Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

 

 

 

 

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

Vakantietijd. Genieten van vrije tijd. Vaak lang voor gespaard, dus dat moet goed gaan. Ongeluk zit in een klein hoekje, vaak veroorzaakt door een ander. Al dan niet met opzet. Via deze nieuwsbrief kunt u nog direct de noodzakelijke verzekeringen regelen.

Ik heb alvast het alarmnummer en het polisnummer in mijn telefoon gezet. Mijn rijbewijs, paspoort, bankpassen, reispapieren, tickets, medische polissen in gescand en in de cloud (gmail) opgeslagen. Zo kan ik bij diefstal altijd bewijzen overleggen. Slimme voorzorgsmaatregelen, maar laten we hopen dat u het niet nodig heeft.

 

Een fijne vakantie. Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld juli 2014


Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis kort
Annulering kort
Reis en annulering
Pechhulp

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Uw betalingsoverboeking kan alleen nog met IBAN.
Na 1 augustus 2014 kunt u alleen nog IBAN verlengde banknummer gebruiken, anders gaat de overboeking niet door! Lees verder.


Nog steeds gaat men onverzekerd op reis. Verantwoord?
Zonder pechhulp, reisverzekering of annuleringsverzekering op reis? Wist u dat de annuleringsverzekering de meest geclaimde verzekering is? Er zijn verzekeringen die niet genoten vakantiedagen vergoeden, maar ook bij een onderbroken vakantie de gehele reissom vergoeden. Maak een bewuste keuze. Bel gerust.
Tip: zet het alarmnummer met polisnummer alvast in uw telefoon.
Folder reis- en annuleringsverzekering
Klik tijdelijke reisverzekering

Klik voor doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Klik tijdelijke annuleringsverzekering
Klik pechhulpverzekering.

 

Hypotheek nu voordelig oversluiten loont

Zeer veel terechte reacties ontvingen wij op onze vorige mail over de zeer lage rente en de mogelijkheid om voor de afloopdatum nu al de mogelijkheden door te rekenen of oversluiten zin heeft. Vandaar de herhaling want de rente is al weer verder gedaald. Wij verwachten nog een half procent daling voor de lange rente. Of u hierop wilt wachten, bepaalt u zelf. Wacht niet tot het laagste punt, want een bel zal er dan niet gaan.


Spaarhypotheek is de uitzondering bij oversluiten

Heeft u een spaarhypotheek, dan heeft oversluiten meestal minder effect. U ontvangt immers ook dezelfde hoge rente op uw spaarpremie waar u mee af kunt lossen op de einddatum. Bij een lagere rente krijgt u te maken met een hogere spaarpremie doordat er meer inleg nodig is om het beoogde hypotheekbedrag af te kunnen lossen.

 


Woekerpolis ontwoekeren
Twijfelt u of uw polis het beoogde bedrag wel gaat halen? Met de ontwoekerscan krijgt u zekerheid. Als u het ontwoeker-stappenplan volgt krijgt u inzicht in wat zinvol is in uw situatie. De eerste scan is gratis, als er kosten berekend moeten worden hoort u dat altijd vooraf. Begin om uw dure overlijdensverzekering te herrekenen in uw polis. Vraag de waarde bij uw bank volgens het de Ruiter model. Aanmelden Woekerpolisclaiml

 


Online zelf verzekeren (nieuw)
Als u exact weet wat u wilt verzekeren, kunt u vanaf nu ook zelf online terecht op Koesveld.eu. Voordeliger zelf online alles regelen, zoals berekenen, afsluiten, digitaal overzicht, schades online zelf melden. Totaal digitaal, alles zelf regelen en als u toch hulp nodig hebt bij het afsluiten, kunt u onze ondersteuning krijgen zodat u daarna weer zelf verder kunt op de website. Klik hier voor direct berekenen.

 


Schadeclaims smartphones, tablets en laptops. Snelle schadeafhandeling.

Een schade kunt u eenvoudig online melden via Van Koesveld. Een complete aanlevering van stukken en eventueel uw  telefoon of tablet, versnelt het proces enorm. Afhankelijk van de schadeoorzaak ziet u welke documenten u dient aan te leveren. Zodra alle stukken zijn aangeleverd, wordt de schade binnen twee werkdagen na melding de schadeafhandeling behandeld. Hierdoor wordt het schadeproces voor u duidelijker, sneller en eenvoudiger.
Lees verder.


Elke schademelding wordt in het CIS gemeld en is voor elke verzekeraar zichtbaar.
Iedereen kan met Stichting CIS te maken krijgen. Wanneer u een verzekering aanvraagt of als u een schadeclaim indient bij uw verzekeraar kan een controle in de databank plaatsvinden. Als er verzekeringsgerelateerde gegevens in de CIS databank staan, bijvoorbeeld omdat u de afgelopen jaren schade(s) geclaimd heeft, kan de verzekeringsmaatschappij of de gevolmachtigd agent daar consequenties aan verbinden. Lees verder.


Beleggen als alternatief voor de lage spaarrente?

De rendementen van de afgelopen 6 jaar zijn ondanks de recessie uitstekend te noemen. Juist door de angst blijven veel particulieren nog steeds aan de zijlijn staan. Met een persoonlijk beleggingsprofiel en een goed beleggingsplan kunt u de stap maken om meer rendement te maken. Meer weten, maak een afspraak.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin