Nieuwsbrief
Juni 2014
 
 

 
Zomer
  
Het is zomer in Commanster: lekker temperatuurtje en gelukkig nog niet te veel vliegen en ander gespuis. De zomervakantie staat voor de deur, dus de komende weken zitten we weer veel in het zadel. Tussen de ritten door klussen we lekker verder aan de vernieuwde binnenplaats. Er moeten nog een nieuwe kampvuurplaats en nieuwe zithoeken worden gemaakt.

 
 
 
 
Uit het dagelijks leven ......
 
Het mooie weer heeft hier ook gezingsuitbreiding gebracht. We hebben er inmiddels vijf kuikens bij. De grootste van het stel wilde wel op de foto, de anderen nog niet. Omdat het bij ons wat vol begint te raken in het kippenhok worden de kuikens binnenkort geadopteerd door de buurvrouw. Daar hebben een roofvogel en een marter grote opruiming gehouden in het kippenbestand.
 
Koen vermaakt zich ondertussen met Henkie, Borretje vermaakt zich met Zippo.
 


 
 
 
 
Sloopwerkzaamheden - vervolg
 
Het opknappen van de binnenplaats vordert al aardig. Inmiddels is een deel van de vloer
vernieuwd en zijn alle richels en opstapjes verdwenen. Het is nu een heerlijke plek geworden om lekker in het zonnetje te zitten. 

Binnenkort komt er nog een picknicktafel bij, zodat we 's ochtends lekker in het zonnetje kunnen ontbijten. En we gaan een nieuwe kampvuurplaats maken met comfortabele bankjes (evt, met kussens voor de zere billen).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paard van de maand: Carlos
 
Deze maand een oude rot in het vak: Carlos, een inmiddels 13-jarige Criollo die al zo'n 8 jaar bij ons is. 
 
Carlos heeft twee kanten: of hij is niet al te snel en loopt rustig achteraan, of hij is erg opgewonden, springt alle kanten op en wil alleen nog maar hard galoperen. Hoe hij op een dag zal zijn, is niet te voorspellen, het hangt helemaal van de ruiter af.
 
Voor ons is Carlos in ieder geval een toppertje.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Met dank aan... Mark
 
Sinds een aantal jaren krijgen we een paar weken per jaar hulp van Mark. Vooral Koen is er blij mee als Mark weer komt. Eindelijke een sterke vent om mee te helpen met het zware werk.
 
Dit keer zijn we wel vergeten een actie foto van Mark te maken, daarom maar eentje van Mark die mee was met de trektocht.
 
 
 
Wij willen graag meer mensen bereiken, dus ken je mensen die het misschien leuk vinden om ook een keer bij ons te komen rijden, stuur dan deze nieuwsbrief aan ze door.
  
Groeten,
Koen en Margreet

 
 

Western Trail Ranch
Commanster 33
6690 Vielsalm
België
 
telefoon: (0032)-(0)478-595058
email: info@ranch.be
 
Kijk ook zo nu en dan eens op onze Facebook-pagina.