Custom-Made collectie verder uitgebreid...

 
 
 De laatste maanden zijn we razend druk geweest om de gehele collectie van Moonheels te "upgraden". Deze meer exclusieve collectie is volledig custom-made, uitgevoerd in de mooiste materialen met de beste pasvorm en afgewerkt tot in het kleinste detail. Alle nieuwe producten zijn 100% EU-handmade en voldoen aan de dresscode-norm voor fetish party's. Maar natuurlijk ook voor alle andere gelegenheden, waarbij je gewoon ook eens anders gekleed wilt gaan. De komende weken volgt er meer nieuws, maar neem gerust al een kijkje of bel voor een pasafspraak.
 
Kom gerust passen in onze showroom in Maarssen...

 
    
 Wil je graag, voordat je in onze webshop koopt, eerst even onze club- en footwear zien? Of graag eerst het nieuwe Synleather eens zien, voelen en passen? Of juist het nieuwe Softskin neopreen? Wil je alleen komen of juist samen met je partner of vrienden? Natuurlijk kan dit, maar let op: we werken alleen op afspraak. Bezoek onze showroom in Maarssen bij Utrecht, op 1 minuut rijden vanaf de snelweg A2.
  
Mail of bel ons gerust, dan spreken we snel iets met je af. info@moonheels.nl of 0031(0)346.568863  
De koffie staat klaar...
 
Voor al onze trouwe klanten, leveranciers, ateliers, medewerksters & party-organisaties...

 
 
Wij willen alle Moonheels klanten, leveranciers, ateliers, medewerksters en party-organisaties hartelijk dank voor het vertrouwen in Moonheels dit jaar. Voor ons persoonlijk een zeer druk en bewogen jaar, waarin we Moonheels weer op een hoger level hebben kunnen tillen. De resultaten en vooruitzichten zijn positief; uiteraard mede dankzij al onze contacten. Wij danken jullie hier dan ook oprecht voor. We zien jullie ook in 2019 graag allemaal weer en wensen jullie prettige feestdagen. Blijf gezond, blijf gelukkig en blijf Moonheels-fan...   
Bedankt voor jullie aandacht,

Simone & Eric
Moonheels - Maarssen