van trainers - door trainers - voor trainers
 
 
 
 
Nieuwsbrief NSTV - januari 2016
 
 
Via deze (gratis) nieuwsbrief willen we alle NSTV-leden en andere geïnteresseerde trainers en trainers in opleiding steeds informeren over ontwikkelingen en activiteiten van de NSTV.
 
Veel leesplezier en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!
 
Bestuur NSTV

 
Agenda:
  • 11 februari 2016: Workshop 'Mentale Training'
  • 9 april 2016: Ledenvergadering NSTV
  • 11 juni 2016: 5e Schaatstrainerscongres
 
 
Workshop 'Mentale Training'
Op donderdag 11 februari 2016 organiseren we in samenwerking met Margot Smeulers op De Uithof in Den Haag een bijscholing over mentale training.

Margot Smeulers weet als oud-wedstrijdschaatster maar al te goed wat er bij jouw schaatsers in het hoofd kan omgaan als het gaat om presteren, trainen of wedstrijd rijden.
 
Margot heeft zich o.a. gespecialiseerd in de samenwerking tussen lichaam en geest. Door lichaam en geest met elkaar samen te laten werken ontstaat balans, waardoor alles makkelijker en soepeler gaat, er plezier ontstaat (of terugkomt) en prestaties verbeteren.
 
Tijdens deze workshop Mentale Training gaan we in op hoe jouw schaatsers zich mentaal sterker kunnen maken. Welke factoren belemmeren hem of haar en kan hij of zij deze omzetten om tot een betere prestatie te komen? En vooral: wat kun je hier als trainer/coach in doen?
 
Het wordt een interactieve avond met introductie, uitleg, ervaringsverhalen, beeldmateriaal en spel.
 
Voor wie?
Schaats- en inline-skate trainers vanaf niveau 3
 
Kosten
NSTV-leden: gratis
Niet-NSTV-leden: € 15,00
 
Aanmelden
Deelname levert drie licentiepunten op voor je technisch kaderlicentie. Meld je aan via het digitale formulier op onze site.
 
Volg ons ook op Twitter of Facebook