Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Vanmorgen ben ik diep geraakt door het interview met Gideon van Meijeren en het satanisch kinder misbruik in Nederland en hoe de regering hier mee omgaat.
Op de ledensite hebben we vanavond een gebedsbijeenkomst waar we ook hier voor gaan bidden.
Je kunt het interview bekijken via deze link zolang deze nog op youtube staat.
https://youtu.be/g7YSXKWxEMU
De werken van de duisternis komen steeds meer aan het licht. Dat is nodig. De Waarheid maakt vrij. Maar de waarheid is soms te moeilijk en heftig om onder ogen te zien. Dan is het belangrijk om te schuilen bij God en troost te zoeken bij de Rechtvaardige.
Ik heb vanmorgen Psalm 91 ingesproken vanuit de basis bijbelvertaling met eigen improvisatie piano muziek. Ik heb gisteren zelf een poos gescholen in deze Psalm dicht bij God en vind het fijn dit met je te delen via deze persoonlijke creatie. (ook de foto heb ik zelf gemaakt)

Psalm 91 - schuilen bij God
https://youtu.be/QEczisfktJQ

De afgelopen corona tijd ben ik echt wakker geschrokken van hoe diep de duisternis zich heeft verankerd in ons systeem waarin we leven. Maar ik geloof dat we NU in een groot ontwaken zitten. Een kantelpunt in de geschiedenis van de mensheid.
Het is NU de tijd om te kiezen wie je wil dienen in je leven. God of de wereld. Kiezen voor rechtvaardigheid, integriteit, waarheid, verbinding, vrijheid van meningsuiting, vergeving, liefde en een hoopvolle toekomst en je daarvoor inzetten vraagt een steeds groter wordende prijs. Toch zijn dit goddelijke principes waar God over waakt en horen bij Gods koninkrijk.

Maar ik geloof in een almachtige God die krachtig bij staat hen die oprecht het goede zoeken en daarvoor opstaan en hun vertrouwen in God stellen.
2 Kron 16:9  De Heer zoekt op de hele aarde naar mensen die Hem met hart en ziel dienen. Hen zal Hij krachtig helpen.
 
Als we ons vertrouwen op God stellen en meewerken aan Zijn plan zal God ons voorzien in alles wat nodig is in Zijn rijkdom.

Leven in Gods overvloed
https://youtu.be/kK3NlY9Mos8
 
Fysieke kerkelijke bijeenkomst 18 oktober 'van crisis naar geestelijke kwantumsprong'
Met dankbaarheid kan ik je sinds lange tijd weer uitnodigen voor een fysieke bijeenkomst in Nieuwegein op maandag 18 oktober om 20:00 uur.
Je bent vanaf 19:30 uur welkom voor ontmoeting met een bakje koffie/thee en koekje.
Het is zo fijn om elkaar na lange tijd weer fysiek te kunnen ontmoeten.
Na een bemoedigende boodschap voor de tijd waarin we leven zal er ook gelegenheid zijn om een persoonlijke zegening te ontvangen.
Neem gerust je vrienden mee. Het is een laagdrempelige bijeenkomst. Ook mensen die niet zoveel met de kerk hebben zijn van harte welkom.
De toegang is vrij. (mogelijkheid tot vrijwillige bijdrage om kosten te dekken)
Wel is opgave verplicht.
Meer info en opgave via deze link

Gebedsbijeenkomst 'misbruik kinderen'
Vanavond 11 oktober hebben we via de ledensite een video gebedsbijeenkomst. We gaan bidden voor ons land, elkaar en ook voor wat er op dit moment speelt rondom de beerput ritueel misbruik. We sluiten af met avondmaal.
We komen twee keer per maand bij elkaar via de ledensite via video meeting.
Wil je mee doen? Sluit je aan.
https://samen.leveningod.nl/events/video-gebedsbijeenkomst-ledensite-avondmaal
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,
 
 
Robert van Mierlo (te midden van de bloeiende aardperen in volkstuin)
https://agapecoach.nl/
 
 
https://t.me/leveningod (telegram kanaal)


hearthttps://agapecoach.nl/doneer/