Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 16
 
Aftellen naar het nieuwe opstapseizoen!
 
 
Yes! Op 7 en 8 mei gaat het nieuwe opstapseizoen eindelijk weer beginnen. Wij kijken er ontzettend naar uit en zijn al aan het aftellen. Vaar jij gezellig met ons mee?
 
 
Op zaterdag 7 mei varen we met Salonboot Lelie de Bruggentocht. Voor deze tocht kan nog een klein aantal plaatsen gereserveerd worden. Wil jij er bij zijn? Wees dan snel! 
 
Vaar je liever op een andere datum mee met Salonboot Lelie?
De Bruggentocht vindt ook plaats op: 
 
28 mei, 4, 11, 18, 25 juni, 2, 9 juli, 20, 27 augustus en 10, 17, 24 september. 
 
 
Op zondag 8 mei organiseren we een Moederdag Special van Zondag onder Zeil. Hijs jij met onze de zeilen van Driemastklipper Sanne Sophia?
 
We zeilen die dag vanuit Muiden naar Forteiland Pampus en terug. Onderweg organiseren we verschillende activiteiten aan boord. Doe mee met de quiz, leer scheepsknopen leggen en geniet van muziek aan boord. Uiteraard worden alle moeders in het zonnetje gezet. 
 
 
Op zoek naar meer informatie? Klik hieronder voor onze opstapprogramma's:
 
 
 
 
Een week, midweek of weekend
zeilen met één van onze schepen
 
 
Wakker worden met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee, aan boord van onze zeilschepen is dit mogelijk. Hagenaar Phoenix of Tjalk Liberté zijn beschikbaar als varend hotel voor een week, midweek of weekend zeilen. De schepen zijn tijdens meerdaagse tochten beschikbaar voor gezelschappen tot en met 18 personen. 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de knop hieronder: 
 
 
 
 
 
 
Een klassiek zeilschip als hotel voor jou en je gezelschap
 
 
 
Voormalig stoomschip Hydrograaf naar de Oranjewerf voor onderhoud
 
Hydrograaf op de Oranjewerf in Amsterdam
 
 
 
 
 
Een klassiek schip zoals voormalig stoomschip Hydrograaf (anno 1910) heeft regelmatig onderhoud nodig om de kwaliteit van het schip te behouden.
 
Het schip ligt nu op de kade van de Oranjewerf voor onderhoud. Hier worden de reling en gangboorden gestraald, waardoor er 100 jaar roest verwijderd wordt. Door deze behandeling zullen de gangboorden en reling de eerste 20 jaar niet meer roesten, waardoor het schip onderhoudsvriendelijker wordt. 
 
 
Ben jij onze nieuwe collega!?
 
 
Nu het vaarseizoen volop gaat beginnen zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste cateringmedewerkers die aan boord van onze bijzondere schepen zoals voormalig stoomschip 'Hydrograaf' en Driemastklipper 'Sanne Sophia' willen komen werken. 
 
De werkzaamheden vinden plaats tijdens dagtochten in de weekenden. Daarnaast kun je ook mee tijdens meerdaagse (internationale) evenementen.
 
Bij interesse kun je mailen naar: nicole@hollandsglorie.nl.
 
 
 
Ben jij onze nieuwe collega?
 
 
 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.