Nieuwsbrief JANNES SPECIAL

Jannes - Gevoel Van Samen Zijn - CD

DE NIEUWE CD VAN JANNES!

Exclusief bij ons in de voornotering een GESIGNEERD exemplaar en sleutelhanger in de stijl van de nieuwe CD.
En natuurlijk op de 
dag van release in huis!


2017 wordt een heel bijzonder jaar. In 2017 zit Jannes namelijk 15 jaar in het artiestenvak. Het afgelopen jaar was een bewogen jaar met een lach en een traan met als hoogtepunt een gouden plaat voor het album ‘Onderweg Naar Jou’. 2017 wordt ook een jaar vol feestelijkheden, er gaan mooie dingen gebeuren. Het nieuwe album is daar een van.
 
HET NIEUWE ALBUM
Dit album is deze keer ook weer tot stand gekomen i.s.m. Jannes’ vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Het is iedere keer weer een uitdaging om iets nieuws te produceren, maar ook dit keer is het Jannes weer gelukt om een prachtig album af te leveren. Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af en zijn de kenmerken van het prachtige nieuwe album.
 
Het album draagt de naam ‘Gevoel Van Samen Zijn’. De naam is bewust gekozen, want hoe geef je je trouwe fans iets terug van hetgeen je al jaren van die fans krijgt? Jannes wil tijdens zijn jubileum ‘samen zijn’ met zijn fans. Want zonder zijn fans, had Jannes dit jubileum nooit bereikt! Het album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ draagt Jannes dan ook op aan zijn fans.
Het album bevat 12 nieuwe liedjes en 3 liedjes die Jannes opnieuw heeft opgenomen. ‘Eleonora’, ‘Ga Maar Weg’, en ‘Ik Wil Naar Griekenland’ zijn hits waar Jannes ooit mee begon. Deze hits zijn in een verfrissend nieuw jasje gestoken.

BESTEL HIER HET ALBUM
Jannes - In Concert Gelredome

Het gaat gebeuren!
Jannes viert zijn 15 jarig jubileum in een vol Gelredome!

Lieve mensen,
Ik heb jullie al een tijdje in spanning gehouden en het grote moment is dan nu eindelijk aangebroken! Zoals ik jullie al heb verteld gaat 2017 een feestelijk jaar worden. Ik zal jullie niet langer meer in spanning houden: 
•    JAAAA, ik geef 7 oktober 2017 een jubileum concert in het GELREDOME! 
•    Vanaf vandaag kan je mijn nieuwe album “Gevoel Van Samen Zijn” bestellen 
•    1 juni gaat het 'JANNES HOTEL' weer open – volg de actie op RadioNL 
•    4 juni is de jaarlijkse fanclubdag in de Bonte Wever te Assen 
Vandaag begint om 18.00 uur de officiële kaartverkoop van mijn concert in het GelreDome en tevens is mijn nieuwe album te bestellen. Jullie kunnen NU al bestellen bij CD Hal Ruinen - www.cdhal.nl
Ik hoop jullie allemaal op 7 oktober te zien in het GelreDome!
 
Groeten,
Jannes 
 
Liever telefonisch bestellen? Bel naar: 0522-471254
Openingstijden winkel Ruinen
Ma - Di : GESLOTEN
Woe - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zat : 9.00 - 17.00 uur
De koffie staat klaar!
Contactgegevens
Mr. H. Smeengest. 15
7963 BM Ruinen
Tel: 0522-471254
Email: winkel@cdhal.com