Ако не се чете, кликнете тук                                            Отписване / Смяна на имейл
Всичко за спорта и здравето на едно място
 
Здравейте,
С радост искаме да Ви съобщим, че продължаваме работата по събитието Sofia Sport & Healthy Life, но вече в малко по-различен формат – ВИРТУАЛНА ИЗЛОЖБА.
 
Към кого е насочена Healthy Life?
  •  Към всички производители, вносители и търговци на здравословни и био храни, био козметика, билкови и хранителни добавки, холистично здраве, спортни стоки 
  •  Фирми, предлагащи услуги, спортни програми и екипировка, оборудване за зали и стадиони
      
 
      
Какви ще бъдат Вашите ползи, ако се включите?
Това не е вид каталожно участие, а активно присъствие в Интернет чрез реклама от наша страна - с мейлинги, през социалните канали и в глобалната мрежа. Много важно е всеки продукт или услуга да бъде намерен в Интернет пространството. 
 
За да достигне клиентът до Вас, той трябва да има информацията, да му бъде предоставена под леснодостъпна форма. ВИРТУАЛНАТА ИЗЛОЖБА Е НАЙ-КРАТКИЯТ ПЪТ КЪМ ВАШИТЕ КЛИЕНТИ!
 
Кажете ни кои са Вашите клиенти и ние ще Ви помогнем да стигнете до Вашата таргет група.

Какво още можете да правите във виртуалната изложба?
Свържете се с нас за повече подробности. ИЗПРАТЕТЕ ОТГОВОР на този имейл със subject – „Интересувам се“ и ние ще Ви предоставим подробна информация.
 
С пожелание за спорна работа,
Таня Булдеева,
T 032/ 512 905, 0886/ 79 31 72    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
Споделете в социалните мрежи: 
Намерете ни в социалните мрежи:
       


Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.