WELKE BEWEGING ZET JIJ IN?


In 2019 wordt voelbaar en zichtbaar dat de verhogingen van de trillingsfrequenties op aarde ook veranderingen hebben aangebracht in het menselijke lichaam en het energieveld erom heen. Als het ware heeft het voertuig van de ziel een revisie (en in sommige gevallen een total make-over) ondergaan op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau; het is een proces geweest van loslaten, toelaten, herkaderen, herprogrammeren en opnieuw eigenheid en kleur geven. In de mens zijn de verbindingen tussen hoofd, hart en buikgevoel hersteld. In de spiegeling daarvan zijn de aardse en de kosmische energieën nader tot elkaar gekomen, waarbij de mensheid als verbindende schakel fungeert. Dit zorgt voor een geheel nieuw potentieel. Langzamerhand is de tijd rijp om het voertuig van de brug te halen en met hart en ziel door de poort te gaan.

Aansluitend volgt de fase van gaan uitvinden welke nieuwe of herstelde functionaliteiten ter beschikking zijn en wat jij daarmee wil en kan. Gezien het tumult van de afgelopen maanden/jaren kan het best zijn dat je die in aanvang wat tegen vindt vallen, waarbij je de neiging hebt om te zeggen "is dit alles?" of "heb ik hiervoor zo hard gewerkt?". Jouw voertuig kent echter ongekende mogelijkheden. Vanuit het oogpunt van zelfbehoud worden die niet direct getoond. Het zou je anders zomaar kunnen gaan duizelen. Het is de bedoeling om de propeller van jouw voertuig in beweging te zetten waardoor jouw licht gaat schijnen. Een mooi startpunt om daarna heerlijk op ont-dekkingstocht te gaan. Vergeet onderweg niet om ook te spelen. Keer op keer zal er tot je grote verrassing en verbazing weer een nieuw aspect, attribuut of tool ontrolt, ontvouwen, ontsloten of aangereikt worden. Er zal geen onnodige stilstand zijn. Vertrouw erop dat je jouw weg steeds precies op het juiste moment weer kunt vervolgen. Alles is er op gericht om uiteindelijk te kunnen gaan voorleven wie je bent. Om dit te realiseren in de hoogte, de breedte en de diepte zullen wel vlieguren nodig zijn. Gun jezelf die door zowel (reflectief) te reizen in jouw binnenwereld als ook door voldoende naar buiten te treden. In de ontmoetingen met anderen zal er onder invloed van deze grootse veranderingen een fascinerende en inspirerende (energetische) lichtshow op gang komen.

Als je onderweg bespeurt dat je in routinematige werkzaamheden ineens voor een andere volgorde kiest, betitel deze dan niet als een (schoonheids)foutjes. Je hoeft ze ook niet direct te corrigeren of schoon te poetsen. Laat staan dat er een vorm van verdedigen nodig is. De energie in 2019 is er op gericht om ingesleten (kuddedier) patronen te doorbreken, zodat een ieder kan gaan ervaren wat voor hem of haar een juiste volgordelijkheid en daarmee een prettig (levens)ritme is.

Nu we als collectief de weg naar eenheid ingeslagen zijn, zal gek genoeg het leven als eenvoudiger ervaren worden dan voorheen, ook al is het heel ingenieus en vol synergie. Soms wordt deze eenvoud niet vertrouwd en zal in het krachtenveld nog wel eens naar "het oude en ingewikkelde" gegrepen worden. Blijf dan in verbinding met jezelf, geef je 3e oog een centrale plek, spreek je spirituele krachten aan en luister naar je innerlijke stem. Daarmee creëer je jouw eigen veiligheid en kun je blijven shinen in jouw Zijn.

In januari kan het zijn dat de bron, jouw essentie van zich laat horen. Die zal je proberen inzicht te geven dat meerdere ogenschijnlijke losstaande gebeurtenissen met elkaar verbonden zijn en gezien mogen worden. Dit proces dat door een regenboogkleurige energie ondersteund wordt, kan voor wat spanning zorgen. Maar met de nodige creativiteit, mededogen en de juiste (interne) communicatie zal dat wat je lang als schaduwzijde zag, getransformeerd en geïntegreerd worden tot een persoonlijke kracht. Deze brengt je uiteindelijk bij dat wat de bedoeling is.

Een vernieuwend en verrijkend 2019 toegewenst, waarin je jezelf de ruimte geeft, jouw eigen ritme vindt en (vergeten) talenten in het licht zet!

Nienke


CONSULTEN
In het vormgeven van vernieuwing, kom je ook altijd oude belemmeringen of vastgeroeste patronen tegen. Met systemisch en energetisch werk en innerlijke reizen kun je de weg voor jezelf weer vrijmaken. Ik ondersteun je graag in dat proces. Je kunt me bellen (033-4451480) of mailen voor informatie over de mogelijkheden en het maken van een afspraak.


9 JANUARI: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (LEVEL 2)
In de 5-daagse Verdiepingsopleiding SPECIALIST-INN-OPSTELLLINGEN, die op 9 januari start, wordt na een basisopleiding "faciliteren van opstellingen" gevolgd te hebben (bij Coach-Inn of een ander instituut) dieper ingegaan op het begeleiden van verschillende systemische werkvormen, het waarnemen van systeemenergie en het plegen van effectieve interventies.


30 JANUARI: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
Op 30 januari start de 8-daagse opleiding VRAAGGERICHT ENERGIEWAARNEMEN in een professionele context. Een opleiding waarin je leert om jouw intuitie effectief in te zetten door het lezen van energie (aurareaden) bij jezelf, anderen, team, bedrijven en organisaties. De verkregen informatie wordt vertaald naar een passende metafoor, die als energieboodschap doorgegeven kan worden of als basis dient voor een transformatief coachgesprek.


20 MAART: COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
Wil je jezelf de basisvaardigheden van het werken met familie- en organisatieopstellingen eigen maken? Op 20 maart begint de 5-daagse basisopleiding Coach-Inn-Systemen, waarin je op een praktisch manier die theorie aangereikt krijgt en vaardigheden oefent die je hiervoor nodig hebt.


BOEKENTIP
In 2018 heeft het bewust bezig zijn met een verbonden ademhaling mij veel gebracht. Aangezien ik deze techniek ook graag wil gaan gebruiken in mijn coachpraktijk, ga ik in de eerste helft van het jaar twee opleidingen volgen waar de ademhaling centraal staat. Daarom een boekentip die daar bij aansluit. Het gaat het over het boek Gewoon Ademhalen van Dan Brulé, een ademexpert in hart en nieren. Hij beschrijft allerlei ademoefeningen die in het leven van alledag effectief en eenvoudig te doen zijn.


RECEPT VAN DE MAAND
Door een van mijn klanten werd ik uitgedaagd om een veganistische lunch op tafel te zetten. Zo kwam ik met tips van anderen tot het samenstellen van een heerlijke Zeewierspread. Op internet noemen ze vergelijkbare recepten wel Vegan Tonijnsalade. Aan de naamgeving moet ik nog steeds wat wennen, omdat vegetarisch of veganistisch eten in mijn beleving impliceert dat je bepaalde ingrediënten niet eet. Er zit in deze spread dan ook echt geen tonijn. Anyway ik vond deze spread zo geweldig lekker, dat ik hem sinds begin december al meerdere keren gemaakt heb.....


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.