nieuwbrief voor de zorg 

Wist u dat wij ook goed onze weg kunnen in het wereldje van artiesten en entertainment voor senioren, verzorgingsinstellingen, buurtcentra, ouderenorganisaties etc.
Onze artiesten brengen een aantal programma’s geheel afgestemd op de smaak uw doelgroep.
Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten!

Doña en de Gado’s willen wij die graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.
Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doña bewerkingen van Indische liedjes als “Nacht over Java”, “De jaren zijn vergaan “: liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.
 
Wilt u het Indische thema compleet maken, een Balinese dansgroep brengt met veel passie, professionaliteit en enthousiasme de intrigerende danskunst en cultuur van Bali dichterbij.
Zij willen u graag het sprankelende gevoel van Bali van dichtbij laten beleven, zonder dat u daarvoor ver hoeft te reizen!
Vanuit hun liefde voor de Balinese dans en cultuur bieden zij u graag een verfrissende en geheel eigen invulling van uw feest of speciale gelegenheid . . . gewoon thuis in Nederland of België.
 
Zij beschikken over een groot repertoire Balinese klassieke, traditionele en moderne dansen.

Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny Valentino daardoor is hij makkelijk op elk feest in te passen.
Johnny heeft een super repertoire om op elk feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende.
Vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers, toffe rock ‘n’ rollers het maakt hem niets uit waar hij staat want overal de boel gaat op zijn kop.

De Delta Swing Band is een swingende formatie met een beheerste eigen sound en bestaat uit ervaren, muzikaal gelouterde muziekvrienden.
Naast de bekende Bigband nummers, Jazz, Salsa, Latin, sfeervolle Ballads en jazz rock uit deze voorbije jaren hebben zij binnen het repertoire ook eigentijdse nummers van onder andere Caro Emerald, Harry Connick jr., Oasis en Michael Buble.
Geschikt voor iedere gelegenheid: binnen, buiten, grootschalig, kleinschalig, alles is mogelijk! 
 
Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op deze site kunnen laten zien..
Meer live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310