Tulderhof.com | Contact linkedin twitter youtube email
Bedrijfsverhuizing Tulderhof

tulderhof eindhoven

Na 27 jaar verhuist Tulderhof naar een nieuwe locate te Eindhoven. Bij het nieuwe pand is besloten om gelijk een naamsverandering door te voeren van Tulderhof Agrosystems naar Tulderhof Ventilation.

Tulderhof Ventilation is gelegen in bedrijvenpark "De Hurk" te Eindhoven en voor al onze klanten zal een alvast gemakkelijker zijn om het bedrijf te bezoeken aangezien het vlak aan de snelweg A2 ligt.

Het nieuwe adres is:

Looyenbeemd 10
5652 BH Eindhoven
Nederland

Het nieuwe telefoonnummer is +31 404 00 63 13 en de huidige Belgische nummers blijven bestaan. Daarnaast is het nieuwe BTW nummer NL 8128 53 520 B01.

Voor meer informatie kan je me altijd contacteren op onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groeten

Jorn Rinia
Marketing & Sales manager
Mobiel: +32 (0) 499 38 25 99
E-mail: jorn@tulderhof.com

Download hier de nieuwe contactinformatie rechtstreeks naar uw e-mail contacten.


break1

Uw e-mailadres zal enkel aangewend worden voor interne doeleinden: verzending, administratie en afstemmen van onze informatie op uw interessegebieden. U hebt recht op inzage en correctie van deze informatie, zoals voorzien in de wet van 8 december 1992 over de bescherming van het privé-leven. Tulderhof verbindt er zich toe geen adressen of persoonlijke gegevens door te geven of te verkopen aan externe bedrijven.

U heeft te allen tijde het recht om uw gegevens uit ons bestand te laten verwijderen, dit kan op eenvoudige wijze door op de onderstaande "unsubscribe"-knop te drukken.