Efter smakproven i form av den kraftfulla The B-52-covern "Give Me Back My Man” och den krälande ”Leatherman” finns idag Toi Lets nya EP ute till allmän lyssning. Den som väntar på vinyl får vänta ett litet tag till men då den kommer innehåller den dessutom 3 remixer. I anslutning till detta släpps också världens första rockvideo. 
 
Artist: Toi Let
EP: Toi Let 
Releasedatum: 23 oktober
Skivbolag: Adrian Recordings

1. One In A Time
2. Sweden Rock
3. Leatherman
4. Give Me Back My Man

Spotify: https://open.spotify.com/album/1QkIazL0tkMgK5VDP6XGBo?si=kLg-OyPLS9qhNGqCBb3L0w
iTunes: https://music.apple.com/se/album/toi-let-ep/1515976481

Beställ vinylen: https://adrian-recordings.myshopify.com/products/toi-let-toi-let-vinyl-ep
Vinylen släpps i sammarbet med Spazio Records
 

Omslag: https://www.dropbox.com/s/9rrrdjclb0mpath/Toilet%20Framsida.jpg?dl=0

Toi Let - Sweden Rock 
Video: https://youtu.be/I9UX_InU3cE
Premiär på http://www.rockbladet.se

"Vi ville göra en musikvideo om livets jävlighet och lättheten i att ba skita i det man borde göra. JAAA JAG VET ATT JAG BORDE TRÄNA MEN JAG ORKAR INTE!!!! Sen att den skulle se ut som en hårdrocksmusikvideo på Sandvikens television på 90-talet. Hård planering, flera sets, ljud, ljus, smink, dekor Och woilá, världens första rockvideo är skapad."

Det genuina med Toi Let är hur de fått verka i total avskildhet under de år de varit verksamma. Att i skymundan av alla andra band som medlemmarna är inblandade i YASTNightmenMarcus Norberg and the Disappointments etc, som alla kanske gått lite bättre, bara få spela och utvecklas på sina egna villkor, utan press, i total egenhet, det är få artister som gjort det så fullt ut. De är särarter. De väljer att spendera otaliga timmar tillsammans i en replokal bara för att de gillar det. De skriver musiken ihop och de har nu sammanflätats totalt. Detta är det fulländade resultatet av detta. Det blir egensinnigt, monotont, gränslöst, humoristiskt, kompromisslöst. I samklang och parallellt ges även kommande EPn ut på vinyl av ett elektroniska-bolaget Spazio, då även innehållande 3 remixer på just låten ”Leatherman". Det ger en ny dimension av bandet och är en naturlig del av deras utveckling. Trummisen Markus går också under namnet DÖDEN när han gör elektronisk musik och medverkar med en remix. 
 
På ”Toi Let" medverkar också den fantastiska artisten Kalle J på gitarr och synth och allt är insplat i Studio Möllan i Malmö av Emil Isaksson. 
 

Markus Johanson, Niklas Wennerstrand, Marcus Norberg
Bild: https://www.dropbox.com/s/3zmtczynaf29sl7/Foto%202020-06-24%2018%2003%2020.jpg?dl=0

Adrian Recordings

ALICE BOMAN ALEXANDRA BERGER ANDREAS TILLIANDER BITCH HAWK BJÖRNS VÄNNER BOEOES KAELSTIGEN DAVID & THE CITIZENS DAVID FRIDLUND DEN SVENSKA TYSTNADEN DMITRY FYODOROV DÖDEN EDDA MAGNASON EMIL JENSEN FAMILJEN HENRIC CLAES HEY ELBOW JONAS LUNDQVIST LAAKSO LATELY LA LA MARCUS CATO MARCUS NORBERG AND THE DISAPPOINTMENTS MEDBORGARBANDET MF/MB/ OLD POIZON_SW3 PRINTER RA SHARIF SHE’S WILD AGAIN TONIGHT SURF PHILOSOPHIES SVART KATT THE BEAR QUARTET THE FINE ARTS SHOWCASE THIS IS HEAD ULF STURESON VED YAST NEED FOR SPEED BO MEHR BOB HUND SPUNSUGAR JH3 WHOMSOEVER TOI LET