Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

Vakantie is voor de meeste mensen voorbij. Het aantal schademeldingen valt mee. Toch heeft de reisverzekering voor velen van onze klanten haar nut en noodzaak weer bewezen, gestrande auto’s in zuid Europa, ongelukken buiten Europa, ziekenhuisopnames, allemaal geregeld, soms direct, soms na onze tussenkomst. Helaas ook wat vakantieannuleringen, die dankzij de annuleringsverzekering uitbetaald werden zodat men later alsnog op vakantie kan.

De doorlopende
reis- en annuleringsverzekering, een nuttige verzekering.


Hartelijke groet, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld september 2015

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand

Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis
Annulering
Reis en annulering
Pechhulp

Geldzaken
Sparen


E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Rentemiddeling, toverwoord of maatwerk?

Met rentemiddeling verlaagt u uw maandlasten van de hypotheek in 80% van de gevallen, zeker als u uw huidige contract openbreekt en oversluit naar een nieuwe contractperiode met een fors lagere rente. Echter de boeterente hoeft u niet ineens te betalen, maar wordt uitgesmeerd over de nieuwe looptijd en verwerkt als een opslag op de nieuwe lagere rente. Dit is maatwerk! En helaas, niet elke bank wil er nog aan meewerken. Op onze rentemiddelingspagina ziet u de laatste stand van zaken. Lees meer.


Nieuwe regels schadevrije jaren volgend jaar.
Nu kunnen verzekeraars verschillende methodes hanteren waardoor u het overzicht kwijtraakt wat de beste regeling voor u is. Vanaf volgend jaar is dat voorbij. Alle verzekeraars zullen dan dezelfde methodes hanteren. Daar zitten voor- en nadelen aan. De Consumentenbond heeft er een goed artikel over geschreven.
Lees meer.

 

 

Waarom duurdere verzekeringen?
De meesten van ons zijn het afgelopen jaar geconfronteerd met hogere premies. De schadelast bij verzekeraars is te hoog. Er wordt teveel geclaimd. Alleen al op autoverzekeringen wordt een verlies geleden van ruim 300 miljoen euro. Toezichthouder De Nederlandse Bank maakt zich hierover zorgen. Lees meer. 


Claimen bij uw verzekeraar, vaak politieaangifte nodig.

Heeft u schade bij een inbraak, verlies buitenshuis of andere zaken, doe dan altijd (digitaal) aangifte bij de politie. Dit is noodzakelijk als u uw schade wilt claimen bij de verzekeraar. Lees meer.

 

Meer inbraken overdag, wat kunt u doen?

Altijd ramen en deuren afsluiten als u (even) weggaat, zorg voor klopsleutelbestendige sloten. Met een klopsleutel komt een inbreker binnen zonder braakschade te veroorzaken. Zonder braakschade is er vaak niets verzekerd. Op deze video ziet u hoe gemakkelijk de dief binnen kan komen met een klopsleutel. Ook 3 sterren SKG sloten zijn vaak zonder problemen open te krijgen met een klopsleutel. Met klopsleutelbestendige sloten of pensloten voorkomt u deze eenvoudige inbraakmethode. Lees meer.

 

 

Bewakingscamera met signaalfunctie is goede aanvullende beveiliging.

Heeft u al goede sloten, wellicht is een camera met een bewegingsmelder een goede aanvulling. U krijgt dan bij onraad een signaal op uw mail of telefoon, zodat u actie kunt ondernemen. Tevens heeft u hiermee ook een bewijs voor de verzekeraar dat het inbraak betreft wanneer er spullen weg of vernield zijn. En u heeft beelden van de veroorzaker wat bij het opsporen helpt. Lees meer.


Aantonen wat u mist bij een inbraak valt vaak niet mee

Bij een inbraak moet u opgeven wat er weg is. Dat valt vaak niet mee. Maak daarom een lijst van de belangrijkste spullen in huis, maak een serie foto’s die u op een usb stick, niet op de computer (want die pc nemen ze wellicht mee) bewaard. Uiteraard altijd de aankoopnota’s bewaren van uw aankopen. Klinkt allemaal erg simpel, helaas komen we in de praktijk vaak anders tegen. Met een duidelijke registratie kan er bij schade vlot uitgekeerd worden, wel zo prettig. Lees meer.


HSA eerste jaar gratis
Hypotheek Service Abonnement wordt nog vaak onderschat. Wij vallen u er niet maandelijks mee lastig, maar op de achtergrond wordt uw hypotheek dagelijks gecontroleerd of deze nog totaal aansluit op uw persoonlijke situatie en of er goedkopere alternatieven zijn. Doordat de gegevens doorlopend actueel zijn, kunnen wij u direct en zonder extra kosten helpen met tussentijdse vragen. Na het afsluiten is het eerste jaar gratis, om te bewijzen dat wij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde. Lees meer.


Budget coaching, uitkomen met je inkomen
Ook als je goed verdiend, kun je soms toch nog niet uitkomen met je inkomen. Met budget coaching volgens de NIBUD methode los je dat probleem snel op. Wij begeleiden u in zes of twaalf maanden naar “uitkomen met je inkomen.” Lees meer.


Overstappen energie, snel verdiend en wij regelen het voor u

Hoe werkt het?
- U levert ons uw huidige jaarverbruik van gas en elektra aan.
- Wij vergelijken minimaal 5 leveranciers.
- Veelal bespaart u € 300 bij een 1 jarig contract.

- Daarna regelen wij de overstap voor u.
- Wij houden de controle erop.

Lees meer.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin