Hieronder vind je een bericht dat je kan interesseren op jouw weg naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei. CHANGE ondersteunt dit initiatief graag. Samen kiezen we voor verandering. Together we CHANGE the world!
Beste ,
 
Maar liefst 98% van je lichaam vernieuwt zich volledig in 365 dagen. De overige 2% doet er 2 jaar over. Dat is toch wel fantastisch nieuws!
Heb je je wel al eens afgevraagd waarom je woning regelmatiger een reinigingsbeurt krijgt dan je lichaam: de woning van je ziel?
Nochtans is het reinigen van je lichaam erg belangrijk! En dan heb ik het niet over regelmatig een bad of douche nemen. Ik heb het over de binnenkant. Bij een woning is dat vanzelfsprekend. Je reinigt je gevel veel minder vaak dan dat je je interieur stofzuigt, dweilt, enzovoort. En hoewel je vast geregeld poetst binnen, is een grote schoonmaak een aantal keer per jaar heel goed voor je woonst!
Met je lichaam is het net hetzelfde!
Op dezelfde manier is je lichaam inwendig reinigen essentieel als basis voor gewichtsverlies en algemeen gezondheidsherstel. Dit alles kan je lezen in mijn blog over het zelfgenezend vermogen.
Uiteraard vraagt genezing om actie van jouw kant. Naast de verschillende 3-isOne-trajecten met uitgebreide begeleiding zijn er ook 3 kortere online starttrajecten met voedingsmiddelenlijsten, schema's en filmpjes waarbij je duidelijke informatie en instructies krijgt om zelf je vertering, energiepeil of gewicht te gaan herstellen.
Bekijk gerust eens welk traject bij jouw genezingsproces past of boek een korte online consult met analyse om te achterhalen waar jij het best jouw weg naar échte genezing start.
Wil je liever in groep starten, zodat je mekaar kan motiveren? Of wil je eerst beter kennismaken met 3-isOne? Schrijf je dan in voor één van onze workshops. Je vindt de verschillende data hieronder.
 
Hartelijke groet,
 
Ing. Christel Stevens
Natuurdiëtiste en orthomoleculair voedingsdeskundige
 
Alle 3-isOne-trajecten
 
 
 
 
Workshops 2022
 
 
Kies een workshop en schrijf in!
 
 
 
Aanrader voor herstel!
 
Herstel je lichaam met brandnetelsoep
 
  • Een enorme opkikker!
  • Eenvoudig te maken.
  • Rijk aan talloze mineralen.
  • Goed voor spieren, botten, nieren en blaas.
  • Het perfecte vieruurtje voor deze tijd van het jaar.
Smakelijk!
 
Toon mijn nog méér gezonde recepten!
 
 
 
Healthy met ELTI
Healthy body, brain & heart
 
, blijf jij ook 'healthy' met ELTI? Onze mascotte brengt graag wat humor en speelsheid in je leven.
Leer lichaam, brein & hart voeden met bewegen, voelen, eten, ademen en rusten!
 
 
 
BODY
 
Je lichaam vernieuwt jaarlijks. Wat een fantastisch nieuws is dat! Met de juiste bouwstoffen kan je zo heel wat kwalen aanpakken.    
 
BRAIN
 
Rust in je brein zorgt dat je lichaam in een herstelmodus komt en dat is essentieel opdat alle voedingsstoffen goed opgenomen worden. Stilte en rust zijn gratis!
 
HEART
 
Ons hart is de motor van ons lichaam. Hoe beter we dit voeden, hoe krachtiger het wordt. Balans tussen lichaam, brein en hart is heel belangrijk ter ondersteuning van dit zelfgenezend vermogen. 
 
 
 
 
3-isOne
 
Jagersdreef 29
9100 Sint-Niklaas
 
facebook instagram linkedin
+32 477 21 99 49
christel@3-isOne.com
 
 
 
Het project CHANGE zorgt sinds 2010 voor meer bewustwording in deze wereld van verandering.
 
Gestart als een blad gaat de missie verder via het platform We are the CHANGE.
CHANGERS maken het nieuws. 
CHANGE Mail Change the Word bvba
T +32 (0)475 58 53 62
BTW BE 0825 066 261 – IBAN BE02 7340 2918 0740
mail@changemail.be