Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 23
 
Salonboot Lelie, gebouwd in 1908 als voormalig directievaartuig in Rotterdam
 
 
De Lelie, een in 1908 gebouwde voormalig stoomschip, heeft tot midden jaren dertig dienst gedaan als directievaartuig van de Steenkolen Handelsvereneging (SHV). Onder de naam "Alma" was het schip een bekend gezicht in de Rotterdamse haven en omgeving. 
 
In 2003 heeft koningin Beatrix tijdens haar werkbezoek aan het Gooi van de Lelie gebruik gemaakt voor een tocht over de Vecht. 
 
Salonboot Lelie is een bijzonder historisch schip waarmee we verschillende dagtochten varen. Een keertje meevaren? Stap aan boord tijdens bijvoorbeeld de Bruggentocht
 
De Bruggentocht vindt plaats op: 11 juni, 25 juni, 2 juli, 9 juli, 20 augustus, 27 augustus, 10 september & 24 september. 
 
Meer lezen of reserveren via: 
 
 
 
 
 
Een frisse wind door de zaak
 
 
Sailing/Hollands Glorie verhuurt traditionele zeilschepen en klassieke salonboten die geschikt zijn voor onder andere: varend vergaderen, relatiemarketing, teambuilding, bedrijfsuitjes of netwerk-bijeenkomsten.
 
Met Hollands Glorie waait er een frisse wind door jouw zaak. 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
 
 
 

 
 
Stoomschip Hydrograaf

 
Stap in het huwelijkbootje
op een traditioneel (zeil)schip
 
Driemasterzeilen met klipper Sanne Sophia
 

 
Stap letterlijk in het huwelijksbootje aan boord van een van de schepen van Hollands Glorie. Een aantal van onze schepen is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. 
 
Aan boord kunnen gasten ontvangen worden voor de trouwplechtigheid, een sfeervol diner, een stijlvolle receptie of een spetterend feest. Ook een vijgezellenfeest behoort tot de mogelijkeden.
 
Meer weten of contact met ons opnemen? 
 
 
 
 
Ben jij onze nieuwe collega!?
 
 
Nu het vaarseizoen volop is begonnen zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste cateringmedewerkers die aan boord van onze bijzondere schepen zoals voormalig stoomschip Hydrograaf en driemastklipper Sanne Sophia willen komen werken. 
 
De werkzaamheden vinden plaats tijdens dagtochten in de weekenden. Daarnaast kun je ook mee tijdens meerdaagse (internationale) evenementen.
 
Bij interesse kun je mailen naar: nicole@hollandsglorie.nl.
 
 
 
Ben jij onze nieuwe collega?
 
 
 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.