Hoera!
25-jaar Verwondering
 
Op de verjaardag van de Sint openden we in 1996 verwachtingsvol onze winkel aan de Hoogbrugstraat 21. Wat was dat spannend! En wat waren we toen nog onbevangen, naïef en wat moesten we nog veel leren...
 
Talloze uitdagingen en tegenslagen verder hebben wij, met onuitputtelijke steun van familie, dierbare vrienden en een flinke dosis doorzettingsvermogen en humor, dit mooie jubileum weten te bereiken.
 

Vanaf dag 1 hebben we onze winkel gevuld met spullen die bij ons "verwonder-DNA" passen. Het concept "van briefkaart tot bank" is sterk gebleken. Onze Verwondering heeft meebewogen met de tijdsgeest èn met ons.
Toen onze jongens klein waren verkochten we baby-hangmatjes, Egyptische hemelbedden en Chinese kinderstoelen en inmiddels zijn we als vanzelf aangekomen bij de leesbrillen Knipogen

We hebben hier vrienden gemaakt, delen lief en leed bij de kassa en hebben kinderen zien opgroeien die nu zelf weer kinderen krijgen.
En naast de vele trouwe klanten, worden we ook nog wekelijks "ontdekt".

We zijn nog altijd trots als jullie ons een compliment geven over de sfeer en ons assortiment. Elke dag zijn we met onze winkel bezig en is het fijn om  door zoveel moois omringd te zijn.
De voldoening die het geeft als we jullie blij naar buiten zien gaan, daar doen we dit allemaal voor.

Dankzij jullie bestaan we vandaag dus 25 jaar. Dat is echt fantastisch!
 
Begin 2022 gaan we dat met jullie allemaal GROOTS vieren.
Hou daarom de social media goed in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief op www.verwondering.nl

We duimen dat we in de aanloop naar de feestdagen open mogen blijven en heten jullie voor je kerstcadeau's van harte welkom.  

DANK voor 25 jaar VERWONDERING!
 
Hieperdepiep hoera hoera!
 
de Verwondering, Hoogbrugstraat 21, Maastricht www.verwondering.nl