Voorwoord
Per 1 oktober ben ik gestart bij het samenwerkingsverband. Sindsdien heb ik gesprekken gevoerd met professionals binnen onze netwerkorganisatie. Ook ben ik bij een aantal (online) bijeenkomsten aanwezig geweest waar kennis en ervaring werd uitgewisseld. Heel mooi om te ervaren dat deze gesprekken gaan over hoe we het beter kunnen doen met elkaar. Hoe we samen kunnen werken aan een inclusieve samenleving vanuit het hart, om zo een bijdrage te leveren aan de kansrijke toekomst van iedere jongere binnen de regio Noord-Kennemerland.  
 
Ik heb in deze ontmoetingen een enorm respect gekregen voor de professionaliteit en kracht van het netwerk. De komende tijd ontmoet ik u graag om samen het beste uit iedere jongere te halen. 
 
In deze nieuwsbrief kunt u door middel van een interview verder met mij kennismaken en leest u onder andere over het professionaliseringsaaonbd, de eindterm Met andere ogen en de pilot expertisecentrum hoogbegaafdheid. 
 
Hartelijke groet,
 
Gijs van de Beek
Directeur-bestuurder 
Interview met Gijs van de Beek, directeur-bestuurder

Per 1 oktober is Gijs van de Beek benoemd als directeur-bestuurder van het samenwerkingsverband vo Noord-Kennemerland. Hij stelt zich in dit interview aan u voor.

JongerenTop NHN 2021 gewijzigd naar livestream

Bent u ook bij de JongerenTop NHN 2021 op donderdag 18 november over jongerenparticipatie op school, in de jeugdhulp en in de gemeente? Klik hier voor de link. 
Aanmelding voor thema-cafés en trainingen nog mogelijk

U kunt zich nog aanmelden voor de thema-cafés Onbegrepen gedrag leren begrijpen en Autisme bij meisjes. Ook voor andere trainingen die dit schooljaar georganiseerd worden. Tevens zijn incompany trainingen mogelijk. Klik hier voor aanmelden en meer informatie. 
MAO Eindterm 2021 - van programma naar transitiewerk

Een pas op de plaats na de eerste programmaperiode van Met Andere Ogen I én inzicht in de bouwstenen voor het vervolg. Klik hier om de interactieve eindterm te lezen. 
Start pilot expertiseteam hoogbegaafdheid

Vanuit het expertiseteam hoogbegaafdheid wordt coachende ondersteuning aan individuele leerlingen en hun scholen geboden. Klik hier om verder te lezen. 
Internetconsultatie Experiment Onderwijszorg-arrangementen van start

Tot 1 december 2021 kunt u meedoen aan de internetconsultatie over het Experiment Onderwijszorg- arrangementen. Voor meer informatie en meepraten, klik hier
Overzicht van ondersteuning en activiteiten

Het overzicht van buitenschoolse ondersteuning en activiteiten voor jongeren, ouders en professionals is up-to-date en wordt wekelijks bijgewerkt. Klik hier voor het overzicht. 
Netwerkplein 
Op ons netwerkplein delen we interessante en relevante informatie. Nog geen lid en wilt u graag uptodate blijven? Stuur een mail naar secretariaat@swvnk.nl onder vermelding van 'netwerkplein'. We zorgen voor een registratielink. 
Samenwerkingsverband vo Noord-Kennemerland
Hertog Aalbrechtweg 5, 1823 DL Alkmaar, 072-7920100