Ako ne se chete, kliknete                                                                                                                      ноември 2015
 
Изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране за Югоизточна Европа: 5-7 април 2016, София, организатор: Виа Експо
В края на всяка година фирмите правят равносметка на постигнатите резултати и планират рекламните си бюджети за следващата. Месец преди Коледните празници бихме искали да напомним за възможностите, които дава изложението Save the Planet.
Ако заявите участие до 10 декември, ще Ви предоставим безплатни промоционални опции. Те ще повишат интереса към компанията Ви по време на събитието. Също ще получите и 5% отстъпка от наема на изложбената площ.
И през 2016 година очакваме силно присъствие на компании от България и чужбина. Наскоро беше потвърдено италианско групово участие.
В този бюлетин Ви представяме фирмата Братя Пашев, изложител, който заедно със своите търговски партньори A.B.S., Vecoplan, Sesotec, STF и MAS ще покажат енергийно ефективни технологии за рециклиране. Анонсираме и медии и асоциации от Белгия, България, Италия, Германия и Австрия, като се надяваме да намерите полезна информация на техните уеб сайтове.
Приятно четене от екипа на Виа Експо!
 
 
  
 
 
 
 
 
 
      www.acrplus.org
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ИНТЕРВЮ С НИКОЛАЙ ПАШЕВ
управител на фирма Братя Пашев
Г-н Пашев, кое Ви мотивира да станете отново част от Save the Planet и каква е ролята на изложението в реализирането на цялостната Ви маркетингова стратегия?
Изложението Save the Planet е единственото специализирано бизнес събитие в областта на отпадъците у нас. Като утвърдена компания с многогодишен опит ние винаги предлагаме нови неща и технологии в определени насоки. Затова считаме, че нашето участие е задължително на тази изява. Чрез него ние реализираме една голяма част от маркетинговата ни стратегия за проучване на пазара.

Кои ще бъдат акцентите в представянето на фирма Братя Пашев?
Комплексни и единични решения, технологични решения (ноу-хау), машини и съоръжения, свързани с ефективната преработка на различни видове отпадъци – битови, пластмасови и др., сортиране, шредиране, пране („сухо” и „мокро” ), дозиране, регранулиране, компаундиране и екструзия. Всички те са енергийно ефективни и опазващи околната среда. 
За да прочетете цялото интервю, кликнете тук  
 
 
 
ПАРТНЬОРИ И МЕДИИ
ACR+ обявяви пускането на официалния сайт на Circular Europe Network (CEN)
www.circular-europe-network.eu е уеб сайтът на Circular Europe Network. Той разполага с обширна база данни на най-добри практики в областта на кръгова икономика от градовете и регионите. Началната страница представлява интерактивна карта, потребителите могат да използват различни критерии за търсене - инструменти, бизнес модели и ресурси – като ще получат информация за конкретни случаи – като такива за услуга в Брюксел, система за предотвратяване на образуването на отпадъците в Каталония или пример за индустриална симбиоза в Калунборг.
 
proPellets Austria е сдружение на австрийската индустрия за дървесни пелети. Членовете са фирми търговци и производители на пелети, производители на водогрейни котли и пелетни камини и др.
Целта на proPellets е да даде своя принос към преминаване към по-екологични начини на отопление. 
 
Ecology-Bulgaria.com e българският портал за екология. Инициатива и разработка е на Ти Ел Ел Медиа ООД (www.tllmedia.bg). Създаден е с цел да обедини, концентрира и систематизира изобилието от информация за продукти, технологии, ноу-хау, услуги за екологията – системи, решения и приложения.
 
 
EUWID Recycling & Waste Management представя новини на английски eзик на всеки 14 дни, прави маркетинг проучвания относно най-важните вторични суровини - както за рециклирана хартия, пластмаса и стъкло, така и дървесни, електрически, електронни и метални отпадъци. 
 
Recycling Industry е специализиран уеб сайт, който представя новостите в областта на отпадъците и рециклиращата индустрия. Той информира бизнеса, представителите на асоциации и институции за съвременните постижения, разработки, анализи на пазара, изследвания и тенденции, изложения и конференции, продуктови презентации. 
 
Полезни линкове 
 Виа Експо  T 032 512 900   E office@viaexpo.com  W www.viaexpo.com
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Препрати имейла на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
Виа Експо - www.viaexpo.com