Nieuwsbrief december 2010

Als kind maakte ik voor Sinterklaas altijd uitgebreide verlanglijstjes. Ik vond er laatst zo één met daarop "een optutkofer, pleemobielpopetjes en een barbipop met egt haar". Ik was in die tijd blijkbaar niet zo goed in het richten van de juiste energie, want veel van deze cadeautjes gingen aan mijn neus voorbij. Sinterklaas had ander, soms meer verantwoord speelgoed voor me in petto. Natuurlijk was ik er blij mee, maar er bleef zo'n "stil" verlangen en de vraag "doe ik het wel goed"? Misschien helpt harder werken of doen wat een ander zegt... Met deze ontwikkelde mechanismen begon ik in 2001 met mijn eigen bedrijf. Ik volgde "braaf" adviezen op van ervaren ondernemers, had genoeg werk, maar moest wel concessies doen in relatie tot datgene wat ik ècht wilde. Vooral die koude acquisitie wilde maar niet lukken. Sinds mijn kennismaking met "energieland" is daar verandering in gekomen. Acquisitie is daarmee een hele andere vaardigheid geworden, waarbij ik gebruik maak van het gegeven dat energie intentie is:


Deze drie tekeningen van elk ca. 15 minuten, bleken goed voor een ruime maandomzet. Een kunstenaar zou er jaloers op zijn. Hoe ging dit in zijn werk. Ik affirmeerde mijn wens t.a.v. de deelnemersaantallen rondom bepaalde trainingen. Toen de aanmeldingen leken te stagneren, mediteerde ik daar kort op en vroeg mijn bewustzijn om een tekening te maken die mensen (vrijwillig) op het pad van de betreffende training zou brengen. Daarbij werden mij twee startkleuren aangereikt. Vervolgens heb ik geheel intuitief de creaties op het papier aangebracht en deze enige dagen in het oog gezet. Het resultaat was verbluffend, intrigerend en bovenal energiegevend. Bij tekening 1 meldden diezelfde avond zich vier deelnemers, tekening 2 was goed voor 3 deelnemers in één week en tekening 3 maakte ik daags voor de start van een cursus en zorgde voor een echte last-minute-inschrijving, waarmee het vooraf aantal geaffirmeerde deelnemers een feit werd. Benieuwd welke (energetische) strategie bij jou past? Kom dan eens voor een energieconsult. En voor wat betreft 5 december; je hebt nog vier dagen de tijd om met gerichte energetische intenties er voor te zorgen, dat de Goed Heiligman de door jou gewenste pakketjes in jouw schoen stopt. Wellicht een goede mogelijkheid om met de bovenstaande techniek te experimenteren.

WINTERRECES
In het kader van het resoneren met de seizoenen en rust na arbeid, is Coach-Inn gesloten van 18 december 2010 tot en met 9 januari 2011. Mocht je een afspraak willen maken voor een consult familieopstellingen, coaching, aurareading of je willen inschrijven voor een training dan verzoek ik je dat zoveel mogelijk vóór of na de genoemde data te doen. Ik wens ook jou ontspannen (feest)dagen toe.

10 DEC: PROFESSIONALISERING-INN-OPSTELLINGEN strippenkrt
Heb je een basisopleiding opstellingen achter de rug en/of begeleid je al langer zelf opstellingen en voel je de behoefte om specifieke vaardigheden te oefenen, bij te blijven in dit vakgebied of gewoon met opstellingen bezig te zijn, kom dan op 10 december naar de workshop Professionalisering-Inn-Opstellingen. Je kunt je voor deze individuele workshop inschrijven of een 4-strippenkaart afnemen, zodat je een jaar lang één keer per kwartaal intervisie/supervisie ontvangt. Het programma van de dag wordt samengesteld op basis van de aanwezige vragen en wensen.

15 DECEMBER: KENNISMAKINGSWORKSHOP OPSTELLINGEN
Wil je kennismaken met opstellingen, mijn werkwijze en de opleidingen die Coach-Inn op dit gebied verzorgt, dan nodig ik je van harte uit voor de Kennismakingsworkshop op 15 december van 19.15-22.15 uur.

12 JANUARI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Patronen doorbreken, inzicht krijgen in levensvraagstukken, beweging creëren? Op 12 januari 2011 kun je over het thema dat je bezighoudt een familieopstelling maken in de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. Er is zowel nog ruimte voor vraagstellers als representanten.

14 JANUARI: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
Toe aan het aanscherpen van jouw intuïtieve waarnemingvermogens, benieuwd naar de toepassing van energie lezen in jouw zakelijke en privé omgeving, leren om effectiever te communiceren en te coachen door gebruik te maken van energetische metaforen? Op 14 januari start de 8-daagse training Vraaggericht Energie Waarnemen in een professionele context.

11 FEBRUARI: BIJSCHOLING OUDER-KINDOPSTELLING ISM INGRID DIJKSTRA Op 11 en12 februari komt Ingrid Dijkstra, schrijfster van de boeken "Opstellingen met kinderen en jongeren" en "Kind en Familielot" naar Nederland. Samen geven wij een Bijscholing voor mensen die werken met opstellingen in relatie tot kinderen, jongeren en het gezin. Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor deze tweedaagse workshop. Daarnaast is het nog mogelijk om op vrijdagochtend of - vrijdagmiddag 11 februari als ouder of gezin een vraag in te brengen. Deze wordt door Ingrid in een opstelling uitgewerkt.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Deze week ontving ik van een goede vriendin een verlaat verjaardagscadeautje, omdat dit boek pas deze maand van de pers is gekomen. Het gaat over het boek Symbiose en autonomie van Franz Ruppert, waarin hij beschrijft hoe traumaopstellingen een weg kunnen vormen om uit symbiose en destructieve afhankelijkheid te komen. Hoewel ik een redelijk snelle lezer ben, heb ik dit boek nog niet uit, maar de eerste bladzijden zijn veel belovend.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.