logo

Abonneren - Uitschrijven - Delen op sociale netwerken


Nieuwsbrief 27 maart 2022

Vorige week schreef ik dat bitcoin moeite aan het doen was om uit te breken en tijdens de voorbije dagen zijn we inderdaad hoger gekropen. Meer daarover in de technische analyse die ik maakte!

Veel leesplezier!

Steven


Cryptocurrency


Aandelen


Grondstoffen


Stock to flow

Altijd fijn om eens te kijken waar we ons momenteel bevinden in het bekende Stock to flow model van PlanB. Na de halvings van 2012 en 2016 werd er relatief snel een extreme piek neergezet, waarna de correctie begon. Het was de verwachting dat we dit ook nu zouden krijgen, waardoor velen het vertrouwen in het model verloren hebben. Zo'n extreme piek hebben we in de huidige cyclus nog niet gezien, maar misschien komt die nog wel?!

Stock to flow

h/t @100trillionUSD


Interessant op onze zusterwebsites


Mijn tip op Youtube

  • Een kleine reportage van CNBC over de nieuwe koude oorlog tussen Rusland en de VS, terwijl ook China nu een rol zal spelen.


Privacy Policy - Uitschrijven nieuwsbrief

Niets uit deze nieuwsbrief mag beschouwd worden als financieel advies. Beleggen blijft altijd risicovol. Gebruik meerdere informatiebronnen, vorm zo een oordeel over een belegging en bescherm steeds jouw vermogen. Doe geen zotte dingen met geld dat je niet kan missen!