De nieuwe single van Huub Hangop is uit!
 
Stokpaardje (in galop)
Na hobbelen op een Hobbelpaard, varen op een Banaan en blazen op een Toeter is Huub toe aan een nieuwe uitdaging: Stokpaardje rijden!
Heel Zuid-Amerika is op dit moment in de ban van (naast het WK Voetbal) het liedje El Caballito De Palo (Stokpaardje) van de Puerto Ricaanse zanger Joseph Fonseca  (op YouTube al meer dan 4 miljoen views!). Dit succes komt niet alleen door het lekkere ritme (merengue) en de vrolijke melodie, maar uiteraard ook door de grappige gimmick.
De man van hits als Wat ben je lelijk van dichtbij, Broek met van die Zakken aan de Zijkant en Hobbelpaard kan dit nummer niet zomaar aan Europa voorbij laten gaan en aldus geschiedde. Er is nu (om te beginnen) een Nederlandstalige versie van Huub Hangop en DJ Maurice. Zij hebben er net als het origineel een zomers dansnummer van gemaakt, uiteraard inclusief een videoclip met daarin bekende en onbekende gastspelers.
 
 
 
 
 
  
 
De Boe-kant 
Op de B-kant van deze single prijkt het nummer Boe dat Huub vorige zomer maakte als parodie op de hit Hoe van Nielson en Miss Montreal. Boe is sinds vorige zomer al wel als clip te zien op YouTube, maar was nog niet uit op single. Aangezien er deze zomer weer volop gebarbecued gaat worden, misstaat dit nummer niet op deze single. Wil je weten waarom? Luister dan ook naar de B(oe)-kant van de nieuwe Huub Hangop-single.
 
Kortom, het belooft niet alleen zinderende, maar ook gekke zomer te worden. De oproep van Huub is dan ook: “Pak je stokpaardje en dans met me mee!”
 
Luister en download op o.a. iTunes, Spotify, Zazell e.v.a.
Uitgebracht door en ook te koop bij Berk Music
 
Meer informatie en boekingen Huub Hangop zang(tape)act:
BME Bookings
Telefoon +31(0)517 398200