REGISTREER NU VOOR DE 4E INTERNATIONAL SHERRY WEEK:
6-12 NOVEMBER 2017

Registreer hier GRATIS jouw evenement

MIS HET NIET EN DOE MEE MET HET JAARLIJKSE WERELDWIJDE SHERRY FEEST!

Na het grote succes van de voorgaande drie jaren, met bijna 6.000 evenementen in meer dan 25 landen met zo’n 200.000 Sherrylovers, belooft de International Sherry Week dit jaar nog groter en beter te worden.
Eenmaal geregistreerd wordt jouw evenement gratis vermeld op de Sherry Week wereldkaart. Hiermee treed je in contact met een wereld aan Sherrylovers terwijl iedereen jouw evenement kan vinden en delen met vrienden. 

WAT IS JOUW FAVORIETE MANIER OM SHERRY WEEK TE VIEREN?

Van Sherry-spijs menu’s, Sherry Cocktails, Masterclasses, Twitter tasting, in-store proeverijen en acties… de mogelijkheden om International Sherry Week te vieren zijn eindeloos.

5 HANDIGE IDEEËN OM EEN SHERRY EVENEMENT TE ORGANISEREN

Of je Sherrylovers nu oude rotten zijn die zelfs geblinddoekt een Amontillado van een Oloroso kunnen onderscheiden, of dat ze net de wereld van de Sherry wijnen aan het ontdekken zijn... We hebben vijf ideeën om een evenement te organiseren dat iedereen zal aanspreken.
Lees meer

DOWNLOAD DE OFFICIËLE POSTER

Je kunt twee versies downloaden van onze kleurrijke poster: de standaardversie zoals je hiernaast ziet, of de DIY-versie waarbij je zelf alle informatie over jouw activiteiten kunt toevoegen.
Download de Officiële ISW Poster

GROTE SALES VERHOGING EN ENORME SOCIAL MEDIA AANDACHT 

Organisatoren van ISW-evenementen hebben stijgingen geconstateerd van soms wel +500% in de verkoop van Sherry wijnen tijdens de International Sherry Week, samen met aanhoudende groei als resultaat van de extra exposure. In 2016 zijn er in een week tijd meer dan 10.000 unieke berichten geteld met de hashtag #sherryweek. Alleen al op Instagram waren er meer dan 50.000 likes en daarnaast miljoen impressies  via Twitter. (bron: Tweetbinder)
De enige regel van Sherry Week is dat de wijnen moeten voldoen aan de oorsprongsbenaming van D.O Jerez-Xérès-Sherry of van de D.O Manzanilla of Sanlúcar de Barrameda.​
Registreer jouw evenement hier
Sherry.wine
Facebook
Twitter
Link
YouTube
Copyright © 2017 International Sherry Week, All rights reserved.