Nieuwsbrief Februari 2020.                          Jaargang 21      
Ontvang je de Nieuwsbrief soms niet, kijk even bij de map Spam of
bovenaan bij de Nieuwspagina op de site.                                
 
 
Loslaten vanuit Onvoorwaardelijke Liefde?
 
 
Loslaten vanuit onvoorwaardelijke liefde wordt er gevraagd door 'God' zelf. Maar wat is dat precies en hoe doe je dat?

De bedoeling voor iedere Ziel die hier rondloopt op Aarde is, ervaren en voelen. Voelen, zodat je steeds meer ervaringen opdoet om steeds een stukje meer bij Jezelf te kunnen komen.
Uiteindelijk maak je de totale verbinding met je Hogere Zelf en ben je je weer bewust van het Goddelijk Wezen wat je bent, dat is nooit anders geweest.

Om hieraan toe te kunnen komen is het belangrijk dat je als mens hier op Aarde leert loslaten.
Loslaten vanuit onvoorwaardelijke liefde, wetende dat alles wat je loslaat weer naar je terugkeert alleen dan op de manier dat het beste bij jou past en bij die ander.

Wat wordt nu precies bedoeld met het loslaten.
 
Een voorbeeld:
Iemand in je omgeving heeft het moeilijk, is ziek, heeft een burn-out, heeft financiële zorgen en zit in de knel. Wat je als mens geleerd hebt gelijk te gaan doen, is het meevoelen en meelijden met die persoon. Vaak ga je er zelf mee aan de slag in je gedachtenwereld als die persoon al weer weg is of als je het gehoord hebt.

In de Schepping is alles energie, jouw gedachten zijn dus energie en worden die kant opgestuurd waar jij ze op richt. Als je je dus zorgen gaat maken over de situatie van die persoon stuur je donkere, vaste energie naar die persoon toe door middel van jouw gedachten. Je begrijpt misschien dat dit de situatie juist nog meer gaat beklemmen en die persoon hier dus nog langer in wordt gehouden.

Als je nu leert loslaten, ga je rustig even zitten, steek je een kaarsje aan en stuur je jouw liefde en licht naar die persoon toe, samen met het respect wat je hebt voor die Ziel. Beseffende dat het niet jouw verantwoording is om zijn/haar uitdagingen te komen voelen en ervaren. Daar is die Ziel heel goed zelf toe in staat, sterker nog, dat is precies waar die Ziel hiervoor komt.
Door licht en liefde te sturen in plaats van je zorgen te gaan maken, zal je merken dat het voor die persoon lichter gaat worden en dat er hulp en antwoorden opeens langskomen.
 
 
Loslaten wil dus zeggen, je niet bemoeien met het levenspad van een andere Ziel, dat is onvoorwaardelijke liefde, want wil je niet het beste voor die Ziel?
 
Nu komt er bij velen gelijk een innerlijk stemmetje omhoog: “Ja maar, je moet elkaar toch helpen? Dat is ook egoïstisch, je kunt die persoon toch niet zomaar laten??”.

Natuurlijk, als er iemand hulp vraagt die het echt nodig heeft en het niet doet vanuit een patroon! en aanbelt dan ben je er en komt de hulp ook aan, omdat die persoon het aangeeft eraan toe te zijn om hulp te ontvangen. Maar ga je ongevraagd hulp aanbieden en geven, doe je dat dan wel voor die persoon? Of is dit een oude overtuiging in jezelf die je in stand houdt? Als je met je aandacht bij die ander bent, hoef je geen aandacht aan je eigen leven te geven.
Want hoe meer je bij die ander bent, hoe meer je bij jezelf aan het weggaan bent toch? Was dat niet precies de bedoeling van de oude overtuigingen en van degenen die de mens wilden controleren?

Vraag eens aan jezelf:
 
-          Hoe kan ik die Ziel in mijn omgeving het beste helpen?
-          Wat heeft zij/hij nodig om zelf de kracht te leren vinden?
-          Handel ik nu vanuit liefde of vanuit angst….?
-          Waar komt die angst vandaan?
-          Heb ik respect voor het pad van die Ziel of wil ik het voor hem/haar doen?
-          Heb ik vertrouwen in het Goddelijk Plan wat voor iedereen bezig is?
-          Geloof ik, dat iedereen hier tijdelijk is en met een reis bezig is?
 
 
Welk recht heb je dan om het voor die persoon glad te strijken, te willen doen, hem/haar de kans te ontnemen het zelf te gaan leren doen, ervaren, voelen?
Ja, ik weet dat het hard klinkt, maar is het niet de waarheid?
Ik hou van mijn dochter, ik wil dat zij, als Ziel hier haar ding kan doen waar ze voor gekomen is. Wie ben ik om voor haar te beslissen wat er dan goed of fout is? Wie ben ik om het voor haar op te lossen, zodat ze weer een kans heeft gemist om in haar kracht te komen? Wie ben ik……………
 
Een mens weet van die ander het aantal levens niet, de levenslessen die nu zijn uitgekozen, hoe ver die Ziel al niet is. Dus wordt er uitgegaan van je eigen invulling, vanuit je eigen leven en ervaringen, je opvoeding.
Tjakka!!
Daar zijn we, we proberen iemand anders dus meestal te helpen vanuit onze eigen invulling, en hetgeen waar wij op aangeraakt worden. Dat heeft dus eigenlijk niets met die ander te maken.
 
Loslaten is dus het beste om te doen dan en even rustig gaan zitten, licht en liefde sturen naar die persoon vanuit respect voor de Ziel. En verder kijken waarom je die drang voelt, waar dat vandaan komt en wat er wordt aangeraakt.

 
 
Dan ben je echt aan het helpen, zowel de wereld om je heen als jezelf en dat is onvoorwaardelijke liefde.
Wil je veranderingen creëren dan besef je opeens, dat de wereld begint bij Jezelf, verander je dus iets in jezelf dan zal je het vanzelf in de buitenwereld gaan zien.
 
Loslaten is dus een teken van Onvoorwaardelijke Liefde. Iets of iemand zichzelf laten ontwikkelen, er is geen groter dienen dan dat.
Goed voor jezelf zorgen en hulp bieden als voorbeeld aan degene die er echt aan toe zijn het te kunnen begrijpen en toe te passen. Zijn ze hier nog niet aan toe, dan wordt dit van binnen aangegeven, dan zeggen ze nee, begrijpen ze het niet of willen het niet horen, dan mogen ze nog ervaren, keuzes maken, onderuit gaan om er uiteindelijk enorm sterk uit te komen, Zelf!
 
Ik durf vanuit onvoorwaardelijke liefde los te laten!

Doe je mee?
 
 
 
 
 
 
Vanuit onvoorwaardelijke liefde
Wendy'Ann
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
------------------------------------------
 
Huishoudelijke Mededelingen:

Volle Maan is op 9 februari om 08.34 uur in Leeuw.
Deze volle maan zal de schaduwkanten in jezelf aanraken
via je relaties.
De drang naar onafhankelijkheid zal sterker worden.


Tijdens een Volle Maan staan de Maan, het vrouwelijke, en de Zon, het mannelijke, recht tegenover elkaar in twee tegenover elkaar liggende Astrologische tekens. Dit veroorzaakt een conflict tussen de eigenschappen van deze tekens en een conflict tussen gevoel en verstand. De uitwerking hiervan is al enkele dagen ervoor en enkele dagen erna voelbaar. Je kunt dan veel last hebben van ascentieverschijnselen, zoals slecht slapen, onrustig of emotioneel zijn, griepachtige verschijnselen, duizeligheid, slechte concentratie of vermoeidheid. 

Ga dan rustig zitten, richt je aandacht naar binnen en laat alle gedachten los. Accepteer het proces.

Log in op: Volle Maan voor een Healing gedurende deze tijd
(24 uur erna en ervoor open).
 

-----
 
 
 
De eerstvolgende Webinar Dewegnaarjezelf is op
26 februari 2020 om 20.00 uur.

Mocht je hieraan deel willen nemen, klik dan op de link en met een korte registratie kun je inloggen bij de webinar. Je krijgt de aanwijzingen dan vanzelf in je mail.
 
In deze Webinar krijg je een sterke healing, bespreken we bepangrijke thema's en kun je vragen stellen voor je eigen leven.

https://zoom.us/webinar/register/WN_Ciyy824PQ9KW4lG6uYhvgQ
 
Doe je mee?
 
 
 
-----------------------
 
 Reiki Oefenmiddag.
08-02-2020 in Heibloem.
 
Oproep voor degene die Reiki hebben!

Heb je geen Reiki, woon je in de buurt en wil je graag een behandeling ontvangen?
Neem dan even contact op.
 
Dan is er weer oefenmiddagen/avonden gepland voor degene die als Reiki behandelaar zijn ingewijd met Reiki I, II of III. Op deze middag krijg je veel informatie, kun je samen oefenen met de behandeltafel en stoel en doen we een sterke groepsbehandeling met kleuren.

Met de huidige energie is oefening en vertrouwen in jezelf heel belangrijk.

Wil je hierbij zijn, geef dit even aan als je wil.

Deze zal zijn op zaterdag 8 februari 2020 om 11 uur tot +/- 14.00 uur.                De bijdrage is € 25,--. (incl. koffie/thee etc.)

Stuur even een Mail of WhatsApp 0616060089.

Doe je mee?
 
 
-------------------------------------------------------------
Nieuw!!!!

Online Cursus "De basis van het leven".
 
Begint 2 Maart!!

--------------------------------------------------------------------------
Wil jij krachtiger, rustiger worden en meer duidelijkheid krijgen over jouw leven?

Alles uit je leven te kunnen halen met oefeningen en veel informatie waar je verder mee kunt in jouw leven? 

Dan is de Online Cursus "De basis van het leven" iets voor jou!
---------------------------------------------------------------------------
 
 
 
Rustiger en Krachtiger in je eigen leven staan!

In 6 weken kun je een Online cursus volgen, op je eigen tempo met toegang tot alle informatie online. Je werkt met een werkboek en wekelijks met nieuwe informatie en oefeningen zodat je meer duidelijkheid krijgt over de basis van het leven zelf. De energie, de Goddelijke Wetten, spiegelen, vergeving, je lichaam als ontvangstkanaal en nog veel meer.
Gedurende de cursus ben je aangesloten op Hogere Energieën die je zullen steunen en begeleiden waar nodig.Je leert werken met de hogere wetten van het Universum en krijgt de sleutels van het leven in handen.

Inclusief is een uur Live privé op Instagram met de groep, waarbij je alle gelegenheid krijgt om vragen te stellen over de cursus of overonderwerpen waar je tegenaan loopt. Ook krijg je toegang tot de afspeellijst op Spotify voor muziek die je kan gebruiken.

 Je krijgt korting op tal van mogelijkheden als aanvulling zoals:
Whatsapp pakket - 30 min. of 60 min. privé sessie Webinar.
Voor meer informatie kijk op de website bij Workshops.

Half februari zal er nog een Melding langskomen via het Tussenbericht.
Wil jij rustig op jouw eigen tempo aan de slag met jouw Bewustzijn?

Klik dan op de link en doe mee met deze Online aanbieding!!

 
Nu voor de Aanbiedingsprijs van € 145,-- voor 6 weken.
Als start beginnen we als groep met een aanbiedingsprijs, hierna kun je altijd individueel de Online Cursus volgen.


Je krijgt dan een mail met alle gegevens die je nodig hebt.

Doe je mee?
 
Kijk voor meer info op Online Cursussen.
 


 
 
 
 
Gelijkgestemdendag 16 Februari a.s.

 
Zondag 16 Februari is er weer de Gelijkgestemdendag.
in Heibloem.

Voor elkaar, met elkaar!
 
 
Gewoon een gezellige ongedwongen middag met elkaar.
We gaan weer een sterke healing doen die veel oude lasten zal verwijderen!
Tevens sluiten we ons aan bij de groep Hoge Meesters die aanwezig zullen zijn voor veel informatie en een healing.
 

Dit is een fijne middag waarbij we samen de lunch gebruiken, met kaarten werken en elkaar steunen in het proces waar je inzit.
Je krijgt antwoorden en duidelijkheid over jouw richting in je leven.
door gezellig ongedwongen deze middag bij te wonen zul je merken dat je meer bij jezelf bent, rustiger en je de weg naar jouw humor weer terug vindt.
Je leert nieuwe gelijkgestemden familie kennen en hoort veel ervaringen van anderen in net zo,n situatie als jij of herkenbaar.
 
Mocht je hierbij willen zijn, geef je dan even op want vol is vol!

Bijdrage is 35 euro, incl. Lunch.
We beginnen om 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

locatie is:
Heibloem, Horstpeel 8.
 
(de volgende zal zijn op 15 Maart in Houten)

 
 
Doe je mee?
-------------------------------------------------
 
 
 
 
 
 
Consulten

Er is een mogelijkheid voor een consult in Arnhem en op afspraak in de buurt van Papendrecht. Neem even contact op als je hier interresse in hebt.

 

 
Ook mogelijk iedere werkdag in Heibloem, Limburg.
Consulten kunnen worden vergoed door je Zorgverkeraar.
 
 
 
De Gelijkgestemdendagen zullen afwisselend zijn in 2020.

De ene maand in Heibloem, de andere maand op een locatie in Nederland.

 
Vindt jij het leuk om dit een keer bij jou te houden zodat degene die in de buurt wonen hier naartoe kunnen komen?
Geef dit dan even aan dan kom je op de lijst en bespreken dit even persoonlijk.
Sven reist dan mee en zal de Lunch verzorgen zoals altijd, voor alle benodigdheden zal worden gezorgd.
 
Voor elkaar, door elkaar.
 
Op 16 februari is deze middag in Heibloem.
De volgende is 15 maart in Houten.

-----------------------------------------------------
 
 
Jaarlegging 2020 

En natuurlijk is het weer tijd voor de Jaarlegging.
Er wordt voor iedere maand een kaart gelegd voor je met een duidelijke aanwijzing in de energie met een voorproefje op wat er komen gaat. Hier kun je iedere maand mee beginnen voor steun en duidelijkheid en een richting wat er wordt aangegeven.

Hierbij krijg je voor iedere komende maand voor een jaar, een aanwijzing wat er in de energie voor jou aankomt en belangrijk is, zodat je er mee kunt werken. Je krijgt een gereedschap om te gebruiken en je voor te bereiden.

Tijdens het lezen ontvang je een healing waarbij je weer meer terug komt bij je basis, je hoeft er alleen maar tijd voor te nemen.
Heb jij hier interresse in?

 
De bijdrage is € 25,--.

 
 
Avondcursus Intuïtieve Ontwikkeling.

Wil jij meer rust in jezelf, duidelijkheid over je leven, leren jouw gevoel ontcijferen?
Er begint weer een avondcursus Intuïtieve ontwikkeling waarbij je aan de slag gaat met tal van onderwerpen om jouw kracht en je bewustzijn te vergroten. Zoals meditatie oefeningen, adem oefeningen, kaartleggen, energiewerk, kleurenleer in de energie etc.

De Data zijn:

07-04-2020
21-04-2020
12-05-2020
26-05-2020
 
Locatie is Heibloem en we beginnen om 19.00 uur tot 21.30.
De bijdrage is € 140,-- voor de hele cursus.
Dat is € 35 per avond!!
Alle materialen en koffie/thee, worden verzorgd.
 

 
Verloting Engelenhealing!!!
Wil jij kans maken op een gratis Engelenhealing?
Reageer dan op deze Nieuwsbrief met als onderwerp
"Gratis Engelenhealing"
En misschien bij jij de gelukkige die eruit wordt getrokken?
Natuurlijk kun je deze ook altijd zelf aanvragen voor een healing, duidelijke informatie over je leven nu en een richting om mee verder te gaan.
Deze kun je aanvragen via de Webshop van de site.
Kijk hier voor reacties van eerdere winnaars.
 
 
 
Workshopmiddag
Blauwdruk van je leven
6 maart 2020

Heibloem

Op deze middag ga je aan de slag met de basis van jouw leven, je geboorte, het gezin waar je in geboren bent en de thema's wat je hier komt ervaren. je krijgt een duidelijk beeld van jouw uitdagingen en hoever je hierin bent.
Dan gaan we naar het Nu en krijg je vele inzichten, tevens door middel van een sterke healing en tal van kwartjes die zullen vallen, kun je je eigen leven veranderen om zo je eigen vrijheid meer en meer te gaan pakken.
Dit is een belangrijk onderdeel van het werken aan jezelf, hoe meer inzichten je hebt, hoe meer emoties en oude overtuigingen van anderen je kunt gaan loslaten, hoe meer Jij eronder vandaan komt in alle rust en vertrouwen.

 
Wil je hierbij zijn?
Geef je dan even op via de mail, telefoon of onderstaande link. Je bent van harte welkom.

Bijdrage is € 65,--  Van 12.30 tot 17.00 uur
Locatie: Heibloem, Horstpeel 8.

Alle materialen, koffie en thee etc. worden verzorgd.


 
 

------------------------------------------------------------------------------------
Pendel  Workshopmiddag.
 03-04-2020
pendelpendel2
Op deze dag leer je met je eigen pendel die je krijgt, werken en krijgt je antwoord op vele vragen.
De Pendel heeft aansluiting met uw Hogere Zelf en hier krijg je dan ook je antwoorden en richtingen van, dit is een onderdeel van de Workshop Intuïtieve Ontwikkeling. Met de Brochure de Pendel en genoeg tijd om te oefenen met elkaar zul je naar huis gaan met meer wijsheid en enthousiasme om hiermee verder te gaan werken als ondersteuning.lees verder
Prijs MiddagWorkshop  65,– euro incl. materiaal, Pendel en Certificaat.
Voor meer info: 06 16060089 of stuur even een mailtje. dewegnaarjezelf@gmail.com
 

 
 
Familie Opstelling Arnhem 
05-04-2020
 
Op deze middag krijg je de kans om oude blokkades vanuit de familie op te lossen en liefdevol achter je te laten. Als je je ergens bewust van bent, 
heeft het geen vat meer op je.
Door terug te gaan naar je geboortegezin op een speciale liefdevolle manier, hoor je de kant van jouw familieleden, hoe ze zich voelden en waarom ze sommige dingen deden. Zelf als ze overleden zijn is de energie er nog en kun je dit helen. Dit zijn noodzakelijke middagen voor als je bezig bent met ruimte in jezelf te scheppen zodat jou echte Ik binnen kan komen in dit leven. Door te werken op deze middag met Hoge Energieën gebeurt er een healing die ieder lid van het gezin zal voelen, waar dan ook aanwezig.
Jij zal dan veel boosheid en verdriet kunnen loslaten als dit nog vastzit vanuit het verleden.

Wil je hierbij zijn, geef je dan even op!

 
Aanvang is 13.00 uur en de dag duurt tot +/- 17.00 uur, 
Prijs is € 65,-- incl. koffie/thee en materialen.
Locatie in Arnhem (adres volgt)
  
 
Kijk voor meer info over de workshops even op Workshops.  
 
Gelijk inschrijven?: 
(zet er even de Workshop bij)
 
 
 
 
Informatie:
 
 
 
 
BachBloesem Therapie Dewegnaarjezelf

aangevuld met Engelenenergie.

Bachbloesem Remedies zijn een perfecte aanvulling en ondersteuning voor geestelijke en lichamelijke uitdagingen. Het is een onderdeel van de Holistische Geneeswijzen zoals Homeopathie.


Samen met een persoonlijk consult is dit de perfecte samenstelling om jezelf weer in balans te brengen. Onder deskundige begeleiding pak je dan zowel de geestelijke als de emotionele kant aan van de uitdaging.

Of het nu om kinderen, volwassenen of dieren gaat, Bachbloesem remedies helpt voor iedereen. De Remedies zullen zijn voorzien van Engelenenergie voor een extra healing.

Voor meer info: BachBloesem

Nu voor de maand december krijg je bij de eerste Remedie op maat 20% korting op jouw persoonlijke aanvraag. Gebruik code: KerstBachbloesem

Remedie is € 25,-- voor +/- 3 weken en naar wens
consult € 35,-- tel. of webcam van 30 min.
 

 
 
 
 
Wordt een "DewegnaarJezelf Angel"
en Help mee!
 


 
Help De weg naar Jezelf mee met het verspreiden van het Licht als Groep.
Door je aan te sluiten als “Angel” versterk je de groep en geef je Dewegnaarjezelf de kans om door te gaan met het Lichtwerk.

De bijdragen voor de vele workshops, consulten, projecten en bijeenkomsten zijn laag gehouden zodat dit voor iedereen toegankelijk is, tevens wordt er veel gratis informatie doorgegeven waardoor je weer verder kunt. En voor degene die het echt moeilijk hebben is er altijd een oplossing.
Steun De weg naar Jezelf hierbij en zorg er daardoor mede voor dat dit zo gehandhaafd kan blijven en we samen dit werk kunnen blijven doen. Je kunt steunen en zelf steun ontvangen door te kiezen uit 3 pakketten.
Tevens krijg je gratis toegang tot veel informatie, bestanden, Webinars en kortingen op consulten en Workshops twv meer dan € 130,--. Bij pakket 3 zit een Engelenhealing en WhatsApp antwoord in.

Maak aansluiting met jouw bewustzijn als Lichtwerker en zorg ervoor dat je ondersteund blijft gedurende jouw proces als mens en de uitdagingen in dit leven.
Je bent niet alleen, samen zijn we sterker. Door gebruik te maken van de aangeboden pakketten zul je meer rust gaan ervaren en sterker gaan worden in wie jij bent!
Door deze verbinding zal de groep (Het Licht) ook sterker worden.
Doe je mee?
 
 
Voelt dit goed en wil je meer informatie klik dan hier om verder te lezen.
 
 
------------------------------

Billy Bali SteunProject Dewegnaarjezelf

We hebben weer een paar families heel blij kunnen maken met daadwerkelijke steun op het moment dat het nodig is. Dmv eten, kleding en huishoudelijke spullen. Dank jullie wel voor je donaties! De foto,s volgen in de volgende Nieuwsbrief.
 
Samen helpen we direkt degene die hard levenshulp nodig hebben zonder tusseninstelling waar het geld blijft hangen.
Op Bali hebben ze het ook moeilijk en leven ze soms alleen onder een golfplaat. Deze plek hebben we nu uitgezocht om onze hulp en steun aan te bieden.
Door deze persoonlijke aanpak weet je zeker dat de hulp ook goed terecht komt.
 
Doe mee en geef een kleinigheidje via de bank of in de spaarpot Billy Bali in de praktijk. Mijn dank is groot!
 
Of natuurlijk om een bijdrage te leveren:

Dat kan via NL18RABO0321711289  tnv  Billy Bali SteunProject. 
Of in de praktijk want daar staat het Billy Bali spaarvarken.
 
We zijn afhankelijk van Nyoman, die alles in de gaten houdt en verdeeld voor nieuwe foto’s, maar ik zal zoveel mogelijk een update geven van wat er gebeurt.
Er zit verder niemand tussen, geen instanties, het gaat gelijk naar het gezin wat het nodig heeft.
 
Wendy'Ann xxx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Krijg snel antwoord via WhatsApp/SMS als het even nodig is!!
Bestel via de Webshop van de site een pakket via WhatsApp en krijg of 5 x een direct antwoord voor € 27,50 of 10 x een direct antwoord voor € 47,50 via WhatsApp.
Zit je even moeilijk of heb je direct steun nodig maar wil je geen heel consult aanvragen dan is dit de perfecte oplossing.
Diezelfde dag nog ontvang je per WhatsApp een antwoord op je dringende vraag. Je kunt zelf je keus maken, het aantal antwoorden worden voor je bijgehouden en bij het bereikte limiet krijg je een bericht, je kunt dan als je wil opnieuw je pakket aanvullen.
 

Hulp en steun d.m.v een Legging  

 
Natuurlijk kun je altijd direct advies krijgen mocht je het even niet meer weten. Trek dan op de site een 


Of trek een Gratis Dagkaart om te kijken welke energie er voor jou aan het werk is nu!
Voor duidelijkheid en een aanwijzing die je kunt volgen.
Met de trekking heb je gelijk contact met de sterke energie en krijg je een healing!

Deze leggingen heb ik geschreven om je de kans te geven gelijk een antwoord te krijgen op datgene waar je nu mee zit.
het is natuurlijk niet hetzelfde als een persoonlijk consult maar als je je eerste ingeving hierbij vertrouwt, kan je hier al mee gaan werken. Mocht je meer uitleg nodig hebben dan weet je me te vinden toch?

 
 
                                                                                                                                
 
 
Bedankt voor het lezen, ik wens je veel liefde, fijne ervaringen en graag tot ziens!

 Lieve Groeten, Wendy'Ann xxx.  

Spiritueel Mentor in de Nieuwe Energie.
PsychoSociaal therapeute en ReikiMaster.