Ny artist på Adrian Recordings - Henric Claes
 
Artist: Henric Claes
Titel: Owl Light 
 
Spotify: https://open.spotify.com/track/35zGFdyEo5eZOI9Tvgulsi?si=6Nr4HG3RRJakiNoY7Hq4oQ
iTunes: https://itunes.apple.com/album/-/id1342741069
 
Se videon här: https://youtu.be/jITa5-h9yc0 
 
På 3 album har Henric förmedlat fantastiska melodier från sin gitarr som medlem i kraut-disco combon This Is Head. I över 30 år har han haft annan egen musik inom sig. "Owl Light" är det första som sipprar ut. Låten är det första smakprovet från en kommande instrumental EP som heter "I Wake up with the Sun in My Eyes" under namnet Henric Claes. 

"Det jag vill musikaliskt förmedla med Owl Light är ett tillstånd, som att drömma sig bort, stanna upp för en stund och leva i fantasin, färdas framåt, låta en våg ta tag i dig och flyta med den."
- Henric Claes
 
 
Bild: https://www.dropbox.com/s/skos35h68j378jt/HenricClaes-FotoAliceBoman.jpg?dl=0
Foto: Alice Boman
 
"Det här är musik som både vidgar sinnena och fungerar lugnande på samma gång. Ljuvligt."
HYMN
 
"Like a projection flickering on a wall, it stretches and moves, audio art flowing and dancing in strange motion."
The Line of Best Fit
 
 
Ny PAL-remix av Alice Boman
 
Förra gången PAL remixade Alice Boman slutade det med att låten Waiting i PALs remix va med i den hyllade TV-serien Transparent. Nu, milliontals streams senare, har han gjort det igen. PAL har remixar Alice Bomans senaste singel ”End of Time” och satt den i en elegant elektronisk skrud och fått Alice att sjunga duett med sig själv.  
 
Spotify: https://open.spotify.com/track/6u9Obk5dwHB0nknsV5r5yn?si=BliCHLsuQ-ytKZucRKVcLw
iTunes: https://itunes.apple.com/album/-/id1353916121
 
”Jag gjorde en remix på Alice Bomans ”Waiting” för några år sedan vilket var kul. Det var därför kul att bli tillfrågad om att ge sig på en ny låt. Alice musik är perfekt att jobba med. Fina låtar och hennes röst och ljudvärld verkar matcha mina synthar och trummaskiner på ett bra sätt. Det kändes samtidigt klurigt med ”End Of Time” eftersom originalet var så snyggt redan, så jag tänkte att det bästa att göra är väl att förändra den till något annat.”
- PAL
 
 
Alice Boman har precis avslutat en Europaturné och åker idag till USA för spelningar i LA och NYC. Under 2018 kommer vi få höra Alice Bomans debutalbum. 
 
2018-03-26: Manderley Bar at The McKittrick Hotel - New York (USA)
2018-03-27: murmrr - New York (USA)
2018-04-01: Moroccan Lounge - Los Angeles (USA)
 
"PAL takes it into glitchier, downtempo territory and makes it a duet, resulting in a very different but just as beautiful song."
Brooklyn Vegan
 
Alice Boman's singel "End of Time" finns att köpa i vår webshop på en super-limiterad 7" vinyl: http://adrian.tictail.com/products/artist/alice-boman
 
Adrian Recordings
 
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com