Nieuwsbrief 70
 
 
Nieuw van Bloesem Remedies Nederland: De Nieuwe Aarde
Onze nieuwe remedie is De Nieuwe Aarde (DNA), levenselixer en DNA herstel.
De Nieuwe Aarde remedie is ontstaan uit een krachtplaats met verbindingen tussen verschillende werelden, dimensies, wezens, dieren en andere krachtplaatsen, die te maken hebben met het begin van het ontstaan. Het brengt je terug naar je oorspronkelijke basis, je oorsprong, de ervaring van al je levens, die is opgeslagen in je DNA. Je beperkingen loslaten en ontwikkelen waar je blij en gelukkig van wordt. Verbindingen kunnen maken op alle niveaus en alles wat je blokkeert waardoor je je eigen weg niet kunt volgen, lost op. Heling, liefde, speelsheid en zachtheid tot in je diepste wortels. De ervaringen die we terugkrijgen van gebruikers variëren van "ontzettend bijzonder" tot "onbeschrijflijk mooi". Klik hier voor de uitgebreide informatie en om te bestellen. 

Farfalla
De toevoeging van Farfalla aan ons aanbod aromatherapie is al vanaf het begin erg succesvol en wordt dankbaar ontvangen. Wij zijn blij met de positieve ervaringen van onze klanten, wat een bevestiging is dat we met deze mooie samenwerking de juiste keuze hebben gemaakt. Onze klanten zijn ontzettend enthousiast over de kwaliteit, zuiverheid, brede inzetbaarheid en  toegankelijkheid van zowel de essentiële oliën als de gezichts- en lichaamsverzorging. 
Meer informatie over Farfalla kun je hier lezen, en de brochures kun je er downloaden. Veel consumenten en een aantal ondernemingen zijn inmiddels overgestapt naar dit mooie merk. Ben je een winkel, salon of therapeut en twijfel je nog over een eventuele overgang naar of toevoeging van Farfalla aan jouw aanbod, maak dan een afspraak in onze winkel. We laten je graag de producten zien en uitproberen, en kunnen samen bekijken welke mogelijkheden Farfalla biedt voor jouw bedrijf. 
Voor iedereen die de producten eens wil uitproberen, staat verderop in deze nieuwsbrief een aantal leuke aanbiedingen.
 
Uitlopende producten Primavera
Zoals inmiddels bekend, is het assortiment van Primavera momenteel uitlopend. Er zijn echter nog steeds producten verkrijgbaar. In de webwinkel staat altijd het actuele aanbod, ook met interessante aanbiedingen!

NIEUW: gezicht- en lichaamsverzorging
Misschien ben je op zoek naar een merk dat net wat meer op salons is gericht qua exclusiviteit en salonverpakkingen. Daarom zijn we - naast Farfalla - ook een samenwerking aangegaan met het Engelse merk Botanicals, een merk dat in Nederland nog niet eerder te koop was. 
 
Botanicals is een van de eerste Britse biologische huidverzorgingsmerken die een licentie kreeg van de Soil Association, ’s werelds strengste en meest gerespecteerde certificeringsinstantie. Botanicals gelooft dat schoonheid niet alleen voortkomt uit de verzorging en voeding van de huid, maar ook uit de emotionele en energetische kwaliteit van vitale planten. Inmiddels is het een bekroond biologisch huidverzorgingsmerk dat steeds meer door professionals wordt gekozen voor salon- en wellnessbehandelingen. Met de gecombineerde kracht van geur, gevoel en therapeutische werking, stimuleren de producten zowel lichaam als geest door het bevorderen van persoonlijke gezondheid, omgeving en welzijn. Botanicals gelooft dat haar biologische en ambachtelijke aanpak hen onderscheidt van conventionele, massaal geproduceerde huidverzorgingsmerken. Hun producten worden altijd vers en met de hand gemaakt. Lees hier meer over Botanicals en hun producten, of ga direct naar de producten in de webwinkel (gezichtsverzorging Botanicals >> of Lichaamsverzorging Botanicals >>. Heb je een salon, bekijk dan de salonproducten >>.
Wil je meer weten of overleggen of dit iets voor jouw salon kan zijn, neem dan contact met ons op.

Aanbiedingen
 
Van 2 t/m 25 september 2022 ontvangt u 10% korting op de volgende producten:
Stockflesje De Nieuwe Aarde (DNA), 10 ml klik hier >>
Reis-/probeerset gezichtsverzorging 3-delig Farfalla klik hier >>
Reis-/probeerset lichaamsverzorging 3-delig Farfalla klik hier >>
Probeerset Eau de parfum collectie 5-delig Farfalla klik hier >>
Probeerset edelsteen oliën, te gebruiken als lichaams- of gezichtsolie,
7-delig Farfalla klik hier >>
Proefpotjes voetverzorging, 5 gram, Botanicals klik hier >>
 
 

  
Postbus 6139 | 5960 AC Horst  
Tel. 077-2300011 (ma t/m vrij 09.00-17.00 u) | info@bloesemremedies.com
www.bloesemremedies.com (informatie en webwinkel)
www.farfalla.nl | www.bach-bloesems.nl
 
Bezoekadres:
Winkel De 3Vrouwen | St. Jansstraat 5 | 5964 AA Horst-Meterik
Tel. 077-2300015 | www.de3vrouwen.nl  
Open: di t/m vrij 10.00-17.00 uur, za 10.00-16.00 uur