NIEUWSBRIEF oktober 2012 - WWW.GROEPSWIJZER.NL - 071-5235530
Gaan we naar buiten of blijven we binnen? Wat u ook besluit in dit seizoen, Groepswijzer.nl biedt u een brede keus in groeps- en bedrijfsuitjes. In het nieuwe aanbod vindt u zowel workshops bij de warme haard, als gelegenheid om uit te waaien. Groepswijzer.nl is ook actief op facebook. Bij elke 100 likes verloten wij een Oud Hollands Ganzenbord onder alle 'likers'. Klik hier om ons te liken.
 
Creatieve workshops in Den Haag
Nu het wat meer weer wordt voor indoor activiteiten biedt Groepswijzer.nl een nieuw palet aan creatieve workshops in Den Haag. Er zitten elementen in van teambuilding, maar in de eerste plaats zijn het workshops die gezelligheid en mooie producties opleveren. Maak een schilderij in de stijl van een bekende schilder of draag bij aan de uitzet van de aanstaande bruid met een gegraveerd glas. Of misschien is het leuker om tegels te leveren voor de keuken? Kijk hier op uw gemak naar het aanbod.
 
Broodje Aapwandeling: nieuwe vorm (en goedkoper)
De Broodje Aapwandeling in Leiden is de leukste stadswandeling ooit. U krijgt sterke verhalen te horen. Of niet? Wat is waar en wat is een broodje aap? De ervaring leert dat er heel wat discussie en competitie ontstaat binnen de groep, aangewakkerd door een gids. Want… is die gids wel te vertrouwen? Groepswijzer.nl heeft besloten om deze wandeling nu aan te bieden met één in plaats van twee gidsen. Het gevolg is dat we de prijs hebben kunnen verlagen!
 
Viva Vespa
Iedereen kan het: rijden op zo’n stijlvolle Vespa. In een mooie combinatie van trendy en veilig biedt dit arrangement u de gelegenheid om eens iets heel anders te doen met uw groep. U kunt uw eigen route bepalen, maar desgewenst kunnen wij u een mooie route rondom Leiden aanbieden, eventueel met stopplekken voor een lunch of koffie met gebak.
 
4 november 2012 - Bokkenwandeling Leiden
De Bokkenwandeling is een aantrekkelijke stadswandeling door de prachtige historische Leidse binnenstad langs zes cafés die allemaal een ander bijzonder bokbier op tap hebben en bijpassende hapjes. Kortom een uitermate gezellige proeverij! Kijk voor meer info op www.bokkenwandeling.nl.
EVENEMENTEN IN LEIDEN
4 november 2012 -
 
 
MEER ARRANGEMENTEN
Nieuw tip
Stadshistorie
Stadswandelingen
Culinair en proeverijen
Actief en sport
Familiedag
Quizen
Puzzeltochten
Rondvaarten
Workshops
CORPUS-arrangementen
Avondprogramma
Vrijgezellenfeest
Feesten en entertainment
Vergaderen en congresseren
 
Als u Groepswijzer.nl volgt op twitter en/of 'liked' op facebook blijft u op de hoogte van al onze activiteiten. Kijk voor een overzicht van het nieuws van www.proKwadraat-groepswijzer.nl.
ProKwadraat-Groepswijzer.nl
Postadres: Postbus 1301,
2302 BH  LEIDEN
Bezoekadres: Haagweg 4F5, LEIDEN
Telefoon: 071-5235530
E-mail: info@groepswijzer.nl
Internet: www.groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is een onderdeel van ProKwadraat, Marketing & Events