Nieuwsbrief februari 2013

Bij het schrijven van deze nieuwsbrief duurde het even voordat ik wist waar de opening over moest gaan. Er gebeurt meer dan genoeg in mijn leven, maar alle ervaringen en gebeurtenissen lijken losstaand, zonder een echt rode draad. Ik besloot om in mijn dromen om raad te vragen. Ik kreeg geen concrete droom, maar bij het wakker worden was het eerste wat in mij opkwam een ontroerende ontmoeting een dag eerder met een reiger in onze tuin. Deze signalen serieus nemend, besloot ik om dit onderwerp verder uit te diepen. Christianne Beerlandt schrijft over de reiger in haar boek "Als de dieren spreken konden" het volgende: "Het wakker worden op aarde in een hemelse lentesfeer". Ook trok ik ter inspiratie een kaartje uit het Shapeshifter Tarot: Rebirth. En ineens besefte ik waar veel dingen die ik op dit moment meemaak - hoe uiteenlopend ook - met elkaar overeenkomen: in een gevoel van wedergeboorte. Gedragen door de energie van 2013 is er sprake van integratie van alle nieuwe energieën die in 2012 tot mij (en overigens ook jou) gekomen zijn. Zo kreeg ik in een mooie bijeenkomst met Joanne nieuwe welkome perspectieven op de door mij gecreëerde Innergy Waters (waarvoor veel dank!). Kunnen nu ook de Transformatiesets uitgeleverd worden, doordat ook de bijhorende kaartsets geleverd zijn. Heb ik ineens nieuwe rollen in ons huishouden gekregen. En is mijn fysieke en emotionele welbevinden enorm verbeterd (met liefdevolle ondersteuning van Berry, Birgit en Anneke). Als dat geen ingrediënten zijn voor nieuwe stappen in het leven dan weet ik het niet. Al is alles nog volop in beweging, weet ik nog niet waar het precies heen gaat en zijn er mede daardoor ook verschillende onzekerheden, het voelt goed en welkom. Ik kijk uit naar dat wat komen gaat.
Wederom ervaar ik dat een maandelijks nieuwbrief-schrijfproces voor ordening zorgt. Daar waar ik bij aanvang weinig kop en staart in mijn processen kon ontdekken, lijkt alles nu ineens veel logischer en meer gericht; een transformatie op zich. Een kwestie van uit de kringloop in het hoofd en visueel maken.

CONSULTEN
Ben je in verandering en vind je het fijn als er even iemand met een coachende en energetische bril met je meekijkt en/of een stukje meeloopt, maak dan een afspraak voor een consult. Met een reading, opstelling of een andere voor jou passende werkvorm krijg je inzichten, bevestiging en energie om door te kunnen lopen op jouw pad. Je kunt me mailen voor een afspraak.

25 FEBRUARI: BASISOPLEIDING - COACH-INN-SYSTEMEN
Voor de 5-daagse basisopleiding "Coach-Inn-Systemen" die aanvangt op 25 februari zijn nog 2 plaatsen vrij. In deze training maak je jezelf de basisprincipes en vaardigheden eigen die nodig zijn om kleine en toch diepgaande familie- en organisatieopstellingen te kunnen begeleiden in jouw eigen (werk)praktijk.

8 MAART: ENERGIEDAG
Het jaar is nog maar net begonnen, misschien voel je nu al dat jouw energiehuishouding te wensen over laat. Op 8 maart tijdens de Energiedag kun je daar volop mee aan de slag gaan. De dag start met het maken van een energiescan om te ervaren hoe de vlag er bij jou voor staat. Daarna volgen oefeningen die jou helpen om dat wat nodig is los te laten, te ordenen of toe te laten en daar waar mogelijk energie bij te tanken.

19 APRIL: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 19 april is er weer een workshop "Inzicht-Inn-Familiepatronen". Tijdens deze dag is het mogelijk om een (levens)vraag uit te werken in een familieopstelling.

30 MEI: WORKSHOP INNERGY WATERS - CHAKRASET (NIEUW)
In een eerdere nieuwsbrief maakte ik melding van de manifestatie van Innergy Waters; energetische intentiedragers, die gebruikt kunnen worden ter ondersteuning van processen van persoonlijke ontwikkeling. Op 30 mei a.s. vindt er een workshop plaats waarin de Innergy Waters - Chakraset centraal staat. Je ervaart middels praktische, intuïtieve en energetische oefeningen welke toepassingsmogelijkheden deze set heeft, zowel in het gebruik voor jezelf als ook tijdens coach- of therapiesessies.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Deze maand wil ik graag het boek "Afdalen in je ziel" - Helen van verleden en toekomst met Soul Retrieval van Alberto Villoldo noemen. Hij beschrijft in dit boek op een goed leesbare wijze sjamanistische technieken waarmee je jezelf en anderen kunt genezen. Hierbij wordt uitgegaan van vier kamers in de ziel. De eerste waarin wonden zijn weggestopt, de tweede die de beperkende overtuigingen bevat die door de wond ontstaan zijn, de derde waar de genade en het vertrouwen voor genezing te vinden is en de vierde die jou weer jouw zielsopdracht doet herinneren. Door meditatiereizen te maken naar deze kamers, kun je jouw ziel helen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.