industry е специализиран уеб сайт, който представя новостите в областта на отпадъците и рециклиращата индустрия. Той информира бизнеса, представителите на асоциации и институции за съвременните постижения, разработки, анализи на пазара, изследвания и тенденции, изложения и конференции, продуктови презентации. Наблюдаваме еволюция в развитието на рециклирането и Recycling Industry публикува ежедневно актуални новини на италиански и английски език, както и безплатен бюлетин, който достига до широка целева аудитория от целия свят. Прочетете повече тук.
 
 
Сподели с приятели:

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.