Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

 

E-mailnieuwsbrief     Amaliabeurs 22-25 september 2010

Nico_5075knip.jpg

   
Bel mij als u vragen
heeft op 06-29082610


Volgende week is het zover
Welkom op de Amaliabeurs met 20.000 bezoekers. Voor elk wat wils. Op stand 57 heten we u graag welkom met koffie. Of heffen we samen een glas?  Welkom bij ons. Ons motto is: wij stampen de verzekeringspremies verder in elkaar. Al langer bewijzen wij dat we beduidend voordeliger zijn als de lokale partijen zoals Univé en Interpolis van de Rabobank. Vaak meer dan 30%. Dat is zeker in deze tijd een forse besparing en vaak ook nog betere voorwaarden doordat wij volstrekt onafhankelijk adviseren.

 

Verzekeraars blijven lastige onderhandelaars als het echt op uitkeren aankomt van grote schades. Onderzoek van de Hoge School in Arnhem wijst uit dat veel ondernemers niet overleven doordat verzekeraars niet op tijd uitkeren bij schade bij ondernemers. Dit zal u bij ons niet snel gebeuren. Wij komen op voor u belangen en stellen alles in het werk om schade wel op tijd uitgekeerd te krijgen.

 

Graag tot ziens op de Amaliabeurs, Nico van Koesveld

 

 

Inhoud


In deze nieuwsbrief:Van Koesveld stampt de verzekeringstarieven in elkaar
Fors lagere tarieven door goed klantenbestand
Gratis entree voor onze lezers
Gratis veiligheidshesje voor elke standbezoeker
Gratis rookmelder bij elke offerte van een woonverzekering
Gratis klikostamper bij complete offerte van alle verzekeringen
Verloting van 5 klikostampers
ZZP voordelig zekerheid geregeld

Naar boven      

 

Van Koesveld stampt de verzekeringstarieven in elkaar

 
Wij stampen de premies 30% naar beneden
Hoe werkt dat dan? Al jaren zijn er voordeliger premies mogelijk. Niet veel partijen werken hier aan mee. Veel te veel overhead, kosten grote gebouwen, duur personeel, slecht risicobeleid, verzekeraars compenseren dit met te hoge tarieven. Hogere kosten brengen  dus hogere tarieven met zich mee. Er zijn partijen die wakker aan het worden zijn. Met name door de concurrentie van buitenlandse verzekeraars. Lagere kosten = lagere tarieven. Niet slechter verzekerd, wel efficiënt werkende maatschappijen met lagere kosten, dus lagere premies. Zo zit dat dus.

Naar boven     

 

Fors lagere tarieven door goed klantenbestand


Ons klantenbestand wordt als goed bestempeld
De mentaliteit kenmerkt zich door niet overal voor te claimen, alleen als het nodig is. Hierdoor kunnen wij lagere tarieven hanteren. U kunt daar ook van profiteren. U wilt toch niet teveel betalen voor onterecht claimgedrag van anderen?

Naar boven    

 

Gratis entree voor onze lezers


Uw entreebewijs ligt klaar
Leuk als u even langs komt. Mail ons en wij sturen u de kaarten toe. Op  Amaliabeurs ziet u wat er te doen is.

Naar boven    

 

Gratis veiligheidshesje voor elke standbezoeker


Als u langs komt krijgt u altijd wat leuks

In veel landen verplicht. Ook zonder verplichting een belangrijk hulpmiddel als u pech krijgt. Vooral in schemer en de nacht bent u zo optimaal zichtbaar. Vul de bon in op de stand en neem een hesje mee.

Naar boven      

 

Gratis rookmelder bij elke offerte van een woonverzekering


Veel ongelukken in huis gebeuren door ontbreken van rookmelder
Wij geven u een rookmelder als u bij ons een offerte voor een woonverzekering aanvraagt. Gewoon omdat bewezen is dat ongelukken hiermee voorkomen kunnen worden. Je wilt er toch niet aan denken wat er mis kan gaan doordat uw gezin niet op tijd wakker wordt als er rook of brand komt in de nacht?

 

Naar boven     

 

Gratis klikostamper bij complete offerte van alle verzekeringen

 

Wilt u ook 30% besparen?

Dat kan vanaf nu. Wilt u al uw verzekeringen doorgelicht hebben? Dat kan. Wij halen uw map of schoenendoos op en zetten de zaken op een rij. Een scherpe tegenofferte krijgt u van ons. Gratis, normaal kost deze check-up geld. Daar doen we ook nog gratis een klikostamper bij. Als teken dat wij de verzekeringspremies echt willen aanstampen. En u kunt de kliko aanstampen, zo kunt u dubbele hoeveelheid afval kwijt in uw kliko. Ook los te koop voor € 30.

 

Naar boven   

 

Verloting van 5 klikostampers


Doe gratis mee
Wij verloten 5 Kliko-stampers t.w.v. € 30. Vul simpel de bezoekersbon in en u maakt kans op één van de vijf Kliko-stampers waarmee u tot 100% meer afval in dezelfde Klikobak kwijt kunt. U krijgt een veiligheidshesje  en maakt kans op een besparende klikostamper.
 

Naar boven   

 

Ondernemers  voordelig compleet verzekerd


De goedkoopste oplossing voor zelfstandigen met of zonder personeel

Dit is een speciaal op ZZP’ers toegesneden pakket schadeverzekeringen. Het is afgestemd op de meest voorkomende schaderisico’s. Het pakket kent een vaste, lage premie per maand. Er vindt geen premie verrekening achteraf plaats. Kom langs voor een offerte. Ook hier is de stamper op het tarief gezet. Voor een paar tientjes per maand is de basis geregeld.

Naar boven    

 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl