HOE BEVRIJD JIJ JEZELF?


Of je nou als ziel op aarde leeft of op een andere plek in het universum, de maand juni kent een wijdverspreide energie waarbij eeuwenoude, beknellende banden los willen, los moeten of zelfs doorgesneden zullen worden. Je krijgt uitnodigingen en mogelijk ook uitdagingen op je pad om jezelf ten diepste te bevrijden. Daarbij wordt niet vooraf gevraagd of je dat eigenlijk wel wilt. Het lijkt onvermijdelijk te zijn.

Stel je eens voor dat je de teugels loslaat en écht alle cellen de vrijheid geeft; je staat jezelf letterlijk en/of figuurlijk toe om voorbij aardse grenzen en structuren te bewegen. Het klinkt als een droom, waarvan je zou denken dat iedereen dat wel zou willen. Echter als het eenmaal zover is, dan is het ook heel spannend. Het zou zomaar kunnen, dat er veel angsten of oude pijnen bij je naar boven komen, die je tegenhouden. Ook al wil je datgene waar je naar onderweg bent, nog zo graag. Bedenk maar hoe het was toen de eerste vluchten met een vliegtuig gemaakt werden. De uitvinders werden in aanvang voor gek uitgemaakt, terwijl in het hart menigeen dit na had willen doen. Jaren later volgde pas de grote groep toen iedereen gewend was aan het idee en dit gebeuren wat veiliger leek. Velen van ons zullen inmiddels kunnen zeggen dat ze wel een keer gevlogen hebben. Dat wat eens vreemd was, is heel normaal geworden. Pioniers zijn dus van wezenlijk belang. Hoe zou het voor je zijn als jij in deze Nieuwe Tijd een innovator mag zijn?

In deze fase gaat het erom dat de groep die er klaar voor is, het goede voorbeeld geeft. Hoewel het om individuele processen gaat, helpt het om elkaar toestemming te geven. De verfijnde energie, die om ons heen aanwezig is, zal hier behulpzaam bij zijn. Hoewel deze energiestromingen, zich bijna niet op het papier lieten vangen, zijn in de tekening alle kleuren van de regenboog terug te vinden. Zij bieden krachtige ondersteuning bij dit transformatieproces. Zij hebben verbindende kwaliteiten en zorgen ervoor dat de juiste aspecten en elementen in elkaar overvloeien en samensmelten. Een vleugje roze maakt dat het ook nog eens op een liefdevolle manier gebeurt.

Het meest spannende moment is om je voeten van de vloer te halen en onvoorwaardelijk uit te reiken naar het spirituele. Er komen dan ongekende krachten vrij en er moeten ook nog (oude) tegenkrachten overwonnen worden. Vergeet niet dat je vleugels hebt en dat deze bedoeld zijn om te gebruiken, anders volgt er een hele harde landing. Houd je in deze tijd vooral niet teveel met anderen bezig. Focus je op je eigen proces. Je hebt de volledige aanwezigheid in jezelf heel hard nodig. Vertrouw erop dat anderen net als jij met vergelijkbare stukken bezig zijn. Of je het nu uitspreekt naar elkaar of niet, de onderlinge verbinding blijkt veel sterker dan gedacht. Gaandeweg deze beweging zal vanzelf in een V-formatie gevlogen worden. Samen en toch ook alleen, zonder dat het eenzaam voelt.

In dit bijzondere bevrijdingsproces worden niet alleen de chakra's 1 tot en met 7 gecentreerd en uitgelijnd, ook de chakra's 8 tot en met 12 laten van zich horen. Zo worden onze vleugels omgeven door zilveren en gouden sterrenstof. Iedere keer als daar wat van op aarde neerdwarrelt, wordt het ook direct weer aangevuld. Er is overvloed tot in de oneindigheid. Gun het jezelf dan ook om jouw deel tot je te nemen.

Volg je impulsen in het moment. Laat los wat niet meer vastgehouden hoeft te worden en geef uiting aan je innerlijke bewegingen. Dansen, zwieren, pirouettes draaien en armen zwaaien; het hoort er allemaal bij. Het initiatief wordt genomen door de vrouwelijke energie. De mannelijke energie reageert daar weer passievol op. Dat wat duaal is zal naar elkaar toe bewegen vanuit het verlangen tot heelheid en de wens om samen te vloeien tot één geheel. Het is een olievlek die begint op aarde, die daarna in concentrische cirkels verder gaat de Melkweg en het heelal in. De sterren zullen hoogfrequente regenboogenergie uitstralen. Ongelijkheden worden opgeheven. Door uniek te zijn is iedereen anders en uiteindelijk toch ook weer één. Het denken in hokjes gaat tot de verleden tijd behoren. De vele stromingen die voor minderheden opkomen, ontwikkelen zich snel en zorgen voor een stroomversnelling. Toch komt er een tijdperk dat deze organisaties uiteen zullen vallen. Dit gebeurt niet omdat zij niet goed functioneren. Integendeel zij hebben een wezenlijke rol vervuld in het ontstaan van gelijk(w)aardigheid. Zij hebben aan de basis gestaan van precies die bewustwording, die nodig was om de grootse bevrijding van het NU succesvol te laten verlopen. Maar ook om de grote massa te laten bewegen naar nieuwe opvattingen en een ander paradigma. Dat is het tijdstip, waarop hun werk er op zit en zij geëerd en gehuldigd kunnen worden.

Een maand toegewenst waarin je uit liefde voor jezelf helemaal in harmonie met je eigen natuur gaat leven en besluit om je vleugels uit te spreiden en uit te slaan, zodat je ware Zelf vogelvrij rond kan vliegen.


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

21 JUNI: TRANSFORMATIEWIEL
Een sjamanistisch ritueel dat garant staat voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

28 TOT 30 AUGUSTUS COACH-INN-SYSTEMEN - SNELKOOKPAN
Hier doe je alle kennis en vaardigheden op die nodig zijn om opstellingen te kunnen begeleiden in jouw dagelijkse (werk) praktijk.

20 SEPTEMBER INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Werk een levensvraagstuk uit en doorbreek een patroon met een (familie)opstelling.


BOEKENTIP
Ben je een Manifestor, Projector, (Manifesting) Generator of Reflector, heb je een blauwdruk voor bepaalde gates of kanalen? Uit je Human Design Chart kun je veel halen over gezond leven, de voeding die bij je past en de manier waarop je deze het beste kan nuttigen. Sarah Leers heeft hier een leuk boek over geschreven met de titel Human Design - de blauwdruk van je gezondheid. Het is informatief en makkelijk leesbaar. Zorg wel dat je jouw Human Design Chart bij de hand hebt, dan kun je direct checken wat op jou van toepassing is!


RECEPT VAN DE MAAND
Het wildplukseizoen is volop aan de gang. In vele tuinen is er een leuk maaltje bij elkaar te scharrelen. Er zijn bijvoorbeeld heerlijke gerechten te maken met zevenblad, kleefkruid, brandnetel en daslook. Er staan verschillende recepten op www.dagelijkse-voeding.nl. Een leuke ontdekkingstocht, die vaak vlak bij huis begint. Pluk wel met beleid en oog voor moeder Natuur. Deze maand een recept van Japanse Duizendknoop-DadelMuffins. Lekker en weer eens wat anders dan anders. Geniet van het buitenleven!


CONSULTEN EN ENERGIEBOODSCHAPPEN
Helaas is mijn agenda tot en met augustus helemaal volgeboekt. In september heb ik nog wel ruimte. Je kunt hiervoor alvast een afspraak maken. Stuur een mail naar info@coach-inn.nl. Je ontvangt dan van mij een paar datavoorstellen.
Het is nog wel mogelijk om, voor mijn zomervakantie die half juli begint, een ondersteunende energieboodschap te ontvangen. Je kunt deze bestellen in de Energiewinkel en ontvangt de geluidsopname in je mailbox..


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.