Van Koesveld Financiële Specialisten
 September 2019 Barnseweg 114
 3771 RP  Barneveld

 Telefoon: 0342 – 424242

De Spil 21A
3774 SE  Kootwijkerbroek

Telefoon 0342-424242
Nood: 06 – 29082610


      Handige links:
     
Koesveld.nl
      Online autoschade formulier

      Digitale polismap:
      ASR
      Nationale Nederlanden
     
Nh1816
     
VKG
      Voogd & Voogd


Geachte   relatie,


Bijna alle levensverzekeringen waren woekerpolissen. Dat wil zeggen, verborgen hoge kosten. Daar is zicht op compensatie. Hieronder licht ik voor de laatste maal toe.  Meld u aan, het kost niets. De eerste forse compensaties zijn in 2017 al uitgekeerd.

De claimdruk bij schade aan mobiele apparatuur is exorbitant hoog. De uitkering vaak te laag om een vervangende telefoon te kunnen kopen. Ons advies, vooral bij dure telefoons, verzeker deze zelfstandig via de mobiele verzekering zodat u bij pech, voldoende uitgekeerd krijgt om  een goede vervanger kunt aanschaffen.

Hartelijke groeten,
Nico van Koesveld

 

Ons nieuws van september 2019 voor u:    
     

Uw laatste kans op compensatie van de woekerpolis

Doe gratis mee met de massaclaim. De grootste partij die opkomt voor mensen met een woekerpolis is de Vereniging Woekerpolis.nl. Deze organisatie heeft inmiddels 125.000 leden. De vereniging procedeert tegen bijna alle grote verzekeraars zoals Achmea, Aegon, ASR, Nationale-Nederlanden en Reaal. In 2017 boekte de vereniging haar eerste succes door een schikking met een verzekeraar te treffen. Vele duizenden leden van de vereniging ontvingen daardoor een behoorlijke schadevergoeding. De vereniging Woekerpolis.nl werkt op basis van no cure no pay. Aanmelden is gratis, uitsluitend bij succes bent u een percentage van 10% verschuldigd. Dit aanbod geldt ook voor al uitgekeerde polissen.  Aanmelden kan hier.

 

Tip van de maand: Je dure mobiel, verzeker hem goed

          

Mobiele apparatuur onvoldoende verzekert

De meest voorkomende schades zijn vaak niet, of zeer beperkt onder de inboedelverzekering gedekt. Valt je smartphone bijvoorbeeld buitenshuis uit je handen, dan dekt alleen een goede mobiele telefoonverzekering deze kosten. Ook diefstal wordt in de inboedelverzekering maar beperkt gedekt, bijvoorbeeld bij inbraak. De elektronicaverzekering verzekert alle mobiele telefoons, elektronica, muziekinstrumenten, brillen en hoortoestellen. Vergeleken met inboedel- reis- of andere elektronicaverzekeringen is dit een zeer uitgebreide verzekering met hoge uitkering. De verzekeraar zorgt dat u 5 jaar een vervangend toestel kunt kopen.
 

Profiteer van lagere maandlasten door lagere rente

Steeds als we dachten dat het niet lager kon, zakte de hypotheekrente toch weer verder. De eerste 10 jaars rente is onder de 1% gekomen. Het is zeer aantrekkelijk om nu over te sluiten en voor een langere tijd voordelige rente in te kopen. Kijk hier voor de rente die bij u van toepassing is. U kunt bovenaan klikken op de jaartallen bij de kolommen. Hier ziet u alle aanbieders waarvoor wij bemiddelen. Heeft u een serviceabonnement op uw hypotheek? Dan bespaart u zelfs 20% op de advieskosten. Een eerste oriëntatiegesprek kunt u online inplannen.
                   


Sparen gaat geld kosten, een alternatief is beleggen

Beleggen volgens uw persoonlijke risicoprofiel. Dat kan al met een laag risico. Of een wat hoger risicoprofiel en een hogere rendementsverwachting. Zonder risico geen rendement. We brengen het persoonlijke risicoprofiel in beeld en passen daar de belegging op aan. Met een langere horizon, lees langere termijn, brengt het historisch gezien meer rendement op. Belegen brengt risico’s met zich mee, laat u goed voorlichten voor u gaat beleggen. Van Koesveld kan u daarbij helpen met financiële planning, zodat u maatwerk krijgt wat exact bij u past.

  Een kleine greep uit onze samenwerkende partijen:

banner mail

Koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 – App. 06-1105 6040 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin