В рамките на три дни международното изложение за асансьори и ескалатори  LiftBalkans 2014 ще бъде място за среща на специалистите от бранша с потенциални клиенти и партньори не само от страната, но и  от съседните държави.
 
Профил на посетителите: строителни предприемачи; инвеститори; строителни инженери; фасилити мениджъри; архитекти; техници по сервиз и поддръжка; управители/собственици на: търговски и бизнeс центрове, хотели, обществени сгради; представители на държавна администрация.
 
В рамките на това единствено специализирано събитие в областта на асансьорната индустрия в България ще се проведе семинар с гост-лектор от Европейската комисия - Раймонда Снайгиене, която ще изложи основните моменти в Директива 95/16/ЕО. Сред лекторите са представители на: Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, Kleemann SA, QMSCERT Q-CERT.  Ставайки част от „LiftBalkans“ ще имате възможността за безплатна 5-10 минутна презентация по време на семинара.

 
Фирма ТРЕЗ ще участва за втора поредна година в изложението.  Тя е инженерна компания, която се занимава с проектиране, производство, монтаж и сервиз на асансьорни уредби.
 
Новите проекти на ТРЕЗ са свързани с разработване на иновативен дизайн на кабини, различни решения за електрически управления на асансьорните уредби и индивидуални решения за асансьорите в жилищните сгради. ТРЕЗ се включва в разнообразни и интересни проекти на жилищни сгради, магазини, ресторанти, офис сгради и складови помещения. Предлагаме конкретни решения за реализиране на товарни платформи, кухненски асансьори, домашни платформи и асансьори за хора и платформи за автомобили.
 
На изложението LiftBalkans 2014 ТРЕЗ очаква да създаде още нови контакти с колеги от бранша и от други отрасли, свързани със строителството, архитектурата и дизайна, както и с клиенти и компании за бъдещи интересни иновативни проекти

          
   
 
 
     Изложба
     Брошура 
     Медийни
       партньори
     Partners   
 

Интересувам се от: