NIEUWSBRIEF
Jaargang 19 - Nummer 7 - Zomer 2021
 

 

COVID-update

Gedurende de zomer heeft de Spaanse regering de Corona-maatregelen flink versoepeld, maar omdat het aantal besmettingen als gevolg hiervan op sommige plaatsen weer oplaaiden, hebben veel autonome regio's zélf maatregelen genomen. Deze lopen per Comunidad sterk uiteen en kunnen binnen een bepaalde Comunidad per provincie zelfs nog anders zijn.

De regionale maatregelen en beperking bestaan uit een avondklok, verbod tot samenscholing op stranden na 0.00 uur, verminderde bezetting in de horeca, etc. Over het algemeen zullen de meeste mensen en toeristen en weinig van merken, maar de jongeren, onderwie het aantal besmettingen het hardst stijgt, worden enigszins beperkt in hun nachtleven.

De hoop is nu, dat de vaccinaties ervoor gaan zorgen, dat het versoepelde beleid ook ná de vakantie-periode voortgezet kan worden...
 
 

VIDEO (klik op de foto's): Een kijkje achter de schermen

Als u op zoek bent naar een Spaanse woning of het gewoon leuk vindt om af en toe eens naar het aanbod in Spanje te kijken, dan ziet u altijd alleen het eindresultaat van de werkzaamheden om een zo goed mogelijke presentatie van de woningen te maken.

Daarom nu eens een kijkje achter de schermen om u te laten zien wat erbij komt kijken om de woningen op een goede, duidelijke en overzichtelijke manier te presenteren.

In de video hierboven krijgt u meer uitleg over de manier waarop de woningen gefotografeerd worden, terwijl de video hieronder laat zien hoe een complete presentatie met foto's en video tot stand komt.

De 360°-tour wordt hierin niet getoond, maar wordt tegenwoordig wel standaard gemaakt om direct via een virtuele bezichtiging een goed beeld te geven van de woning (zie hieronder).

 


 
Onderweg naar Spanje? Neem dit e-Book mee op reis!

Nu vooral de autoreizen naar Spanje redelijk soepel verlopen (raadpleeg voor vertrek de autoriteiten om aan de vereisten te voldoen), komen er steeds meer Nederlanders en Belgen naar Spanje op zoek naar de gewenste woning. De meesten hebben gedurende de pandemie, waarin ze niet mochten reizen, alle nodige voorbereidingen getroffen, de geselecteerde woningen uitgebreid digitaal bekeken, virtuele bezichtigingen gedaan en al hun vragen beantwoord gekregen.

Deze massale uitgestelde aankopen, zullen naar verwachting leiden tot prijsstijgingen van de Spaanse woningen. Omdat er voor dezelfde woning meerdere gegadigden zijn en er slechts één kan kopen, gaan de anderen op zoek naar een andere woning waardoor er uiteindelijk en vorm van schaarste zal ontstaan.

Als u naar Spanje vertrekt, is het aan te raden om vooraf even goed door te nemen wat u zoals kunt verwachten en waar u rekening mee dient te houden tijdens het aankoopproces van een Spaanse woning. Het e-Book 'Onderweg naar Spanje' kan daarbij goed van pas komen omdat hierin op een overzichtelijke wijze alle aspecten worden beschreven vanuit de praktijk. Bovendien kunt u via de handige index de gezochte informatie eenvoudig terugvinden om deze direct (nogmaals) door te lezen.

Klik op onderstaande link om het e-Book te bestellen en te downloaden.

>> e-Book "Onderweg naar Spanje" <<

 
 

Interactieve Virtuele Bezichtigingen in 360°

Uiteraard gaat er niets boven een fysieke bezichtiging waarbij u persoonlijk aanwezig bent en de woning kunt 'voelen'. Een virtuele bezichtiging geeft echter een zeer goede eerste indruk, zodat u nóg gerichter kunt bepalen of u een bepaalde woning wenst te selecteren om ter plaatse in Spanje te gaan bezoeken. Dit bespaart zodoende veel tijd op het moment dat u voor bezichtigingen in Spanje bent.

Met een virtuele bezichtiging kunt u via uw computer, laptop, smartphone of tablet 'rondlopen' in de betreffende woning. U kunt letterlijk overal rondkijken, vergelijkbaar met bijvoorbeeld 'Street View' van Google.

Volg eenvoudig de witte stippen en de pijlen en verder wijst het zich vanzelf...

Klik op de afbeelding hierboven voor een overzicht van alle woningen die voorzien zijn van een 360°-Tour en neem eens een kijkje. Een bezichtiging van een Spaanse woning waar en wanneer het ú uitkomt.

Veel plezier!
 

  NICLA op Instagram

Facebook en YouTube waren voor NICLA tot nu toe steeds de belangrijkste sociale media platformen om in contact te blijven met klanten en volgers.

Het blijkt echter dat er een lichte verschuiving plaatsvindt en dat meer en meer mensen (ook) gebruik gaan maken van Instagram of zelfs overstappen.

Daarom heeft NICLA besloten om het Instagram-profiel nieuw leven in te blazen en actief te onderhouden.

U kunt NICLA volgen op: @Nicla_Casas

 
 

Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.