VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva. Smile
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
Du har väl läst tidigare månadsbrev (klicka på tidigare brev)
Se även Info, Nyheter och Aktiviteter här längst ned.
Gå in på www.dromcentrum.se
Där hittar du verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, m.fl aktiviteter.
 
Hej alla fina DrömBrevsPrenumeranter
 
NY TID

Nu är 11:11:11 över och mycket har hänt på de inre planen. Det stora kvantsprånget, då själ efter själ väcks och får medveten kontakt med sitt Högre Andliga Jag, har påbörjats.

Själv är jag oändligt och andäktigt tacksam över att ha fått tillbringa 8 – 14 november på den lilla ön Gozo, som tillhör Malta och har många urgamla Gudinne-kraftplatser.  Kl 11.00  den 11:11 befann vi oss, 11 personer, i en svårtillgänglig men helt magisk uråldrig Gudinnegrotta, som vi blivit vägledda till. Den låg gömd högt upp inne i en klippa med utsikt över Medelhavet. Där var stark kraft och stark Närvaro, en portal mellan dimensionerna.
Där gjorde vi en ceremoni där vår uppgift var att återuppväcka, ta emot  och återföra den ursprungliga Gudinnekraften tillbaka till mänskligheten. Gudinnekraften som innebär att leva från hjärtat, att skapa kärlek i varje upplevelse, att bejaka den stora Visdomen och den gränslösa Kärleken.

Ett nytt guldskimrande ljus, en ny frekvens för förståelse och samarbete mellan alla riken, är född. De vägar vi har vandrat förut är inte längre konstruktiva för oss, kanske inte ens tillgängliga. Den nya vibrationen erbjuder bättre resonans med vårt Gudomliga Jag, på vår väg mot Balans, Harmoni och Enhetsmedvetande. Det är nu allas vår uppgift att aktivera och integrera detta både i vårt inre och i vårt yttre liv. Då skapar vi fred både i våra liv och i världen.

Det är mycket intressant att se hur folks drömmar speglar detta. Nattdrömmarna speglar inte bara hur ditt psyke processar de senaste undermedvetna känslorna. De speglar också tiden; vad som händer/förändras i människors psyke i samtiden.
Vanliga drömmar nuförtiden handlar bl.a. om att föda barn.

Här är några av de senaste drömmarna jag fått ta del av (och se hur de motsvarar Nu-tiden och 11.11.11):

DRÖM: JAG FÖDER BARN
Kvinna: Jag drömde att jag fick ett friskt o välmående barn. Drömmen var så verklighetstrogen att jag vaknade av att jag hade ont mellan benen och började leta runt i sängen efter mitt nyfödda barn.
TOLKNING
Denna dröm kan möjligen symbolisera din längtan efter barn. Men att få/föda barn symboliserar allmänt att något nytt blivit fött i ditt psyke – i detta fall en frisk pånyttfödelse som ger välmående. Kanske en ny insikt, ny upptäckt, nytt förhållningssätt?
 
DRÖM: JAG GIFTER MIG OCH FÅR TVILLINGAR
Kvinna: Jag drömmer ofta att jag gifter mig och sen får jag tvillingar – en flicka o en pojke. Vad kan detta betyda?
TOLKNING
Giftermål står för förening. I detta fall Förening mellan kvinnlig och manlig princip, vilket innebär balansering i psyket och en uppgradering i medvetenhet.
Föda barn står för pånyttfödelse. Du får både pojke och flicka; en ny uppväxande manlig princip (logik-handlingskraft) och en ny uppväxande kvinnlig princip (känsla-intuition). Även detta innebär en uppgradering i både balans och medvetenhet. Din dröm speglar således din medvetandeförhöjning i visdom och harmoni.
 
DRÖM: GUDINNAN FÖDER BARN.
Följande dröm med tolkning publicerades i Nyhetsbrevet 10 dec 2010 Juldrömmar, men förtjänar att upprepas här:
Kvinna: Framför mina ögon ser jag en stor kvinna liggandes. Hon har krona på huvudet. Jag vet i drömmen att hon är en Gudinna. Jag vet också att hon ska föda barn. Då ser jag hur en baby föds upp ur hennes bröst.  Det känns väldigt mäktigt.
TOLKNING
En Gudinna föder ett barn ur hjärtat. Du verkar ha drömt om pånyttfödelsen av den  feminina principen, den kvinnliga Kristus. Den Stora Kärleken pånyttfödd.
 
DRÖM: VATTNET GÅR – ÄT INTE FISK
Kvinna drömmer: Plötsligt kommer det vatten ur mitt underliv. Jag hör en röst som säger: Nu kommer vattnet och du ska föda barn, men du bör inte äta mera fisk.
TOLKNING
Denna dröm tycks visa på slutet av Fiskarnas tidsålder och början av Vattumannens tidsålder. ”Vattnet kommer nu och du ska inte äta mera fisk” kan tolkas som att känslotiden (vatten = känslor) är nu över och du bör inte längre låta dig matas av / leva i Fiskens Tid (känslo-utvecklingens tid) och du ska föda ett nytt barn, ett nytt sätt att vara, där vattnet kommer först (Vattumannens tidsålder innebär att leva utifrån hjärtat i stället för att, som i Fiskarnas tidsålder, vara känsloreaktiv).
 
DRÖM: SÄLJ OCH SKIT I FARSAN
Man: Jag drömmer att jag är hemma på gården och det är så mycket att göra med odlingar, djur och maskiner. (min pappa ville att jag skulle ta över gården, men jag gjorde inte det utan skaffade annat yrke – jag har alltid haft skuld för det). Då kommer min bror och säger: Skit i farsan, vi säljer allt!  Kan vi det?, frågar jag. –Ja visst självklart, vi säljer nu, svarar min bror.  Då känns det som att sten lyfts från mina axlar och jag känner frihet och frid.
TOLKNING
Det verkar som att du har släppt taget om skulden du känt mot din pappa. Du har befriat dig från pappas krav och förväntningar på dig, och du har släppt skulden. Bra! Nu kan du leva ditt eget liv på ditt eget sätt, i frihet och med frid.
 
KOBRADRÖM
Kvinna: Jag stod öga mot öga mot en upprest kobra. Vi stirrade varandra i ögonen. Det var mäktigt. Jag var inte rädd.
TOLKNING
Kobran brukar symbolisera den stora allt genomsyrande Anden. I antikens Egypten representerade kobran högsta gudomliga visdom, Kristusmedvetenheten, den fullkomliga Helheten. Nu har du mött detta i ditt eget inre, öga mot öga!
 
TALET 11
Numerologiskt är 11 en mästarsiffra som styrs av högre lagar bortom det materiella planet. 11 innehåller balans mellan manlig och kvinnlig energi. Den står för Inspiration, Intuition och Kristusmedvetande, medan 2 (1+1) står för dualitet.
 
Jag tackar er som delat med er ovanstående drömmar, och påminner alla läsare om att Drömterapi ger ordning på livet och psyket. I Drömterapin ingår Drömalkemi, som innebär healing och transformation.
Bästa DrömHälsningar
Louise Minerva-Li
 
Aktiviteter:
Nu finns föreläsningar, seminarier och kurser om drömmar och healing i hela landet från norr till syd. Du hittar dem under Kalendarium på www.dromcentrum.se
Mötesplats DrömCentrum välkomnar dig och dina frågor en söndag i månaden. Klicka på dromcentrum.se Kalendarium och läs.
Info: Snart kommer en ny sida på vår hemsida. Den kommer att behandla Verklighetstrogna drömmar. Håll utkik …