SAVE THE DATE!
 
ZATERDAG 24 SEPTEMBER
 
DAG VAN DE KLANT
 
 
 
NIEUWSFLASH SEPTEMBER 2016
 
 
 

DAG VAN DE KLANT  - Zaterdag 24 september
 
Ook al probeer ik klanten het ganse jaar door te verwennen met mooie producten, unieke service en een persoonlijke touch, op De Dag van de Klant doen we er graag een schepje bovenop, en dit als dank voor het vertrouwen. 
 
 
 
Wat u bij TAFELSFEER mag verwachten van DAG VAN DE KLANT?  
 
Gratis verzending of persoonlijke thuisbezorging in BENELUX van uw online bestelling geplaatst op 24 september, ongeacht het bedrag van uw aankoop (min 15 euro). 

Geen stickers, vlagjes of snoepjes in uw pakket, maar een leuke en waardevolle attentie, uiteraard uit onze webshop.
 
 
 
 
HERFSTTIJD = SFEERTIJD

HERFSTSTUNT
 
Morgen is de herfst officieel begonnen. Het mooiste seizoen om sfeer te creëren.
 
We stunten graag eens met een toffe aanbieding. 
Geniet nog van de zonnige nazomerdagen en doe uzelf dit nazomerkoopje cadeau: een serie broodmandjes van verschillend formaat uit bleek bamboehout met voile afdekking voor de prijs van respectievelijk 5.99 €, 7.99 € en 9.99 € of 23.99 € per set.  

Ideaal nog voor het terras, maar evengoed voor in de huiskamer, het ganse jaar door...
 
 
 
 
 


 
HERFSTPROMOTIE
 
Zeer zachte plaids van RASTELI in acryl stof, ivoorkleurig of met ruitmotiefje in pastelgroen voor de komende kille herfstavonden op het terras of in de huiskamer.
Nu met een korting van 15%

 
 
 
 
 

NIEUW: HANDMADE MINI-KAARSENSETS
 
Wie sfeer zegt, zegt kaarsen.  Geen warmte of romantiek zonder kaarsen. 
Nieuw in onze webshop zijn de handgemaakte Gentse mini-kaarsensets van BIKA. 
 
 
 
Van deze sierlijke en kwalitatieve kaarsen die openvallen als een bloem zult u nog lang nagenieten! 


 
 
 

TREED BINNEN IN DE WERELD VAN PASCALE

KOOKBOEK "PUUR PASCALE"
 
"Puur Pascale - Beter eten is beter leven" is het nieuwste en sfeervolste boek van Pascale Naessens vol met recepten, voedingsadvies en volledig in het teken van gezelligheid. 
 
Ik mocht onlangs aanwezig zijn op de voorstelling van Pascale's nieuwste boek. Ik werd meteen ondergedompeld in de wereld van Pascale in een mooi groen kader vol lifestyle, gedekte tafels met een authentieke eenvoud, lekkere PURE gerechtjes en uiteraard de mooie keramiek. Ga eens kijken op onze website voor meer sfeerbeelden
 
 
 
Deze sfeer vindt u ook terug in de luxueuze uitvoering van het boek. Het spreekt voor zich dat het boek niet mocht ontbreken in onze webshop.


 

HERFSTTIJD = TIJD OM TE KOKKERELLEN
 

Voor het terras wordt het straks allicht te koud. Dus kruipen we gezellig en warm rond de tafel in de keuken of living. Met andere woorden : de herfst is het ideale seizoen om samen lekker te koken en te eten.

Ben je fan van de gerechtjes van Pascale, dan mogen naast het kookboek zeker de authentieke handgemaakte ovenschotels, de uit 100% eik vervaardigde dienbladen en/of snijplanken én de Andalusische extra-vierge olijfolie niet ontbreken. Gezelligheid en warmte troef!
 
 
 
Ovenschotels, dienbladen, keramiek :
"een lust voor het oog én de smaakpapillen" 
 
 
 
PURE PROMOTIES

Ontdek de nieuwste PURE PROMOTIES in onze webshop en geniet van kortingen op één van de mooiste stukken uit de PURE collectie

 
 
PARTNERSHIP "TAFELSFEER en MR TEAK"
Mooie eetkamers, tafels, keukenkasten enz...gemaakt uit natuurlijke materialen. Dat is waar Mr TEAK voor staat.

De volledige PURE collectie van Pascale Naessens, maar ook heel veel werk van andere keramisten, gemaakt uit het meest waardevolle aardewerk, dat is waar TAFELSFEER voor staat.

Mooie houten tafels aangekleed met kwalitatief keramiek: een perfecte combinatie!
Een samenwerking tussen TAFELSFEER en interieurzaak Mr TEAK is geboren.
 

Sinds kort kunt u in de zaak van Mr Teak een aantal van onze serviescollecties bewonderen. Ga eens langs in Aalst op de Moorselbaan 448 en doe alvast een paar indrukken op via onze facebookpagina of de bedrijfspagina van Mr Teak.
 
 
“Waar interieur en tafelsfeer mekaar ontmoeten”
 
 
 
VERDER OP DE AGENDA...

MINI HUWELIJKSEVENT  donderdag 29 sept 2016 – FIGEN BRUIDSMODE, Drongen

Een avond waar je in de mooie zaak van FIGEN BRUIDSMODE (www.figen.be) een preview krijgt van de nieuwe Bruidscollectie 2017, professioneel advies over bruidsmode, hairstyling, make-up, fotografie, bloemen, trouwringen en juwelen, en nog veel meer...

TAFELSFEER mag op zo een evenement zeker niet ontbreken om de bruidjes "to be" te laten kennismaken met onze mooiste serviesstukken.
 
Gratis toegang mits inschrijving met max 2 personen (bride to be en...) via info@figen.be

 
 
 
We maken er een glamoureuze avond van met een hapje en een drankje en voor elke bruid voorzien we een goodie bag vol attenties, kortingbons, staaltjes, flyers met info en inspiratie voor de realisatie van jouw "perfecte huwelijk". 

Wees er bij op 29 september vanaf 19u in Antoon Catriestraat 205/2 te 9031 Drongen. Graag tot dan!

 
 

Met vriendeljke groeten, 

Ineke Hutse