Unsubscribe / Change Profile
Сподели:

Как ефективно да използваме отпадъците и какви технологии се прилагат при тяхното оползотворяване през професионалния поглед на Братя Пашев ООД. Предлагаме Ви кратка информация за решенията и партньорите им, които ще представят по време на 9-тото издание на изложението Save the Planet 27-29.03.2018 г. в София.
 
 
От своето създаване преди 17 години до сега Братя Пашев ООД работи с водещи фирми в областта на рециклирането. Зад гърба си има множество успешно реализирани проекти в страната и доволни клиенти. Оказва цялостно съдействие по отношение на първоначалния избор на технология и оборудване за рециклиране. Участва в изпълнение на проектите от началото до края, предлага консултации, монтаж и обучение на персонала.
 
Интервю с г-н Николай Пашев, управител на фирмата

 
 
Г-н Пашев, разкажете ни върху какво ще акцентирате при участието си през 2018 г.? 
 
Утвърдени технически и технологични решения в сферата на ефективно използване и преработка на различни видове пластмасови, битови и други отпадъци, но и в тяхната ефективна реализация до готов продукт.
 
Фирмата Ви непрекъснато се развива и разширявате мрежата си от партньори. Кои нови фирми в областта на рециклирането представлявате в България?

Освен вече познатите и утвърдени с реализираните проекти в България фирми, като ABS; SESOTEC; VECOPLAN; STF; MAS; VISCOTEC, очакваме на изложението активно участие на 2 нови водещи фирми: WIPA – Германия, в т.ч. с експонати и TRENSO – Германия.
 
Какви проекти реализирахте тази година? Интервюто продължава тук
 
 
Ако имате въпроси относно участие или посещение на Save the Planet, можете да се свържете с нас на 032/512905, tanya@viaexpo.com
 
Запишете се за нашия , за да получавате актуална информация.
 
      Присъединете се и към специализираните групи, за да имате поглед върху сектора и ежедневни браншови новини.
 
 
Румънската асоциация за управление на отпадъците ARMD е комуникационната платформа на специалистите и операторите в събирането, механично биологичното третиране, рециклирането на отпадъци, изгарянето и съхранението, както и на държавната и общинска администрация в Румъния. Повече за партньора тук
************************************************************************
 
Асоциацията на градовете и регионите за устойчиво управление на ресурсите ACR+ e международна мрежа от членове, които споделят общата цел за насърчаване на интелигентното потребление на ресурси и управление на отпадъците чрез превенция, повторното използване и рециклиране. Повече информация тук
************************************************************************
 
Recovery е списание, посветено на рециклиращата индустрия. То проследява развитието на технологиите, процесите, оборудването. Предлага достъп до специализирана информация в печатното издание и електронните бюлетини. Вижте тук акцентите на новия брой.
 
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".