WAT ONTDEK JIJ VOORBIJ DE GRENZEN?Voor de maand maart liet de aarde zich tekenen als een oranje bol met een dikke schil en een doorlatende holle binnenkant. Een teken dat de emotionele gesteldheid van onze planeet en ook van onszelf om aandacht en heling vraagt. Er ontstaan grijze scheuren en kraters in het aardoppervlak. De boel gaat barsten. Het lukt niet langer om emotionele zaken binnen te houden. Dat wat onderdrukt is, wil naar buiten. Hoewel er in de loop van de tijd heel wat opgekropt is, zorgen de "versoepelingen" hier er ook voor dat het uiting geven aan deze gevoelens niet uit de hand loopt. Alsof het allemaal zo gepland is. Het kan zelfs zo zijn, dat in deze fase de bewegingen van binnen naar buiten in een creatieve vorm of al hossend en dansend tot zelfexpressie gebracht worden. Het advies is in elk geval, houd je vooral niet in. Het is de hoogste tijd voor het opschonen, loslaten en bevrijden van datgene wat van binnen opgeslagen ligt zowel bij jezelf als ook bij jouw omgeving.

De wereld opent zich. De onderste steen komt boven. Bewuste en onbewuste grenzen en beperkingen verdwijnen. Zonder dat er over de aanwezigheid openlijk gesproken is, wordt er een muur afgebroken en een gordijn opengeschoven. Een groot deel van de mensheid heeft deze obstakels niet met het blote oog waar kunnen nemen. Echter nu datgene verdwijnt wat niet meer klopt zal het tij mogelijk keren. Het verschil in energie wordt als het eenmaal zover is, op grote schaal onmiskenbaar ervaren en gevoeld.

Voor dergelijke, ingrijpende transformatieve uitdagingen waar de aarde in deze tijd voor staat, is het soms nodig om een zetje te krijgen of een (ouderlijk) voorbeeld te hebben. Het liefdevolle volk dat in de binnenaarde leeft, is bereid om deze rol op zich te nemen. De energie van deze beschaving is sereen, zuiverend, zachtaardig en ook ijl. Een succesvolle samenwerking vraagt om ascensie van iedereen. De benodigde voorbereidingen hiervoor zijn al lang in gang gezet. Zo is er een paarse schil met een kristallijne structuur rondom de aarde aangebracht. Onder invloed hiervan zijn er veel mensen wakker geworden en beter in staat om door een spirituele bril naar de soms mistige en chaotische (aardse) taferelen te kijken, die zowel door henzelf als anderen gecreëerd zijn. Vanuit de holte in de aarde wordt er energetisch gezien een brandslang uitgerold; turquoise van kleur met paars en wit in de kern. Deze is in staat om zowel de kleine als ook de grote branden te blussen die op dit moment woeden. Dit gebeurt door het inbrengen van een energiestroom die veel weg heeft van Christusbewustzijn, maar net nog iets specifieker is. Door de opname van dit heldere licht, krijgt iedere aardebewoner de kans om zichzelf te redden en de held te worden in zijn eigen levensverhaal. De beschermende laag van paars, roze, turquoise en zalmkleur die daardoor ontstaat, zorgt uiteindelijk voor rust en ook verzachting.

Al met al zal de eerste helft van maart stormachtig zijn. De kunst is om dicht bij jezelf te blijven ook als het onrustig is in de wereld om je heen. Zodra de lente aanbreekt, is de tijd rijp voor meer ontspanning. Mogelijk bestaat dan de behoefte om vervroegd een grote vakantie in te lassen. Dit wordt mede ingegeven, doordat vrij-uit reizen zowel in de buitenwereld als de binnenwereld weer gemakkelijker zal zijn. Je gaat uiteindelijk als vanzelf mee op deze zachtere stroom. Nieuwe vormen van creativiteit worden toegevoegd. Dat wat eerst hoekig en stram was, wordt meer elastisch en rond. Ook zal er meer aandacht voor onze gezondheid zijn. In plaats van het afkondigen van lockdowns is het nu juist de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk met zijn ware Zelf naar buiten treedt. Door de bewustzijnsverruimingen die inmiddels bij velen hebben plaatsgevonden, zullen verslavingen naar de achtergrond verdwijnen en plaats maken voor een gezondere leefstijl. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat helderheid de mode wordt en verdoven niet meer nodig is.

Zorg juist nu voor voldoende geestelijke voeding. Lees vernieuwende boeken of volg lezingen van diegene(n) waar jij in gelooft. Zij zullen welkome ondersteuning bieden bij processen van verlossing. Neem het gedachtegoed in je op, speel ermee en zet het vervolgens om in een eigen vrije vorm. De leiders van de binnenaarde zijn er niet op uit om volgelingen te creëren. Zij wensen je echter toe dat jij vertrouwt op jezelf en optimaal gebruik maakt van je ongekende mogelijkheden. Deze zijn onder invloed van de krachtige energieën van 2022 eerder meer dan minder geworden. Ga vooral op ontdekkingstocht. Soms lijkt het of de cirkel (en de aarde) rond is, waardoor je verwacht grenzen tegen te komen. Het is echter een open spiraal, die maakt dat er vrij baan is voor een immense sprong in jouw persoonlijke ontwikkeling. De gebruikte kleuren in de tekening zijn hierbij slechts de aanjagers. Jij bepaalt uiteindelijk welke kleuren onderdeel gaan uitmaken van jouw eigen schilderspalet.

De bewegingen gaan dus zoals eerder beschreven van binnen naar buiten en zijn op de aarde gericht. Hierbij worden er ook volop rechtstreekse verbindingen met andere planeten gemaakt. Het is net een acrobatische rekstokoefening. Waarbij een soort ingewikkelde, bijna niet te beschrijven en te bevatten 180 graden draai gemaakt wordt door de aarde en het universum. Daardoor zal alles ineens op zijn plek vallen. Om deze oefening succesvol af te kunnen ronden, is het nodig om van het begin tot het einde alert te blijven. De draai is meer dan spannend en is daarmee foutgevoelig. Daarna moeten alle zeilen bijgezet worden om tot een stevige afsprong en zachte landing te komen. Is dat eenmaal gelukt dan valt alle spanning weg. De klus is geklaard. Er is geen enkele vorm van actie meer nodig. Je mag de uitnodiging aanvaarden om enkel en alleen nog maar te Zijn. Het is de bedoeling om vanuit volle overtuiging en met overgave hier gehoor aan te geven.

Een maand toegewenst waarbij je aandachtig luistert naar de lichttaal en gelijktijdig de heilige geometrie zijn werk laat doen. Zo kunnen nieuwe energieën resoneren in jouw systeem waardoor je in staat bent om precies die wezenlijke, life-changing en helende stap in het etherische veld te maken, waarvoor jij juist in dit tijdperk in dit lichaam op deze plek op aarde bent.


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

4 MAART ENERGIEDAG (LEVEL 1)

23 MAART ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)

18 MEI VORIGE LEVENS SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN (LEVEL 2)

15 JUNI VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG (LEVEL 2)

Ben je benieuwd naar welke langere trainingen op het programma staan voor het najaar, neem dan een kijkje in de agenda op de website.


BOEKENTIP
Tijdens mijn trainingen maak ik graag gebruik van kaarten, die altijd weer voor verrassende boodschappen zorgen. Recentelijk schafte ik de Oracle Cards Beyond Lemuria van Izzy Ivy aan. Een fijne set om te werken met multidimensionale energie. De set bestaat uit prachtig getekende kaarten en een inspirerend begeleidend schrijven.


RECEPT VAN DE MAAND
Halloumi is een wat langer houdbaar product, waarvan ik meestal wel een pakje in mijn koelkast heb liggen. Altijd handig om achter de hand te hebben. Lekker in salades of als bijgerecht. Recentelijk maakte ik hier heerlijke krokante patatjes van in combinatie met een avocadodip. Het recept tref je op www.dagelijkse-voeding.nl.


Tijd voor een voorjaarsschoonmaak?
In de lente is het altijd fijn om je binnenwereld op te schonen. Soms heb je daar wat hulp bij nodig. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een energieboodschap, coaching of innerlijke reis. Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@coach-inn.nl of te bellen naar 033-4451480. Op dit moment zal je rekening moeten houden met wat langere wachttijden.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.