Unsubscribe / Change Profile
Споделете:

 
Изложение и конференция "Интелигентни градове" за Югоизточна Европа
27-29 март 2017 г., София
****************************************************************************
За първи път на изложението Smart Cities (Интелигентни градове) ще вземе участие българската фирма Домотика.БГ. Тя е надежден помощник в изграждането на умен, уютен дом, в който автоматизираната работа на уредите, устройствата и системите правят ежедневието Ви по-лесно, удобно и сигурно. Компанията има натрупан богат опит и предлага директно от производителите най-добрите решения и продукти.
 
 
Интервю с г-н Боян Кръстев, управител на Домотика.БГ
 
Г-н Кръстев, обяснете накратко какво представлява домашната автоматизация?

Домашната автоматизация е Вашата отмяна за ежедневни задачи като включване и изключване на различни уреди и устройства, регулиране на отоплението и климатизацията в дома Ви, грижа за осветлението, влажността на въздуха. Отменяйки човешкия фактор от редица дребни, но важни задачи, домашната автоматизация улеснява, спестява време и енергия и внася удобство и уют в ежедневието, като в същото време осигурява спокойствие и сигурност.
 
   
На какво трябва да обърнат внимание потребителите, които искат да я внедрят в домовете и офисите си? Кои параметри са важни?
 
Трудно е да се обобщи кое би било по-важно от друго при системите за домашна автоматизация, поради това, че те трябва да подхождат на начина на живот на обитателите на имота. За всеки различни неща са важни.
 
Поради това, според нас, най-важният критерий е системата да отговори точно на първоначалната причина, поради която клиентът е потърсил внедряването на домашна автоматизация. Интервюто продължава тук...
 
Свържете се с нас, ако имате въпроси, интерес за участие или посещение на Smart Cities: tanya@viaexpo.com, 032/512905, 0886/793172
 
Запишете се за бюлетините ни тук и ни последвайте в социалните мрежи, за да научавате
 
първи новостите в сектора:  
 
  Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) е най-голямата, най-представителна и влиятелна браншова организация в сферата на информационните и комуникационни технологии в България. 
Към момента в БАИТ пряко членуват 100 компании, за които работят 11 600 ИКТ специалисти и генерират 3.4 млрд. лв. годишен оборот. Асоциацията обхваща фирми от всички сектори на информационните и комуникационните технологии - хардуер, софтуер, системна интеграция, мрежи, телекомуникации, доставчици на Интернет услуги,  IoT,  Game разработчици и др. Повече за партньора тук
****************************************************************************
   
"Inteligentne miasta i regiony" ("Интелигентни градове и региони") е B2B и B2G списание, насочено към бизнеса и правителствените институции.
Това е първото по рода си издание в Полша, което цели да свърже доставчици на технологии за интелигентни градове и региони с техните потенциални клиенти. Прочетете повече тук
 
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".