Den Ikoniske Rødfargen - Le Creuset Cerise
 
Den kirsebær røde «Cerise» fargen fra Le Creuset har blitt en klassiker innenfor kjøkkenutstyr.
 
Cerise er en av Le Creuset sine mest populære farger, og de aller fleste av produktene deres er tilgjengelig i denne rødfargen.
 
Den opprinnelige fargen på Le Creuset grytene var den orange volcanic.
 
Cerise er et mørkere og rødere fargevalg. På lokket skalerer rødfargen fra kirsebær-rødt innerst til en mørkere rødfarge utover mot lokkets ytterste kant.
 
Den samme skaleringen er benyttet på kjelene sin side. Her starter man øverst med en lysere kirsebær rødfarge, mens fargen blir mørkere etter hvert som man kommer nedover mot bunnen.
 
De sterke og karakteristiske fargene ved Le Creuset gjør at kjelene er pene både på stekeovnen, men også på serveringsbordet når middagen skal serveres.
 
Cerise på Annet Kjøkkenutstyr
 
Fargen «Cerise» er som nevnt tilgjengelig på det meste av kjøkkenutstyret fra Le Creuset. Dette gjør det mulig å bygge ut samlingen over tid.
 
Cerise har også en lang historie innenfor Le Creuset sine produkter, og vil nok trolig være tilgjengelig i en lengere periode.
 
Dersom du har en rød Cerise Le Creuset gryte kan det kanskje også friste med et rødt Cerise Le Creuset servise?
 
Servise serien fra Le Creuset består av tallerkener i flere størrelser. Dette inkluderer også større pastatallerkener og ulike serveringsskåler.
 
Det finnes også matchende Le Creuset eggeglass dersom du ønsker å bygge ut et Cerise frokostservise.

 
 
Hvilken Farge Skal Man Velge?
 
Selv om Cerise er et populært valg, finnes det også en rekke andre farger i utvalget til Le Creuset. Fargeutvalget varierer også over tid og det kommer nye til samtidig som andre farger blir tatt ut av markedet.
 
Le Creuset lanserer de ulike fargene under ulike navn, så dersom du har spesielle ønsker kan du finne unike farger som kun er tilgjengelige i for eksempel USA.
 
Hvilken farge du velger er avhengig av din smak og hvordan du ønsker å servere dine middagsgjester. Enkelte farger passer gjerne bedre i noen settinger enn i andre. Det er for eksempel stor forskjell på den mørke kirsebær-røde Cerise og den lyseblå og sterke coastal blue.
 
Innenfor Le Creuset sitt servise kan man også kombinere litt farger. Dette gjelder spesielt om man ønsker å benytte serviset litt mer hverdagslig, eller om man spiser mye alene eller i ett par.
 
Ønsker man å lage et komplett serveringssett kan det være lurere å velge en spesifikk farge eller en mindre gruppe matchende farger slik at det blir en mer formelt.

 
Takk for at du leste hele nyhetsbrevet! Cerise fargen fra Le Creuset er også en aktuell farge nå som det nærmer seg juletid og gavehandel :-)
 
Med ønsker om en flott dag videre!
 
Kjokkenutstyr.net
 
Les våre tidligere Nyhetbrev: