Click here to view this email in your browser                                                               септември 2016

Здравейте,
След летните отпуски отново сме в работен ритъм. Остават само 2 месеца до изложението CleanExBG. Ще Ви бъдем благодарни при интерес за участие да се свържете с нас – до края на  месец септември. Колкото по-рано се включите, толкова по-добре ще можем да работим за привличане на качествени посетители.
В този бюлетин бихме искали да Ви запознаем какво споделят от фирма Ирбис Сейфти за новия проект КЕА Клийн Ко – промишлено и битово почистване и продуктите, които ще представят на изложението. Ще прочетете и за дейността на Българската асоциация на пест контрол операторите – БАПКО.
 032/512 899; 0888/279796    E  nelly@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
***************************************************************************************************************************
 
ИРБИС СЕЙФТИ представя своя нов проект: КЕА Клийн Ко, насочен към битово и промишлено почистване.
***************************************************************************************************************************
 
 
 
Естествено ще присъстват и продукти на нашия традиционен партньор 3М с приложение в тези сфери, също и автомобилна козметика. Гамата включва всички материали, които ще са необходими да се създаде безупречен блясък на вашия автомобил, камион, SUV, или мотоциклет. В набора ще намерите най-подходящите продукти за измиване, полиране и защита на превозното Ви средство. Включва полиращи пасти, химикали и аксесоари които ще ви помогнат да постигнете перфектна повърхност на интериора и екстериора, дълготраен ефект и защита.
***************************************************************************************************************************

 
Специфичен акцент ще бъдат системите за превантивен контрол на подово замърсяване 3М Nomad. Създадените с авангардни технологии подови настилки, предназначени за входната зона в сградите блокират достъпа на замърсяване към вътрешността.
Системите, предпазващи от подхлъзване 3M Safety walk са предназначени за външно и вътрешно приложение. Лентите се полагат върху рискови зони и гарантират безопасност и естетика.
Ще представим също гамата предпазни ръкавици на ANSELL и датските продукти за лична хигиена и дезинфекция PLUM. Европейският лидер в производството на специализирани кремове за ръце предлага богата гама продукти за почистване, дезинфекциране и грижа за ръцете. Предназначени за професионална и битова употреба.
 
Интервю с инж. Коста Чотов
Председател на УС на Българската асоциация на пест контрол операторите – БАПКО
 
 

 
Бихте ли ни запознали с Българската асоциация на пест контрол операторите, както и в какво се съсредоточава дейността на членовете Ви?
 
БАПКО е сдружение на специалисти от всички нива в сферата на пест контрол индустрията-производители и вносители на биоциди, фирми оператори на услуги  за борба с вредителите, научни работници, както и няколко фирми извън България. Асоциацията ни е създадена с няколко цели като сред най-важните са непрекъснатото издигане на професионализма на членовете ни, въвеждане на добри практики от европейския и световен опит, представяне на новостите в сектора, участие в съставянето на нормативни документи касаещи дейността ни, борба с порочните практики като злоупотреба с доверието на клиента, нелоялната конкуренция и др.
Моля, представете ни накратко основните ползватели на услугите Ви, както и какво би могло да се усъвършенства в комуникацията Ви с тях?
Ползвателите на услугите ни са всички видове обекти независимо от тяхното предназначение т.е. няма част от икономиката, която да не се нуждае от безопасно ниво на санитарен риск за работещите в нея хора. Освен със стопански организации и частни домове работим и с общинските администрации в селищните системи. Друг е въпросът, че има какво още много да се желае за постигане на безопасни нива на заселеност с вредни насекоми и гризачи, както и осигуряване на комфорт на гражданите в населените места и предприятията. Прочетете цялото интервю тук.
 
Сподели в социалните мрежи: 

Намери ни в: 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd.