13 - 15 октомври 2016 г., София 
 
Събитието за спорт и здраве набира пълна скорост. С покачване на температурите, расте и броят на изложителите. Продължаваме да Ви представяме фирмите – участници.
Не пропускайте - 10 % отстъпка при заявяване на участие до 1 август.
Ние ще поканим точните за вас контакти.
Кои ще бъдат посетителите - търговци и дистрибутори, биомагазини, дрогерии и аптеки, медицински центрове и лекари, центрове за красота, спортни клубове и федерации, представители на хотели, ресторанти, фитнес, SPA, йога, холистични центрове, учебни заведения, крайни клиенти и др.
 
Какво ще видите по време на Sofia Sport & Healthy Life? 
      
Златната ябълка - продукти за стимулиране на естествените процеси на организма и стволовите клетки 
 
интервю с Яна Баракова, мениджър
 
Г-жо Баракова, "Златната ябълка" е първата българска фирма, която произвежда органични продукти на основата на микроводорасли. Преди колко години е създадена фирмата?Започнахме да разработваме първите си продукти през 2003 година, тоест сега караме тринайстата си късметлийска година. Иначе опитът ни с микроводорасли АФА и спирулина датира още от 1995 година.
 
 
Къде могат да се намерят Вашите продукти в България и чужбина?
 Последните години работихме основно за развитие на международните пазари - САЩ, Франция, Южна Корея, Мартиника, Гваделупе, в момента фокусът ни е върху страните  Куба и Канада. Имаме договори с Катар и Украйна.
 
В България можете да намерите продуктите ни в електронния ни магазин: www.goldenapple.bg. Поставили сме си като следваща цел да засилим присъствието си и на българския пазар, така че ако имате здравословен магазин, развивате някакъв вид здравословна клиника или йога студио, може да се свържете с нас.
Какви са суровините, които използвате?
Основната цел от създаването на Златната ябълка до днес е да предоставим на клиентите си най-качествените продукти и затова използваме внимателно подбрани суровини. Спокойно смея да твърдя, че предлагаме АФА, хлорела, спирулина и астаксантин на българския пазар с най-високо качество. Подборът на някои от суровините ни отне години. Производителите, с които работим, са най-старите производители на микроводорасли като АФА и астаксантин в света с десетилетен опит. Всички се произвеждат по патентовани методи и имат множество органични сертификати и сертификати за качество, а спирулината ни е най-сертифицираното микроводорасло в света и единствената спирулина, вписана във фармакопеята на САЩ.
Може да прочетете цялото интервю тук.
 
Четете и следващите ни бюлетини, за да бъдете информирани за най-новите продукти на българския пазар. Предстои - Биоинформационните продукти на чешката фирма „Eнерджи“.
 
При интерес за участие, свържете се с нас:
Таня Булдеева
тел. 032/ 512 905, 0879/ 444 870, 0886/ 79 31 72
www.viaexpo.com, тел./ факс: 032/ 966 813, 960 011
 
Препратете на приятел
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Виа Експо ООД, www.viaexpo.com