nieuwbrief december 2022

Kerst staan weer voor de deur.
Voor in de 'donkere' decembermaand hebben wij tal van leuke activiteiten in huis.
Naast de reguliere attracties zoals; schminkstand, ballonnen modelleur en diverse uitdeelacties, b.v. begeleid door kerstmeisjes hebben wij nog een aantal 'attractieve' eye-catchers.

Charles Dickens was een bekende Engelse schrijver en is de bekendste en invloedrijkste Engelse schrijver uit de 19e eeuw.
'A Christmas Carol', oftewel 'Een kerstvertelling', is één van de meest bekende kerstverhalen.
Een uitstekend thema om uw evenement in te vullen met speciaal Dickens entertainment.
Ons aanbod varieert van prachtige Christmas Carols tot het Scrooge verhaal eventueel vastgelegd door onze Dickens fotograaf.
Ook onze Dickensorkesten, animaties, straattheater etc. brengen sfeer, gezelligheid en entertainment op uw Kerstmarkt, winkelcentrum of braderie maar ook tijdens vele andere voorkomende Kerstevenementen.
Overal inzetbaar; op uw winkelcentra, braderie, straatfeest, personeelsfeest, bedrijfspresentatie, bouwmarkt en nog veel meer.
Kortom te veel om op te noemen en voor elk wat wils!

Witte Kerst of een Winterfeest
Wilt u de winter mooier maken dan hij al is? Laat dan de Winter Parade door uw straten trekken, of over uw dorpsplein zwieren of u kunt de Winterkoningin uitnodigen, die met haar verhalen de aandacht van jong en oud weet te trekken of een "Sneeuwwitte Betovering", de X-Mas Angel op hoge stelten.
Wij hebben veel in huis om u een Witte Kerst of een geslaagd Winterfeest te laten beleven.
Om een compleet 'winter pakket' samen te stellen kunnen we ook nog b.v. beschikken uit; ballonnen kunstenaar, acrobatiek, Swinging Pingiins, levend standbeeld, harpiste, muzikanten, workshop engeltjes of sneeuwpoppen versieren etc.

Een Indisch thema op uw feest
Al de sinds jaren 50 zijn vele Indische muzikanten in Nederland actief.
Door de jaren heen wisten zij internationaal hun successen te verwerven.
Artiesten als Anneke Grönloh, The Blue Diamonds die Nederland in één keer op de wereldkaart zette en bands als The Rolling Stones en The Beatles waren, voordat zij beroemd werden, al fan van The Tielman Brothers.
En met in hun kielzog nog vele Indische artiesten, allen met hun verschillende muziekstromingen, die hun muziek uit het voormalige Indië naar Nederland meebrachten.  
Uitermate geschikt voor uw casino, Doña en de Gado’s, met een repertoire van  Indische sfeermuziek met een knipoog naar Tempo Doeloe.

Free Line, zowel in binnen- alsook in het buitenland waren beiden geruime tijd als beroepsartiest actief.
Of een Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock gebracht door The Java Guitars, met guitar hero Benny Poetiray
 Al sinds jaren zijn wij ook zeer goed ingevoerd in dit specifieke Indische circuit.
Wij verzorgen o.a. optredens van diverse Indische c.q. Aziatische artiesten, traditionele dansshows, catering etc.
We hebben het allemaal in huis.
 
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324319