29-31 Май 2013
 
 
 
Здравейте,
 
Имаме удоволствието да ви изпратим пилотния бюлетин за LiftBalkans, посветен на нашите партньори от Русия.
 
За първи път в България асансьорната индустрия ще бъде във фокуса на специализирана изложба, която е добра възможност за бизнес контакти и създаване на нови партньорства.
 
Отправяме покана да станете част от LiftBalkans, където ще се срещнете с експерти от цялата страна и Югоизточна Европа, работещи в секторите: строителство и архитектура; фасилити мениджмънт; предприемачество; асансьори и ескалатори; държавна администрация, също и управители на офис сгради, търговски центрове, обществени сгради; домоуправители и др.
 
Информацията за вашите продукти и услуги ще бъде включена в електронния ни бюлетин (издава се на български и английски език) и ще достигне до голям брой компании и браншови организации от България и Европа.
 
Приятно четене от екипа на Виа Експо!
 
За контакт: Анелия Каранова  T 032/512 899  E  nelly@viaexpo.com  W www.viaexpo.com
 
 
Национален съюз Асансьори (NLU)
 
 
NLU е нетърговска организация, която обединява руски и чуждестранни асоциации, работещи в сектора на асансьорни съоръжения,  обществени сдружения и др., които имат за цел да анонсират дейността и защитават интересите на нейните членове. Съюзът е регистриран на 16 април 2010 г.
 
Неговите основни цели са:
- Координиране дейността на членовете
- Защитаване и отстояване интересите на членовете му пред държавната администрация, а също и в отношенията с юридически и физически лица
- Съдейства за създаване на партньорства
- Посредническа дейност между членовете на съюза и други лица.
 
NLU обединява 1500 фирми и организации от сектора, чиито служители наброяват повече от 60 000. Членовете на съюза извършват дейности, обхващащи целия цикъл - проектиране, производство, монтаж, поддръжка и оценка на сигурността.
 
10А, 15-ти Parkovaya, ул. Москва, 105203, Русия, тел.: +7/499 753-00-92, е-мейл: nlu@lift.ru
 
 
LIFTINFORM  
 
Liftinform e месечно списание, което се издава от 1993 г., и е насочено към професионалистите, работещи в сферата на жилищната инфраструктура, комунални услуги, фирми - производители на асансьорни съоръжения, строителни и монтажни организации, инженерни центрове и др. Списанието разглежда състоянието на сектора в Русия и съседните страни. То съдържа икономическа, техническа и специализирана информация.
 
Liftinform е медиен спонсор на най-престижните изложби и форуми, на специализирани прояви на общинската администрация на територията на Русия.  Списанието се разпространява по време на тези  събития, а също и чрез абонамент в страната и в Общността на независимите държави.
 
Списанието предоставя изчерпателна информация за дейността на Националния асансьорен съюз (NLU) и предизвикателствата в жилищно-комуналната сфера.
 
На неговите страници можете да прочетете интервюта с професионалисти от сектора, информация за законодателни промени, съвременни технологични решения, изложби и събития.
 
Адрес: 15 Parkovaya, ул. 10 «А» BLG., Москва, 105203, Русия, Т/Ф: +7 (499) 753-00-89/90, e-мeйл: liftinform@lift.ru