Click here to view this email in your browser
  Unsubscribe / Change Profile
Здравейте,
 
Имаме специално предложение към търговци и дистрибутори на здравословни храни, добавки и козметика, които търсят нови, качествени продукти и добри ценови оферти. Вижте как да СПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ ЛЕСНО, БЪРЗО И ГАРАНТИРАНО.
   
 
В многообразието от продукти на пазара в крайна сметка цената остава водеща за клиента. Как да задържите клиентите и привлечете нови, като им предложите най-ниската цена, а същевременно да увеличите вашата печалба поне 2 пъти?
 
       
 
Ето едно решение, което можете да използвате веднага - VIP CLUB HEALTHY LIFE.

Healthy Life е постоянно действащо изложение, в което участват фирми, работещи в сферата на здравословния живот. Знаем, че в днешно време дистрибуторите трябва да се справят както със силната специфика на производители и крайни търговци, така и да оправдаят все по-високите очаквания на крайните клиенти, свързани с качеството на продуктите и обслужването. Затова ви предлагаме продуктите на участниците в Healthy Life, защото те са с гарантирано качество и сертификати.
 
Членовете на VIP Club Healthy Life ще получават специални месечни оферти за отстъпки от изложителите. Ще имат възможност да създадат тесни и добри контакти с участниците и да се възползват от нови промоции на фирми, които се включват допълнително във виртуалната изложба Healthy Life.
 
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ ВЪВ VIP CLUB HEALTHY LIFE!

Това ще ви осигури постоянно преизпълнение на месечния план и съответно по-голям процент към вашето месечно възнаграждение.
 
……Ще откриете и много услуги, свързани със здравето, от които вие лично да се възползвате.
 
 
  • Каква е цената за участие?
НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО при заявяване до 31 август 2017 г. Това членство важи за неограничено време. След 31 август, ако желаете да се включите, ще има месечна такса 25 лв. 
  • Кой може да бъде член? Какви са условията?
VIP Club Healthy Life е само за търговци и дистрибутори, работещи в сферата на здравословния живот.
  • Как става включването?
Изпратете отговор на това писмо, като посочите вашата фирма, име, длъжност и сфера на дейност /или попълнете формата по-долу/. Искането ви ще бъде разгледано с приоритет и до два дни ще получите имейл от нас.
 
Ако имате въпроси, ние сме на ваше разположение.
 
Поздрави,
Таня Булдеева
032/512905
Виа Експо ООД
Краен срок 31 август
 
Желая да бъда включен/а безплатно във VIP Club Healthy Life:

Лице за контакт                                                                                   
Фирма
Фирмена дейност
Продукти/ услуги, които предлагате
Тел. за връзка
Имейл
 
Сподели с приятели:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" по-долу.