nieuwbrief juli 2021

Nederland gaat langzaam maar zeker weer open en onze artiesten staan te popelen om uw gasten een stukje entertainment te bieden waar ze naar verlangen
Zij staan klaar om weer op pad te gaan en uiteraard zijn ook bij graag van de partij met hun muzikale, feestelijk bijdrage.


Een Dixie Streetparade of een looporkestje slaat bij het publiek altijd wel aan.
Zowel in een restaurant, in een casino, in een winkelcentrum of tijdens een personeelsevenement zal het inzetten van een 'dweilorkest', in welke vorm dan ook, zeer zeker bijdragen aan het totale programma.
Zij voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren.
Onze orkesten hebben ervaring in binnen- en buitenland en bestaan uit professionele muzikanten.
 
De aantrekkingskracht van deze bekende Nederlandse artiesten is onvoorstelbaar groot.
Van uit de verre omtrek stromen radioluisteraars, televisiekijkers, CD kopers etc. naar uw evenement om hun favoriet in den levende lijve te aanschouwen.
Waar velen aan voorbij gaan, is dat topartiesten heel goed tot hun recht komen ook op buitenevenementen.
Buiten het intieme van een feestzaal, is ook de sfeer van een braderie of evenement geknipt voor een succesvol optreden.

Zo werken wij o.a. intensief samen met Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos, lead zanger van Trafassi en de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.
Dus wanneer u niet bang bent voor heel veel mensen, zeker doen!

Om een evenement wat extra's te geven is een leuke animatie act veelal op zijn plaats.
Allerhande komische 'typetjes' zoals een ober die niet helemaal spoort, de statige butler, de feestinspecteur die alsnog even controleert op alle zaakjes wel geregeld zijn.
Van opening act tot en met rondlopende animatie-acts..
Ook op het gebied van winkelcentra verzorgen wij veel meer dan alleen maar akoestische muziek, wat denkt u bv. van walk-around  animatie, een mime-act, stelten act, beeldend theater, acrobatiek, jongleren en nog veel meer.
Wij hebben het allemaal in huis.

Op dit moment zijn wij bezig met de actualisering van onze websites betreffende de decembermaanden.
Voor in de 'donkere' decembermaand hebben wij tal van leuke activiteiten in huis.
Naast de reguliere attracties hebben wij nog een aantal 'attractieve' eye-catchers op onze site www.kerst-entertainment.nl.

Zo’n 200 jaar geleden werd Charles Dickens geboren een goede reden om uw evenement in te vullen met speciaal Dickens entertainment.

Ons aanbod varieert van prachtige Christmas Carols tot het Scrooge verhaal eventueel vastgelegd door onze Dickens fotograaf, kortom te veel om op te noemen en voor elk wat wils!  http://dickensorkerst.kerst-entertainment.nl
of onze website
Onze animaties, straattheater etc. zijn overal inzetbaarbrengen sfeer, gezelligheid en entertainment op uw Kerstmarkt, winkelcentrum of tijdens vele andere voorkomende Kerstevenementen.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310