Click here to view this email in your browser                                                           септември 2015
 
Участниците в Sofia Sport  & Healthy Life  ще Ви очакват от 15 до 17 октомври на 5-я етаж в НДК, за да покажат последните новости в спортната екипировка, оборудване за спортни и училищни зали, стадиони, настилки, фитнес уреди, хранителни и минерални добавки, натурални и био продукти и др. Фирми като Лечител®, Ведра Интернешънъл, Givova, Ivan и др. наскоро се присъединиха към изложението. 
 
Посетителите ще могат да се срещнат лично с известните имена от българския спорт- Евгени Иванов, Симона Пейчева и Тереза Маринова.
 
Не пропускайте техните демонстрации:
 
 
 
  
15.10.2015 г. / НДК, ет. 5/от 17.00 до 18.30ч.
Евгени Иванов и ASEM Group Ltd. 
 
ASEM Group Ltd. е единствената частна организация в страната, която провежда обследвания за гръбначни изкривявания и организира занимания по Превантивна и лечебно изправителна гимнастика по училища и спортни зали. 

Специалисти от фирмата ще покажат превантивна и лечебно изправителна гимнастика, която развива гръбна, коремна и раменна мускулатура, повишава тонуса, еластичността и издръжливостта на мускулатурата на тялото.

Заповядайте да изпробвате най-модерните методи от областта на кинезитерапията.

 
 
  
16.10.2015 – от 10.30 ч. до 12.30 ч. / НДК, ет. 5/
Симона Пейчева с нейните малки, големи надежди в художествената гимнастика от “СиВи Спорт” ще представят красотата на този спорт.
 
Спортен клуб по художествена гимнастика “СиВи Спорт” е създаден през 2009 г. от двукратната световна шампионка Симона Пейчева. Художествената гимнастиката е изключително труден и тежък спорт, който е необходимо да се започне още на 4-5 годишна възраст. Изграждането на една гимастичка е много продължителен процес. „СиВи Спорт“ работи вече години и усъвършенства своите гимнастички и взима участия в състезания от държавният спортен календар. Симона Пейчева непрекъснато пътува и изнася семинари в чужбина и обучава чуждестранни гимнастички на клубно и национално ниво.
Както те се учат от нея, така и тя разменя опит с отделните държави и след това го прилага в „СиВи Спорт“. Вече 5 поредна година клубът с подкрепата на Столична община - Европейската столица на спорта 2018 г. - организира турнир  “Simona’s Cup” с основна цел популяризирането на спорта и художествената гимнастика.
 
 
  
...... и още 

демонстрации на Акро Йога (микс от йога, акробатика и лечебни изкуства), Техниката Боуен (изцяло нова концепция за лечение на тялото), фехтовка (сабя), лонгборд, карнавална самба, аеробика, зумба и др.
 
Ще се засегнат темите за електрически велосипеди, футбол, национален отбор, фенове и спонсори.
 
 
 Организатор - Виа Експо

Имате интерес за участие или въпроси, ще се радваме лично да Ви отговорим. За контакти:  office@viaexpo.com032/512 899 и 512 905.
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd. - www.viaexpo.com